Тренировка и режим за ММ!

30.08.10
10:14

Здравейте на всички.Значи тренирам от година и 2 месеца,с леки прекъсвания.На 16 г. съм тежа 76 кг и съм 185см.Та искам да ви питам дали това което съм решил да правя за ММ ще донесе ефект...

Реших да тренирам по тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1289/#axzz0xYnt1URr ,а диетата ми е нещо подобно на това :
11.15- 4 яйца (1 жълтък) + овесени ядки с прясно мляко и мед + плод
11.50- 1 банан
12.30- Trenirovka
14.30- плод+малко мед
15.00- Месо+салатка или картофи или ориз
17.30- Кисело мляко с 1-2 яйца
19.30-Най-често нещо готвено с месо и салата
Преди да си легна хапвам обезмаслена извара (това го правя от 3 дена :D)

Ръка-38см
Талия - 75 см
Бедро-59 см

P.S.Имам чувството,че гърбът (сравнително) изостава както и трицепса(но той не много,всмисъл имам добър бицепс,но трицепса не ми прави толкова впечатление)Какво да направя за да ги уголемя?Особено гърба...

Едит:Да допълня само,4e в тренировката първи ден замествам рамото с трапец и го пращам при гърба,а крака избягвам да правя защото тренирам волейбол от време на време и мисля че ще ме забавят.Добре ли е?

Темата беше редактирана от iOcean на 31.08.10 16:41.

30.08.10
11:30

Няма да те забавят, тренирай ги.

ханенето ти е доста слабо,стреми се да имаш по 30-40 гр белтъчини от животински произход в 5-6 хранения и трябва да увеличиш калориите щом искашда качваш

30.08.10
12:46

казано от IronFreak на 30.08.10, 11:39:

ханенето ти е доста слабо,стреми се да имаш по 30-40 гр белтъчини от животински произход в 5-6 хранения и трябва да увеличиш калориите щом искашда качваш

Какво да променя в самите хранения? Да знаете само,че никога не съм взимал нещо и не мисля да взимам някакви добавки или каквото и да е.

ами по-обективно мога да кажа за програмата... искаш голям гръб а според програмата го тренираш с крака което е бариера за разтежа му .... тренирай го напълно самостоятелно а до храненето си мисля че 1хранене преди тренировка е малко нямаш голяма сила и прочие за тежка тренировка каквато е тази за гърба или ставай по-рано и поне 2 да не кажа 3 хранения преди тренировка или измести тренировката за следобед... това какво да ядеш да кажат по-компетентни момчета

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.10 15:30.

31.08.10
12:35

бъмп

31.08.10
12:48

А иначе относно програмата добре ли е както съм я разместил?
1- Гърди трапец корем
2- Гръб и рамо
3- Бицепс и трицепс

Допреди тренирах почти същото не знам кажете нещо...Рових се из целия форум и не можах да си съставя добро меню ;x

Мнението беше редактирано от iOcean на 31.08.10 12:49.

трапеца при гърба и рамената ....

31.08.10
15:20

не е добре. сложи гърба първи или последен щом искаш да наблягаш на него. “разхвърляй” рамената - предното с гърдите, задното с гърба, а средното - с ръцете. трапеца (ако държиш да го тренираш) - с гърба. не ми е ясно с какво тренировката за крака пречи на волейбола ...

31.08.10
15:59

казано от FRANKO1 на 31.08.10, 15:20:

не е добре. сложи гърба първи или последен щом искаш да наблягаш на него. “разхвърляй” рамената - предното с гърдите, задното с гърба, а средното - с ръцете. трапеца (ако държиш да го тренираш) - с гърба. не ми е ясно с какво тренировката за крака пречи на волейбола ...

Добре а иначе самата програма добре ли е всмисъл упражнения денове всичко,защото съм се зарибил и искам всичко да си е точно.А и за диета ще може ли да погледнеш и да ми кажеш дали трябва да наблягам или да махам нещо от нея?

P.S.Добре след като “разхвърлям” рамената по колко упражнения да права за всяка глава?Всмисъл примерно предното като е с гърдите колко упражнения да права за частта и за задна колко и т.н. Ще съм много благодарен ако се отдели малко внимание и да ми обясните малко по конкретно ;]

13.09.10
15:14

Предлагам ти да правиш :
1 Ден : Гръб
3 Ден : Гърди + Бицепс
5 ден : Трицепс + Рамо

Мисля,че за твоите цели е добър сплит.А относно яденето не съм много сигурен яж повечко,но не злоупотребявай ;]

щом иска да качва краката са задължителни.... те във всички нормални програми всъщност са задължителни :)

13.09.10
20:12

казано от kristiancho на 13.09.10, 15:20:

щом иска да качва краката са задължителни.... те във всички нормални програми всъщност са задължителни :)

x2

13.09.10
20:30

Тренираш волейбол, а не тренираш крака?! :D
Никога не съм се интересувал от тоя спорт ама имам познати, които като са го тренирали е трябвало да клякат с поне 2х собственото си тегло на щангата ;) Замисли се.

П.П. Пича е над 210см :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1