Мнения, нищо друго ..

30.08.10
19:43

Добър вечер. Трябват ми някфи анимокиселини и гейнър, общо около 100лв.

Избор 1: fitness1.bg/met-rx-bcaa-2200/
fitness1.bg/waxybolic/

Избор 2: silabg.com/bg/product/detail/id/988
silabg.com/bg/6227-SCITEC-NITROX-120caps-.html или silabg.com/bg/5486-SCITEC-AMINO-5600-200-tablets.html

Избор 3: fitneshrani.com/kachvane-na-teglo/produkti/hranitelni-dobavki-zamestitel-na-hrana-geynar-gainer-geynar-2500-gr
fitneshrani.com/aminokiselini/produkti/hranitelni-dobavki-za-vazstanovyavane-aminokiselini-xxl-aminopur-power-tabs-600-aminokiselini или fitneshrani.com/aminokiselini/produkti/hranitelni-dobavki-za-vastanovyavane-aminokiselini-phd-bcaa-195-caps
Очаквам мнения. И без “За 10 лева повече, ще си вземеш това, това, това .. толкова имам, кажете, кое е най-доброто за тези пари.
Може и някои 2 продукта да предложите, съчетани от вас.

30.08.10
21:11

Виждам, че си посочил няколко ВСАА, но виж и тези на Primaforce. Гейнър не ти препоръчвам, защото са пари на вятъра - въглехидрати и сам можеш да си набавяш достатъчно.

31.08.10
07:50

@Калоян Цонев - Гейнъра и аминокиселините, които си посочил от fitneshrani - няма по-изгодни на пазара. Качеството е добро, немски са

31.08.10
18:03

@Aleksandar Marinov, знам че си някъв там в fitneshrani… разбирам, но ако си напрая поръчка над 100лв., няма ли да напрайте някой отстъпка :D
@Стоянчо, човече, начи да си зема свестни Анимокиселини, а въгл. - само от храната. А какво по-добре да взема - БЦАА или някфи други аминокис. !?

31.08.10
18:26

fitneshrani.com/aminokiselini/produkti/hranitelni-dobavki-aminokiselini-razklonena-veriga-bcaa-xpress Тези са на оферта, 500 грама за 55 лева, какво повече да желаеш :)

31.08.10
19:20

Да бе, ама аз са чудя дали да е БЦАА или др., обикновенни аминота ...

31.08.10
20:08

От BCAA ще видиш много повече ефект, отколкото от обикновени аминота.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1