Загуба на апетит

07.09.10
23:04

Случвало ли се е на някого? Почвам да усещам, че ми е доста сериозен проблем. Изгубил съм желание за ядене на всякакъв тип месо и гозби. Средно яденето ми протича по 30 минути за една порция, която спокойно може да се изконсумира за 15. Видях доста материали по въпроса, но никакви практични съвети какво да се прави в подобни случаи

08.09.10
09:38

казано от Калоян Янкулов на 07.09.10, 23:04:

Случвало ли се е на някого? Почвам да усещам, че ми е доста сериозен проблем. Изгубил съм желание за ядене на всякакъв тип месо и гозби. Средно яденето ми протича по 30 минути за една порция, която спокойно може да се изконсумира за 15. Видях доста материали по въпроса, но никакви практични съвети какво да се прави в подобни случаи

Най-верояно претрениране или депресия!!!
И запомни ‘’Апетита идва с яденето’‘

08.09.10
10:37

От тренировки със сигурност не е, защото са доста слаби напоследък... И явно това ще е решението - да се стегна и да се напъна да ям.

08.09.10
11:37

Практичен съвет - ако ти се яде по-малко, яж по-малко. Простичко и крайно ефективно.
А ако това важи само за “месо и гозби” - може би е от еднообразие. Нови рецепти и нови продукти в менюто никога не са излишни.

А може би организма има нужда от разтоварване.Понякога и стомаха има нужда от почивка и по-лека храна.
На мен ми се е случвало няколко пъти..абе ям насила.С по-лека храна и за няколко дена ще си ок.

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 08.09.10 11:38.

08.09.10
11:39

“А ако това важи само за “месо и гозби” - може би е от еднообразие” -> към всичко е, но специално тея а сега като се сетих и яйцата са ми най-проблемни.

Възможно на стресово ниво да е - понеже занимавам да уча и живея в чужбина и ми се струпаха доста работи освен тва. Надявам се да се стабилизирам след време.

08.09.10
11:57

Е тя ясна работата тогава. В такива моменти на големи промени фокусът се измества в друга посока независимо дали го иска човек или не.
Като се нареди всичко и си хванеш пак някакъв постоянен ритъм на живот всичко ще е наред.

08.09.10
12:15

Опитай с чиит в храненето, примерно на обяд си хапни нео любимо- пица, баничка. Но 1 път не повече. после можеи да ти дойде апетита, но не се знае нищо. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1