04.03.05
20:31
Значи имам въпрос,може ли да ми кажете някаква проста рецепта за приготвяне на Овесени ядки и Извара.Просто идея си нямам как се ядът :shock:
Гледай сега аз как ям.
ИЗвара, или самостоятелно, или я смесвам с известно количество сирене и я ям с лъжицата :lol:
Овесени ядки, ям ги с стафиди, без да варя ядките, направо така от пакета... :)
Важно е да не ти пука и да не се лигавиш. Вкуса е преходен, важно е хранителното свойство на храната.
Гледай сега аз как ям.
ИЗвара, или самостоятелно, или я смесвам с известно количество сирене и я ям с лъжицатаОвесени ядки, ям ги с стафиди, без да варя ядките, направо така от пакета...
Важно е да не ти пука и да не се лигавиш. Вкуса е преходен, важно е хранителното свойство на храната.
За изварата и аз пробвах самостоятелно обаче на всяка хапка трябва да пия вода много сухо ми е :x
Ей и аз ако можех като теб да ги ям овесените ядки.......... :lol:
ще ти кажа аз как ги ям овесените ядки - забърквам ги с килесло мляко и какао и стрит на прах захарин, изчаквам малко да се омекотят и готово :) така от пакета са чист талашит бре! не са годни за консумация
може и варени в мляко пак с какао или мед
може с киселото мляко да сложиш и плодове
а бе има варианти и даже са си много вкусни 8)
08.04.05
04:22
Захарина е канцерогенен! Не знаеш ли?
Овесените ядки? Правя си картофено пюре с ядките в отношение 1:1. Добавям 20 гр сирене за вкус само и понякога грах.
в буквален превод ражда рак. демек може да допринесе за раково заполяване. не че ще се разболееш само от това, но ако ядеш и други подобни може да стане кофти. например много загорели храни.
Oвесени ядки се потапят за 5 мин в гореща вода после с кисело мляко и едно бананче и стафидки.
А извара със сирене е най-приятно:)
18.05.05
07:05
[quote author=“tory_”]ще ти кажа аз как ги ям овесените ядки - забърквам ги с килесло мляко и какао и стрит на прах захарин, изчаквам малко да се омекотят и готово :) така от пакета са чист талашит бре! не са годни за консумация
може и варени в мляко пак с какао или мед
може с киселото мляко да сложиш и плодове
а бе има варианти и даже са си много вкусни 8)
и аз ги ям като tpd и след 3-тия пакет вече не ме бърка вкуса
20.05.05
14:31
ами ако не ям да речем овесени ядки ,ами ядки като фъстъци бадеми семки от тоя тип ядки щ е имали разлика :?
Aми и двете са необходими.Овесените ядки са повече въглехидрати и стават за закусква - супер са.Другите ядки от към хранителна стойност са по различни - съдържат и доста белтъчини и мазнини.Те са много полезни,но не можеш да ядеш са бадеми примерно.Те могат да бъдат допълнително.
изварата може да се омеси с яйце или да се намаже с яйце отгоре и който иска може да сложи и малко захар за вкус
29.06.05
18:42
За овесените ядки нямам много практика, но със стафиди и други сушени плодове кисело мляко и мед не ми звучат много зле.
Можеш да ги слагаш в картофени или тиквени кюфтенца (помагат за сгъстяване на сместта)
Изварата можеш да я буташ във всякакви яденета вместо сирене. Може да си правиш баница с нея (само ще стане по-безсолна, иначе ще си е обикновена баница).
Смеси изварата с яце и намажи филийки със сместа и ги запечи - страхотни сандвичи стават. И нещо деликатесно - разбъркваш изварата с настърган лук и черен пипер - някои му казват вегетарианси хайвер... много е вкусно, ако искаш може и на гости да го предлагаш като разядка.
Да ти е вкусно!
Аз си го казах, Хамстер е предложил същото/кажи-речи/ като мен. Най-добре е чисти, така усвояването им е най-добро. Ако има зор смесване със стафиди.
Най-бързо, лесно, чисто и полезно.
п.п. Отначало и аз ги ядяг със кисело мляко и подсладител смесени.
14.12.05
01:25
тая тема ми даде много добра идея да си объркам ядките с извара и да сложа малко сол и пилшки гърди мале ... май ше стане яко ше пробвам и ше кажа кво е станало
17.12.05
14:01
Ами просто не ги яж както казва жената на Гурото на храненето Крис Айсето културистка беше ама и забрайх името май е Лора Корвоил или нещо такова .Недей да ядеж нещо което не ти харесва а го замести с друго има хиляди начине.Все пак трениращите ядът по 6-7 пъти и нали занеш че е кофти да знаеш че ся тряя да ядещ тоя боламач .Най добре го замести с нещо друго пак полезно пак сдравосолвно и си го направи вкусно.Аз всичката храна си е правя на тиган Олио не съм исползвал от месеци.Аз също не мога да ям ядките гадни ми са и ги замених с пшенични.Не ставай роб на това .Примерно казват че е хубаво да се кляка ама ама ако не ти действа добре и не ти харесва не го прави и толкова не си културист да се лишаваш от това.Аз бях така като тинейджър.Бях на принципа не е важнто да си добър важното е да си маняк ,но сгреших .Сега като не мисля само за фитнес прогресирам по добре.