Scitec Attack

KD

26.08.10
17:10

Здравейте на всички. Имам няколко въпроса относно горепосочения продукт.

1.Напомпва ли добре?
2.Дава ли много сила?
3.Проблем ли е ако го изпия и не чакам половин час, а 10-20 минутки преди тренировка?
4.В комбинация с протеина на Скайтек ще има ли добри резултати?

Моля ако някой е правил цикъл с атаката, нека сподели. Благодаря предварително на отзовалите се.

П.С. Моля не ми препоръчвайте други продукти. Имам възможност да взимам само този. Поздрави. :)

Темата беше редактирана от Kristiyan Dimitrow на 26.08.10 17:12.

26.08.10
18:16

На колко години си ?

Съобщение за грешка  Постът Ви се дублира с вече съществуващ.

26.08.10
18:19

Ако нямаш 18 най-хубаво не го използвай !

HE

26.08.10
18:21

Какво значи много сила? За мен са +50 кг. от лег а за теб?
Напомпването си го има - нормално е. Ще го усетиш при всички положения.
Не мислиш ли, че да напишат производителите нещо на етикета, то те са имали нещо в предвид?
Комбинация т протеин и креатин - много добра за начинаещи, но с условието, че хранителния ти режим е на ниво! Иначе няма смисъл да се хабиш. Просто без хранителен и тренировъчен режим няма да видиш и 50% от потенциала на една добавка.
При добър хранителен и тренировъчен режим, съобразен с възможностите и типа на тялото ми от последното му ползване съм доволен + 5 кг. и покачване на работните тежести с около 15%. Предното ми ползване на атак беше отчайващо - почти никакъв ефект освен минимално покачване на силата. Нямах възможност да спазвам режими /тренировъчен и хранителен/ и ефекта беше = на 0. Достатъчно просто ли го обясних?

KD

26.08.10
22:03

Благодаря ти head_hunter. Иначе съм на 16 години, но мои връстници са го ползвали. Тъй като са меко казано глупави, се съмнявам, че ще могат да ми обяснят това, което попитах вас. :)

27.08.10
07:41

те твоите връсници ако се надрусат до смърт....ти ще пробваш ли ;)

27.08.10
08:09

Защо се заяждате, момчето първо пита вас като по-образовани !

27.08.10
08:36

той добре пита,но по-добре да не гледа какво пият връсниците му,щот всеки сам си отговаря за здравето.Иначе по темата-това,че те го взимат незначи ,че е правилно.На тези години просто се храни нормално  си прави лицеви/коремни/кофички : )

27.08.10
08:49

Стига вече философски изцепки за тези добавки.... 1-2 във форума казали нещо и хайде останалите като папагали повтарят.
Нищо няма да му стане от Атак-а - най-обикновена хр.добавка, друг е въпроса, че според мен това е отвратителна боза и не си заслужава парите.

27.08.10
13:07

По-добре Хот Блъд той наистина напомпва и дава енергия обаче при него вече препоръката да не се употребява от лица под 18 години трябва да бъде взета насериозно

HE

27.08.10
13:15

казано от hardrlz на 27.08.10, 13:07:

По-добре Хот Блъд той наистина напомпва и дава енергия обаче при него вече препоръката да не се употребява от лица под 18 години трябва да бъде взета насериозно

С малкото уточнение, че хот блъд не е креатинова матрица, а азотен бустер  ;)

KD

27.08.10
13:19

Благодаря на всички ви за отговорите. Днес като правих гръб и трапец взех атак 20 минути преди тренировка и след тренировка непосредствено още една. Да ви кажа имаше ефект, май ми действа. :D

27.08.10
14:51

Чувал съм от други мнения за него, че не при всички действа още при първия път

27.08.10
15:08

не че нещо...ама за човек без опит и на такава възраст “Плацебо” ефект-а е доста вероятен ;)

KD

27.08.10
15:08

При мен по средата на тренировката се появи по-голямката сила. Мисля, че това е нормално. За сега ще комбинирам атаката с протеин на Скайтек и дано се получи нещо.

П.С. Хранителният ми режим е добър. :)

TM

17.09.10
09:43

Радвам се, че ти действа, при мен нямаше ефект :)

17.09.10
10:33

Attack-a не ме кефи и мен. Пил съм няколко мостри, не го усещам въобще. Днес пак ще му дам шанс с 1 мостра преди тренировката :)

17.09.10
11:20

2 мостри съм пил и освен замайване друго не ми даде :)

17.09.10
11:55

Добре де вие креатинова матрица от 1-2 пъти как искате да я усетите ? Даите на продукта поне 8-10 дена за да има някъв депо ефект все пак не става въпрос за енергетик!

17.09.10
12:54

казано от korpusito на 17.09.10, 11:20:

2 мостри съм пил и освен замайване друго не ми даде :)

а при мен даже и замайване нямаше...слаба работа, на пък протеините на тая фирма много ме кефят. Особенно vanilla very berry - ммммммм

И аз не знам какво усещане искате да усетите от 1-2 дози.Аз я препоръчах на един приятел(ектоморф),който е доволен от нея и за 30-40 дни има поне едни 3-4 кг качени,при не особено добър хранителен режим,да не казвам много лош.

17.09.10
13:51

Mastah би ли споделил как точно го взимаше продукта приятеля ти?

Ами последно когато говорихме по въпроса,каза около 30 мин преди тренировка и след тренировка,де веднага още в залата,де с протеина заедно...както казах,не е от най-стриктните в приемането на добавките и хранителния режим :) Като за него тези 3-4кг не са хич малко,защото той е около 1.80м и преди да почне атака нямаше и 70 кг.

17.09.10
14:01

Смятам да го “изпиша ” Атака на един начинаещ предвид добрата цена и доброто съдържание за това питам

17.09.10
14:03

казано от Kristiyan Dimitrow на 27.08.10, 13:19:

Благодаря на всички ви за отговорите. Днес като правих гръб и трапец взех атак 20 минути преди тренировка и след тренировка непосредствено още една. Да ви кажа имаше ефект, май ми действа. :D

Кристиянчо начинаещ си а вече тренираш сплит
така никъде няма да стигнеш:)

Забравих да спомена и приема в нетренировъчен ден,долу-горе по същото време когато тренира.

05.10.10
16:33

Няма как да почуствате веднага атака, от 2-3-4 било и малко повече мостри, пиийте го и с времето ще го усетите, тва не е магическа пръчка ! :)

ВН

05.10.10
18:29

Млад си още за такъв тип продукти. И на биологична възраст, и на техника на изпълнение, и на умения да контролираш спортният си напредък. Ориентирай се към продукти, за възстановяване и допълване на храненето ти.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 05.10.10 18:29.

07.10.10
19:23

казано от Владимир Недков на 05.10.10, 18:29:

Млад си още за такъв тип продукти. И на биологична възраст, и на техника на изпълнение, и на умения да контролираш спортният си напредък. Ориентирай се към продукти, за възстановяване и допълване на храненето ти.

ЩОМ ВЛАДО ТИ КАЖЕ НЕЩО, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО ПРИЕМИ ПОД ВНИМАНИЕ!!!

19.12.13
15:33

Безмислено ли е смесването на Scitec Attack 2.0 - Предтренировъчна креатинова матрица с добавен Л-аргинин, с друг креатин? Сигурен съм, че отговорът е да, но един приятел не е доволен от Атака и ми го даде много евтино, та се чудя да го пия ли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1