B 12 и фолиева киселина

04.03.05
19:06

Имам какви ли не програми само за Б 12 нямам... а и разбрах че помагал ппотив стрии ??! Какъв е ефекта от един такъв цикъл и някой може ли да ми даде примерна програма.... ако може и цени .... ще е супер  :lol:
Поздрави !!

19.04.05
20:02

Да ти кажа от честото исползване на витамина Б-12 излизат стрии.Лично аз сам виждал хора които са страдащи от такива неща.Защото Б-12 създава кръвни телца.И се качва от Б-12.Трябва да го биеш сас фолиева киселина.Тои се бие(ше трябва да си боцкаш гъза)И 3-пъти седмично е достатъчно.Но не прекаляваи сас мг.За да не ти излязат стрии.

19.04.05
20:20

:shock: фолиевата киселина не се ли пие бе.едни приятелчета беха правили система с б12 и фосфобион  ма нещо много ефект нямаше :? все пак си е витамин отделно че стават 2 кубика и фосфото бая боляло докато влиза :)  според мен няма смисъл

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1