Стрии от азотен бустер >?<

BU

27.08.10
22:39

Здравейте!
Смятам от октомври месец да започна  стак за покачване на ММ.В него има включени азотни бустери(Presurge и Intrabolic).
Познати и приятели ми казаха , че от този азотен бустер  яко ще се напомпвам на тренировките и може да ми излязат стрии.Разрових се из нета и видях , че не при всеки излизат стрии.Зависило  от кожата на човека.Лошото е , че до скоро аз имах червени стрии на бедрата.Майка ми взема един крем и започнах да се мажа.За 1-2 месеца и вече почти не се виждат.Супер малки са и трябва с микроскоп да ги виждаш :D

Интересува ме има ли вероятност от азотния бустер да ми излязат стрии и как да се предпазя ?

Благодаря,предварително!

27.08.10
23:31

Да има от напомпването,вземи си омазняващ крем(пример-нивея). :)

27.08.10
23:44

То едва ли ще е точно от боостера, а от това, че ще качиш маса. Възможно е да ти излязат от това - да, възможно е и да не ти, следи си се внимателно, и ако забележиш, започваш да се мажеш с някое кремче :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 27.08.10 23:44.

BU

27.08.10
23:52

Благодаря , момчета!Иначе четох , че от рязко качване / сваляне на кг се получават стриите.Направо  , като започна стака ще започна и да се мажа за всеки случай.Търсих из нета , но не не намерих и ще попитам тук.
Навсякъде ли може да ми излязат стрии ? - че смятам в най - главните зони да се мажа - рамената , ръцете , паласките и бедрата.За други не се сещам.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 27.08.10 23:53.

28.08.10
07:47

Мажи се превантивно. Кремовете помагат преди да излязат стриите, излязат ли - няма оправия.

BU

28.08.10
19:19

казано от Aleksandar Marinov на 28.08.10, 07:47:

Мажи се превантивно. Кремовете помагат преди да излязат стриите, излязат ли - няма оправия.

А иначе вечер преди лягане ли да се мажа ? Кога е най подходящо ?

28.08.10
22:37

Преди тренировка може би. Преди да излезеш от вас примерно.

29.08.10
06:45

Фитнес или стрии,ти избираш сам :)

29.08.10
11:45

казано от Миро на 29.08.10, 06:45:

Абе не е точно така, но в интерес на истината всичко е индивидуално, при мен примерно въпроса е така - много стрии или не толкова много стрии :D

29.08.10
12:03

казано от Madboy на 29.08.10, 11:45:

казано от Миро на 29.08.10, 06:45:

Абе не е точно така, но в интерес на истината всичко е индивидуално, при мен примерно въпроса е така - много стрии или не толкова много стрии :D

Стриите зависят от типа кожа - овлажняващи или мазни кремове помагат слабо. Аз си имам стрии по паласките и бедрата от напълняване, имам си в основата на ръцете заради набирания. :) Изобщо индивидуално е - ако кожата ти е склонна да образува стрии, всякакъв растеж, бил той заради мускулна хипертрофия или затлъстяване, ще ги предизвика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1