CEE

11.09.10
11:42

Здравейте .. на 17 години съм 182см ..80 кг ! Имам едно въпросче значи миналата есен събрах пари и си закупих CEE на primaforce и протеин, но тъкмо почнах да ги пия и на 7-8 ден , след тренировка за крака (направих клек със 70 ,а не бях тренирал лятото в залата ,а по лостове ) и вечерта се прибирам главата ми гръмна ,стягания в сърдечната област... кръвно вдигнах и в спешния център 150/100 .. направо не знам какво ми стана ..бях изумен много.. и там ме питаха какво е станало ,обясних там фитнеса и те казаха СПРИ ГО , спри ги тия физически натоварвания , по-малко .. аз бях толкова наплашен от това кръвно спрях фитнес .и продадох протеина , но креатина остана! Спрях фитнеса , и по кардиолози ,нищо ми няма , може да продължа обаче само такива тренировки на лостове ! И сега да ви попитам имам околко 200 гр. от креатина ,мога ли докато тренирам на лостовете да си го доизпия ,страх ме е да не стане някой фал с кръвното пак ! Преди съм пил моно ,но нямах проблеми  ( знам,че той задържа водата и може да се вдига кръвното)! Аз установих ,че тогава ми се е вдигнало от КЛЕКА .. не бях правил и изведнъж старите 70 ... а пък искам сега да си изпия креатинчето .. не знам дали ще има резултат с лостовете ,но ... 1 кг за месеца ;д иначе в залата за 1 седмица -1 кг , но трябваше да го спра ! Благодаря предварително!

11.09.10
13:53

абе да ти кажа можеш да го изпиеш ама аз не чух добри отзиви за този креатин казват че някаква лъжа бил специално СЕЕ на тази фирма иначе можеш да си го изпиеш не е проблем ше има някакъв ефект :) поне според мен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1