27.08.10
16:30
Здравейте!
ръст-178 см,тегло-64 кг,възраст-17 г.Тренирам по 3-пати на седмица от 2 месеца.
Сега се храня така:
Закуска-2-3 яйца (варени,цели)
Между закуска и обяд-фъстъци или орехи
Обяд-ориз и т.н +сирене+месо
Следобедна закуска-сандвич
Вечеря-ориз,мусака,риба,спагети и т.н +сирене
Последно ядене-150г извара
Събота и Неделя
Закуска-Макарони
След тренировка ям 2 банана или 1 банан+мед.
Спях да ям Сладко,не пия Газирано,а хляб много малко.
ПП.1-За обяд и вечеря ям различни неща(ориз,мускака,картофи,риба,дробчета,супи-боб,грах с кайма,спагети),а не винаги едно и също.
ПП.2-Мога да махна 2-рото ядене и да преместя ядките при закуската.
Благодаря!
27.08.10
20:56
Според мен режима е зле. Първо направи яйцата 4 и вкарай въглехидрати в закуска например 100 гр. овес :)
Относно мазнините и въглехидратите като цяло:
Въглехидратите е хубаво да се в по-ранната част на деня - защото тогава имаш нужда от повече енергия.
Мазнините не ги яж на закуска, забавят разграждането и усвояването на храната. Те се ядат в по-късната част на деня.
Край вечеря не яж ориз или спагети, имат висок гликемичен индекс. Премести ги на обяд.
Комбинацията мазнини + въглехидрати—- Внимавай калориите на едното да са много повече от другото. Ако са наравно, не се усвоява напълно.
Поздрави!
28.08.10
09:03
казано от stoyanskiqq на 27.08.10, 20:56:
Според мен режима е зле. Първо направи яйцата 4 и вкарай въглехидрати в закуска например 100 гр. овес :)
x2
28.08.10
19:16
казано от Miro Gi4ev на 28.08.10, 09:03:
казано от stoyanskiqq на 27.08.10, 20:56:
x2
Е добре като е зле кажето какво да променя.Само закуската ли е зле,като гледам друго не сте споделили?
ПП.1 Също +изварата ям и маслини и забравих да кажа,че ям и пилешко и свинско месо.
28.08.10
21:06
Ами не само закуската, а целич режим е зле. Изварата с маслините я яж преди лягане и на всяко хранене се старай да имаш протеин.
Храненията са ти малко, трябва да ядеш повече пъти, то както си написал между закуска и обяд, ама кое в колко часа е че тия фастъци нищо не правят .... Към закуската вкарай овесени ядки или мюсли с мляко. Хапвай и варени или печени картофи, също така кисело мляко.
Мнението беше редактирано от 4today на 29.08.10 10:18.
29.08.10
18:04
Лошото,е че не обичам да ям овесени ядки или мюсли,както да ям и да пия кисело и прясно мляко.
казано от person на 29.08.10, 18:04:
Лошото,е че не обичам да ям овесени ядки или мюсли,както да ям и да пия кисело и прясно мляко.
Свиквай, сигурен съм, че 98 % от хората са им писнали овесените ядки, а другите 2 % просто не си признават :ДДД
А някои просто не ядем :) Защо трябва да свиква с нещо, което не харесва? Нито овеса е някаква супер храна, нито млякото. Алтернативи колкото искаш.
Еми мюслито е супер попринцип, както и корнфлейкса (чистия, ако може така да го нарека).
30.08.10
10:31
казано от Петко К на 29.08.10, 19:11:
А някои просто не ядем :) Защо трябва да свиква с нещо, което не харесва? Нито овеса е някаква супер храна, нито млякото. Алтернативи колкото искаш.
ще споделиш ли поне 1 алтернатива, че и на мен нещо не ми допадат овесените ядки :D
казано от kristiancho на 30.08.10, 10:31:
казано от Петко К на 29.08.10, 19:11:
ще споделиш ли поне 1 алтернатива, че и на мен нещо не ми допадат овесените ядки :D
Привет,
разгледай за елда или гречка (едно и също са, различни наименования).
Поздрави,
30.08.10
10:51
супер си !! само да попитам това от къде може да се купи става дума кауфланд,била ?! някакви подобни магазини дали ще имат такива екстри :) и да се яде сутрин вместо ядките ?
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.10 10:52.
30.08.10
11:16
ДА има го и в Била и в Кауфланд.
Привет,
Намирал съм елда в била и европа веднага до овесените ядки. Не съм се заглеждал на другите места най-вече защото не ме е интересувало.
За останалата част тази статия http://www.bb-team.org/articles/3823/ ще ти даде представа.
Поздрави,
A тази гречка (елда) как се приготвя за да се яде ?
Трябват ли някакви топлинни обработки преди да се яде ?
30.08.10
13:55
казано от CyberOto на 30.08.10, 11:22:
Привет,
Намирал съм елда в била и европа веднага до овесените ядки. Не съм се заглеждал на другите места най-вече защото не ме е интересувало.За останалата част тази статия http://www.bb-team.org/articles/3823/ ще ти даде представа.
Поздрави,
мда прочетох статииката от началото до края веднага след като написа първия си комент мерси ще пробваме мисля да ги редувам с овесените ядки :) ПО-ЗДРАВИ
30.08.10
17:44
Е добре,защо от толкова много коментари никой не написа каква храна да махна и да сложа в режима,си за да го подобря?
Ако можете да помогнете с някой полезен коментар.
Благодаря!
31.08.10
06:34
5-6 теми под твоята имаш направо готов режим :) разгледай форума,но най-просто казано по 25 грама протеин и 50-60 грама въглехидрати на едно хранене ти трябват.Успех!