17.09.10
14:54
Какво милсите като цяло за тези методи.От месец и половина ходя във фитнеса.Но нямам мног време да ходя до фитнеса нито пари за жалост : (.Но в двора си имам лост и се надявах да ми дадете някаква програма която наподобява на тези машини тук http://vbox7.com/play:cb54d927. Не ме щадете. : D.Ако искате и програмата мога да ви постан по-късно.Но ще съм благодаре ако коментирате.Значи 74 килограма съм.Мазнини повече имам при коремната обкаст и гръдната.174 см съм : ),на 16.Не искам да приемам никакви добавки.Прото чисто и просто да направя хубаво тяло,но ествествено с много труд : )
Темата беше редактирана от Cyco на 17.09.10 15:13.
17.09.10
17:34
ако са два успоредни лоста на двора ти можеш да правиш кофички и много други : )
набирания с широк хват
с тесен хват
набирания зад врат
и много други : )
а относно корема на мен ми помага НВД (нисковъглехидратна диета) + тичане и упражнения с малко повторения,но трудни : )
Аз попринцип като ходех на фитнес правих 3х30 коремни и не знам как се наричаше другото упражнение ,но лежах на изправена повърхност и вдигах краката си : D.Усещах го в долната част на корема ,пак 3х30.Диети никакви не съм пазил.Имам един голям лост на двора,а за кофички и по специлани упражнения ще намеря къде да ги правя : ).Но наистина се нуждая от една сериозна програма,ако ми изготви някой ще съм му много балгодарен и най-важното да ми каже дали има ефект наистина и дали тези урунгели на клипа са постигнали тези резултати само със Street Fitness.
Аз клипа не мога да гледам че ми зарежда един час този скапан саит е само за Бьлгариа но ако имаш предвид чернилките по лостовете одговора е не. :D
казано от vatman на 17.09.10, 20:24:
Аз клипа не мога да гледам че ми зарежда един час този скапан саит е само за Бьлгариа но ако имаш предвид чернилките по лостовете одговора е не. :D
Точно за тях шитах и ме надъхах да почна и аз нали : D.Но съм виждал и много други такива : ).Пример http://vbox7.com/play:e2ceaa11 След време и аз искам д аго правя,но все пак трябва да започна отнякъде : )
казано от Cyco на 17.09.10, 19:35:
Но наистина се нуждая от една сериозна програма,ако ми изготви някой ще съм му много балгодарен и най-важното да ми каже дали има ефект наистина и дали тези урунгели на клипа са постигнали тези резултати само със Street Fitness.
Няма кой да ти изготви програма от този сорт.. Айде на фитнес ти пишат една готова програма и ти си нагаждаш килограмите но тук как някой да ти каже нещо като не знае дали ще успееш да го правиш. Ефект естествено че има и много от урунгелите :D по клипчетата имат тези тела именно от тези упражнения.
Прави набирания , кофички , лицеви опори , коремни преси и когато се стегнеш сам ще се усетиш че вече имаш силата да направиш нещо от клипчетата.
Единствения съвет който мога да ти дам е да висиш на лоста без да правиш нищо. Това ти говоря отделно от тренировката ти която си правиш.. просто ей така по някой време когато се сетиш отиваш и висиш примерно 1 минута или колкото издържиш.. и това го правиш когато и по колкото пъти искаш.. като постепенно увеличаваш времето си с по малко..примерно 5 секунди през 2-3 дни или когато успееш просто. Като стигнеш 5 минутки ще си екстра. Също се опитай да висиш на една ръка и да задържаш.
Ако мислиш да пробваш това със задържането сподели колко време си изкарал да си добия няква представа.