Мазнини на корема

02.09.10
19:56

Здравейте!
Та така на 14г съм преди 4-5 месеца може и около 3 бях 82 кг.
Към днешна дата съм 69-70 килограма отслабнах като спрях хляба , сладкото , газираното и така нататък там мисълта ми е имам мазнини околко корема малко са ! от 2-3 седмици прая коремни преси тая седмица правя по 250 на ден а пък преди 2 седмици тичах всеки ден на стадиона по 10 обиколки.
И така отдолу под мазнините имам 4 плочки и искам да ги изкарам наяве за това трябва да сваля корема !
Как да го сваля този корем? В един вид аз съм спазвал НВД без да съм знаел. Ако трябва ще кача снимка да видите каквo представлява

П.1. Който с каквото може да ми помогне.

Благодаря предварително !

03.09.10
06:14

Упражнения от рода на коремни преси и всички други свързани с мускулите на корема са най-малкия ефективен метод на получаване на плосък корем и очертаването на т. нар. 6 – те “плочки”. Коремните упражнения не изгарят мазнините на корема ти. Мазнините се изгарят с програма от упражнения и хранителен режим, които стимулират метаболитния процес в организма ти и така губиш. Това е основата на истината за горенето на мазнините на корема ви. Кардио тренировките са най – добрия начин за губене на мазнини.  Което не значи, че трябва да правиш кардио всеки ден по 1 час докато грохнеш, напротив. Трябва ти и тук програма, която е уникална за всеки човек според тегло, възраст, резултати, които иска да постигне и т.н., за това са персоналните треньори.

чакай да ти кажа аз нещо по конкретно ... бягаш сутрин на гладно... организма почва да черпи енергия от мазнините когато тичаш на гладно след 30минути тичане може да правиш коремни преси по 4-5серийки ... яж кисело мляко,яйца,месо храни които не съдържат много Въглехидрати ( гледай на какво пише на опаковките  :D )

03.09.10
08:43

kristiancho тфа го правих секи ден както съм казал по горе 2-3 седмици подред мисля че свалих малко но сега спрях защото времето се развали и така.. Но сега мисля от тази седмица да почна ти както каза на гладно.. :) и после коремните преси и мисля че ще стане работата :) ?
Някой друг да изкаже мнение по проблема :) Моля ви

ама той проблема ти е решен бе пич.. ти сам си каза като го правиш сваляш килограми нали НЕ променяй нещо което работи... ако искаш да става по бързо си има добавки за целта но от към подход мисля че това е оптималния

03.09.10
08:48

Слагаш тежести и почваш корема, така по 1000,2000 бройки нищо не правиш :)

03.09.10
09:03

казано от fam0us на 03.09.10, 08:48:

Мазнините с преси няма да ги стопи.. Единствения ефект, който постига с това е да заздрави корема! Мазнините се топят с търчене - “Спринтове” или скачане на въже.

03.09.10
09:09

казано от bad_rado на 03.09.10, 09:03:

Мазнините с преси няма да ги стопи.. Единствения ефект, който постига с това е да заздрави корема! Мазнините се топят с търчене - “Спринтове” или скачане на въже.

Нямах предвид преси, исках да кажа да тича с тежести, но и пресите ще помогнат, какъв корем ще е ако не е здрав ?

03.09.10
09:11

казано от fam0us на 03.09.10, 09:09:

казано от bad_rado на 03.09.10, 09:03:

Нямах предвид преси, исках да кажа да тича с тежести, но и пресите ще помогнат, какъв корем ще е ако не е здрав ?

Така като гледам момчето си е тренирало корема сам казва, че е правил по 250 преси дневно! Което изобщо не е малко явно корема му е здрав и само трябва да стопи мазнините за да го оформи :)

03.09.10
09:29

Аз мога да направя и по 3 000 коремни на ден, но не ми е здрав корема, хич даже.

03.09.10
10:08

fam0us за какви бройки говориш ? За коремни преси ли ?
Коремни преси си права секи ден от вчера правя по 250 иначе преди си правех по 50 ама на серии + лицеви опори от 2-3 ги дигнах на повечко защото мисля че ще има повече ефект .
Така сега мисля да почна пак да тичам. Аха и да не забравя аз тренирам волейбол и когато бях в процеса на сваляне скачах по 300 бройки ама на серии по 50 на серия и също лицеви и коремни сега като почна да тренирам сигурно се сваля корема а ние ще почнем скоро така или иначе.
Но все пак мисля да ходя да потичам на стадиона
Относно корема корема ми е здрав имам 4 плочки разделени са ми!

03.09.10
10:24

А пък трябва и да спазвам някакъв хранителен режим (НВД) ?

03.09.10
10:26

казано от Gh0stY на 03.09.10, 10:24:

А пък трябва и да спазвам някакъв хранителен режим (НВД) ?

Ето прочети тук http://www.bb-team.org/articles/907/ има и рискове! За тях може да прочетеш тук http://www.belchohristov.com/74.html

Мнението беше редактирано от bad_rado на 03.09.10 10:26.

03.09.10
13:06

В един или в друг вид аз същност правя НВД както съм казал по горе..
Не ям хляб (въобще) не близвам сладко , не пия газирано и тестени и въглехидратни храни не ям (ориз .... такива работи)

03.09.10
14:26

казано от Gh0stY на 03.09.10, 13:06:

В един или в друг вид аз същност правя НВД както съм казал по горе..
Не ям хляб (въобще) не близвам сладко , не пия газирано и тестени и въглехидратни храни не ям (ориз .... такива работи)

Ами тогава продължавай в същия дух и ще усетиш ефекта ! Както знаеш не става само с ядене трябва и акъл!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1