Animal M-Stack ili Animal Stack

05.09.10
19:42

Здравейте,

Така знам ,че има много теми относно тези продукти прегледах ги всичките и така и не открих каквото търсех ,затова моля за компетентен отговор и неискам да ми се предлагат други продукти подобни или каквито и да е било.

Ако може някои да ми каже кой от тези 2 продукта е по добър какви странични ефекти има ако изобщо има и дали може да го ползвам на 19 години сам 180 ,77кг , ако може отзиви от хора които са го пили или са компетентни по въпроса и дали комбинацията  с протеин е добра ?

Предварително благодаря.

СБ

07.09.10
03:25

Анимал СТак съдържа арастителни екстракти, които според описанието на продукта би трябвало да стимулират по-силното производство на тестостерон от организма, а оттук и повече сила и мускулна маса. Проблемът е,че съставките вътре са много ниско дозиран,за да работят, а още повече,че на 19 години такъв тип продукт надали ще има ефект при теб.

М-Стак е по-добре замислен, при него главната идея е да се подпомогне белтъчния синтез, да се спрат катаболните процеси в организма, има добавени и адаптогени.

07.09.10
13:50

Аз също съм на 19. Много се замислих за Stak-a, но и аз чух същото, че за 19 годишен няма снисал.
Зада не отварям същета тема, може ли малко повече информация отностно това с какво може да се замести stak-a. Щом няма да имаме ефект ....

07.09.10
21:45

и ако някой има по конкретна информация за м-стака да сподели ако може дали е подходящ за 19 годишен и дали ще има ефект

СБ

08.09.10
03:37

Кажи какво си ползвал до момента и от колко време тренираш?

08.09.10
05:55

@Сила БГ имаш ли представа защто след цикъл с Animal Test се препоръчва Animal Stack, a не Animal M-stack?

08.09.10
06:13

gips, обратното е. След цикъл от тест, от Юнивърсал препоръчват 21 дни на М-Стак.

08.09.10
10:28

@SilaBG ами тренирал съм 2 години и се наложи да почивам 2 години защото се контузих лошо сега от 2 месеца и полвина пак ходя редовно преди сам ползвал креатин глутамин протеини и амино киселини ,но не с желания ефект от креатина с подух с вода много и после го изпиках и нищо не стана глутамина не го усетих много много въпреки че беше на Ултимате и за това сега се ориентирам към нещо като м-стак ,също така исках да зема на BSN Mass Stack (2xN.O. Explode , 2xCellmass ,2xEpozione ) ама за момента нямам толкова много пари и за това се ореинтирах към м-стака и кам него смятам да зема 4кг протеин.

08.09.10
10:33

Animal M-stacк и Animal Stak - пил съм ги преди 3 години. Никакъв ефект. Насочи се към нещо друго и доказано.

08.09.10
10:58

1 приятел ги пи и 2те при положение , че лесно качва , при него ефекта беше НУЛЕВ

08.09.10
11:09

добре да кажем ,че нямат ефект какво бихтре препоръчали със същия или подобен ефект ,но да е нещо качествено .

08.09.10
12:50

като ти казват че ефекта е нулев ти пак търсиш нещо с подобен ефект???
Е и аз да ти го кажа - Юнивърсъл Анимал Пак не струват !
Ако искаш нещо за маса и сила насочи се към креатин протеин и добри витамини

СБ

09.09.10
03:51

За 19 годишен най-добре за момента е да се съсредоточиш върху задължителния протеин и някоя креатинов матрица. Все още ти е твърде рано за каквито и да било тестостеронови продукти. Зависи и с какви финансови възможности разполагаш. Ако трябва да избереш само един продукт, обърни внимание на PEAK TRI-ANABOL и PLUTONIUM.

AN

09.09.10
07:46

казано от caihundrel на 08.09.10, 12:50:

като ти казват че ефекта е нулев ти пак търсиш нещо с подобен ефект???
Е и аз да ти го кажа - Юнивърсъл Анимал Пак не струват !
Ако искаш нещо за маса и сила насочи се към креатин протеин и добри витамини

Пич ти не си много в час! Към автора да си вземе яко протеин едни витамини и креатинова матрица Muscletech Celltech например.

09.09.10
07:50

абсолютно съм си прав
цялата фирма Юнивърсъл седят на стари лаври от преди 15 години и нищо ново у хубаво не са изкарали за тези 15 години
абсолютен Титаник е тая фирма....

09.09.10
08:36

Аз пък останах доволен от Анимал серията.

Направих 2 цикъла
Единия с  1хПак,2хТест и накрая 1хМ-Стак. Общо 2 месеца (63 дни)
Другия с 1хПак, 2хСтак, 2хТест, 1хФлекс и 1хМ-Стак. Пак толков време.
Първия път качих 8кг. а втория 7кг.
Спред мене може да се мине и без Анимал Стак.
Обаче аз съм на 32 години.
Имай го в предвид.
Иначе се чуствах като Б.Б. Господ.
Имах чуството, че колкото и да сложа ще ги вдигна и донякаде бях прав.
Мускулите ми бяха пълни с кръв и много твърди.

Е това е моито мнение за продуктите.
Малко са скъпички, така е.
Дали да ги пробваш преди 25 ?  Изобщо не го и помисляй.
Странични ефекти : Има от АА, които се изразяват в много болки в ставите и сухожилията. Анимал флекс се справя с проблема!

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 09.09.10 08:37.

09.09.10
21:18

ок мерси за съветите ориентирах се към 4кг протеин витамини и на Ultimate Кре-алкалин засега пък да видиме какво ще стане .

10.09.10
15:45

Добре до сега в този пост ме обедихте да се ориентирам към креатин спрял сам се на тези 2та Peak hi-tec creatine , Ultimate kre-alkalyn ако може някави отзиви или съвети :) ще съм много благодарен отново.

10.09.10
16:02

вземи креалкалина на пийк - супер далавера е

10.09.10
20:05

демек тва hi-tec е пак кре-алкалин ? така ли или ако не е ако моеже линк към техния :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1