Зала в София (Банишора)

30.08.10
12:34

Здравейте. Понеже съм много слаб, и реших да се занимавам с фитнес. Проблемът ми обаче е, че досега никога не съм ходил. Ще съм Ви благодарен, ако ми препоръчате фитнес зала, в която да има инструктор който да ми обясни как да тренирам, за да има някакъв ефект. Да ми обясни какви добавки да взимам... как да се храня.
Просто искам да си променя начина на живот, обаче трябва да ми обяснят как става.

пп. Живея в кв. Банишора, но може и в Центъра да ходя да тренирам.

Благодаря

31.08.10
11:21

Фитнес има при халите в банишора доколкото знам е доста доволно там. Също така близо до Банишора е Barwhite и там има много добър фитнес.

01.09.10
11:21

казано от Manasiewskiii на 31.08.10, 11:21:

Фитнес има при халите в банишора доколкото знам е доста доволно там. Също така близо до Банишора е Barwhite и там има много добър фитнес.

Мерси. А дали има инструктор, който да ми каже какво да правя, и ако знаете каква е цената. Все пак като отида там да не се чувствам като в небрано лозе. :)

01.09.10
19:05

казано от Aleksandar Dimitrov на 01.09.10, 11:21:

казано от Manasiewskiii на 31.08.10, 11:21:

Мерси. А дали има инструктор, който да ми каже какво да правя, и ако знаете каква е цената. Все пак като отида там да не се чувствам като в небрано лозе. :)

Мисля че има цената нз колко от 5 до 10 да е най-много !

17.10.10
17:43

За теб е зала “Херкулес” ,намира се зад бившето кино “Освобождение” на бул. “К-н Мария Луиза” ето ти и сайт, има всичко необходимо,а и залата е предпочитано място за ученици и начинаещи защото е сравнително ефтино а момчетата там правят програми и се занимават с новите клиенти.  http://www.hercules-bg.com/

23.10.10
19:43

искам да попитам за живеещите в квартала коя зала предпочитат,Енерджи в халите или Херкулес ? Аз ходя в Енерджи,в Херкулес не съм бил,а гледам че там е и по евтино ?

01.11.10
11:16

Ами залите са доста ралични, ако обичаш лукса и да си показваш новите дрешки то за теб е Енержито,ако пък искаш да тренираш здраво то за теб е Херкулес. Залата е по обикновенна,но е предназначена за сериозно трениращи. ;-) Аз в херкулеса тренирам и съм доволен че може да си “помпам” яко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1