27.08.10
11:40
Здравейте, видях, че глутамина на Nutrisport e 55лв. за 1кг разфасофка, което е много добра цена, но ми е интересно какво е качеството на фирмата, защото не съм запознат с нея. Какво е вашето мнение за този глутамин?
Темата беше редактирана от toni_101 на 27.08.10 11:40.
с какво една унгарска фирма превъзхожда една англииска? долкото знам, в англия, имат доволно строг контрол и на хранителните добавки и не би трябвало да се притесняваш.
Аз не съм казал, че ще купя точно този глутамин, но ми стана интересно вашето мнение за фирмата и в точност продукта, защото тази цена е твърде добра за такова количество глутамин. :)
27.08.10
13:14
Какво да е мнението - глутамина е базова добавка? Всички производители внасят от няколко места суровина и я опаковат /т.е. не са и производители даже/ . Става въпрос за не овкусен обикновен глутамин. Кое да му е по-различното? Пуснали са някъкви мега, хипер турбо глутамини, но са обработвани по различен начин суровините. Така каго гледам само цената е различна при различните производители в зависимост от това кой и колко е дал за реклама, опаковки и колко е надценката на вносителя.
27.08.10
13:33
аз бих го взел тоя Нутриспорт
И аз бих го взел 1 кг. на такава цена и е топ оферта. Да не говорим, че както каза Франко е с Английско качество ;)
27.08.10
14:06
Нутриспорт пестят яко от опаковки и от там ще идва част от ниската цена :)
Ясна работата... На тази цена и при такова количество, мога да взимам по 20гр. на ден, което ще стигне за около 2 месеца приблизително! :) Благодаря момчета!
28.08.10
17:02
Пил съм от суроватката на фирмата. На вкус не беше нищо особено , но поне не ме надуваше и не пърдях, както ми се е случвало от уж реномирани протеини. Мисля да го пробвам тоя глутамин .. оферта е.