04.09.10
20:24
Количеството което приех беше около половин кутия от 800 гр + 3 еднократни дози суперпъмп стикс (мисля че разлика между съдържанието на двете няма.
ЦЕНАТА е горе-долу за такъв продукт, мисля че можете да си намерите и по изгодни.
ВКУСА беше портокал и общо взето мога да кажа, че точно такъв вкус трябва да имат добавките - приятен, ненатрапчив. Освен това се разтваряше много добре.
СИЛАТА не се покачи през 25-те дни в които пих продукта.
НАПОМПВАНЕТО не беше по различно от обикновено.
ИЗДРЪЖЛИВОСТА може би беше малко по-добра.
МУСКУЛЕН РАЗТЕЖ - нямаше осезаем ефект.
СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ не усетих, въпреки че много хора казват че супер пъмпа ги кара да посещават тоалетната след всеки прием. При мен някакви такива спешни нужди нямаше.
Не го усетих въобще продукта, даже и на съня не ми повлия. Искам да посъветвам всички които ще ползват азотен буустер, да го комбинират с нещо друго. Ако ще го пият самостоятелно, ще им даде може би напомпване и енергия и почти никакъв дълготраен ефект. Ако целите мускулна маса, а не само ободряване и стимул за тренировка и нямате достатъчно финанси, по добре си дайте парите за някоя креатинова матрица например или просто за качествен протеин.
edit: Изпих и 3 еднократни дози от БСН НО ЕКСПЛОУД - НТ версията и направо тук ще си напиша впечатленията. Вкуса беше blue razz (нещо такова) и беше по гаден от този на супер пъмп. Единственото нещо което усетих като ефект, е че се чувствах малко странно след като го пиех и не ми се спеше при първата доза. Иначе всичко друго беше същото като при продукта на гаспари.
Темата беше редактирана от PullTheTrigger на 04.09.10 20:33.
04.09.10
20:56
Предполагам си го пил 2 часа от последното хранене,както всички такива продукти...? :)
04.09.10
21:01
казано от MaSTaH на 04.09.10, 20:56:
Предполагам си го пил 2 часа от последното хранене,както всички такива продукти...? :)
Всеки път
04.09.10
21:40
Поредното доказателство,че при всеки човек е строго индивидуално,кой продукт ще работи и кой не.Аз лично съм най-доволен от суперпъмпа,за това няма смисъл от теми “доволни ли сте от ХХ” и т.н.Всеки трябва да пробва различни продукти,без да се влияе от хорски мнения и да намери работещите за него добавки.
04.09.10
21:48
казано от MaSTaH на 04.09.10, 21:40:
Поредното доказателство,че при всеки човек е строго индивидуално,кой продукт ще работи и кой не.Аз лично съм най-доволен от суперпъмпа,за това няма смисъл от теми “доволни ли сте от ХХ” и т.н.Всеки трябва да пробва различни продукти,без да се влияе от хорски мнения и да намери работещите за него добавки.
Съгласен съм с теб, че всеки трябва сам за себе си да разбере какво му действа, обаче пък е хубаво да видиш мненията на други преди теб които са пробвали продукта. Щото така или иначе хранителните добавки е хубаво да се пият продължително за да им се усети ефекта и от това следва, че всяка грешка в избора на определена добавка, струва обикновено 100лв и нагоре, а аз както и много други, не можем да си позволим да плащаме много такива грешки :)