Съвет за стак ММ

18.09.10
20:13

Скоро идват студените месеци и е време да си взема малко добавки.Насочил съм се към следните продукти.

Креатинова матрица - Size On / Green Mag
Протейн - те са толкова много ,че :Д (дайте ми вие предложение)
Витамини - Анимал пак
Азотен буустер/Тестостеронен стимулатор (кое ще бъде по-добър вариант) - Супер Пъмп 250

Ами това е към ,което съм се насочил ,но искам да чуя и вашите мнения,защото не искам отнова да си дам парите на вятъра.

Поздрави !

VA

18.09.10
20:21

За протеин разгледай темата с изгодните протеини. Анимал пака е малко стар, напоследък Монстър 100 на Сайтек се пласират добре, а и съдържат Трибулус (тестостеронен Стимулатор)

18.09.10
20:34

Стака на БСН как ти звучи !? fitness1.bg/bsn-mass-stack/

VA

18.09.10
20:36

казано от Калоян Цонев на 18.09.10, 20:34:

Стака на БСН как ти звучи !? fitness1.bg/bsn-mass-stack/

Лично на мене ми звучи скъпо, зависи и от възможностите на човек, но все пак ще са нужни и 10 либри протеин предполагам ;)

18.09.10
20:43

мм не ми се вижда много скъп ,но не мисля да се насоча към продуктите на БСН ,защото имам вече досек с един техен продукт ,от който не усетих нищо :)

18.09.10
20:44

С Нитрикс ли?

18.09.10
20:47

NO XPLODE

VA

18.09.10
20:50

казано от brusakch на 18.09.10, 20:47:

NO XPLODE

OWNED :D
Щом не си го усетил, трудно ще усетиш останалите от гамата

18.09.10
20:53

супер пъмп 250 беше малко по-добре не говоря за прием на цяла кутия , а няколко дози . Аз , нямам и голямо желание за буустер (лично мнение от тези продукти няма много голяма полза ,освен лятото ,когато повечето ги мързи да тренират :Д) затова мисля по-добре ,някой тестостеронен стимулатор

18.09.10
20:54

Щом не си усетил N.O. Xplode, не се мятай на SuperDump, едни и същи са и резултата ще е същия, по - добре пробвай Jack3d. А ако искаш наистиана азот, потърси инфо из интернет за iForce Hemavol.

За останалите неща, дай примерни цени, в които да се влезне. Лично за мен използването на Animal Pak не е задължително, по - добре по - евтини витамини, но също спортни ще ти свършат същата работа.

Поздрави.

18.09.10
20:56

общата стойност на продуките да е до към 400лв искам да могат да ми стигнат за 2 месеца

18.09.10
21:17

Азот - Jack3d
Тест - DS Activate Xtreme / NOW Foods Tribulus Terrestris
Креатинова матрица - Size On Pre Contest / Green Mag
Витамини - Animal Pak / Dymatize Super Multi
Протеин - VPX Syngex, ON Gold Standard

Общо взето това са работещи и доказали се продукти по света, както и тук във форума, с леко намаление ще успееш да събереш всички неща. Така като смятам, Jack3d стига за 2 месеца, протеина и витамините също, както и креатиновата матрица. Общо взето си готов.

Поздрави.

18.09.10
21:25

A, защо не си вземиш обикновен монохидрат, евтин и качествен. Така ще може да си купиш и тест. стимулатор и азотен буустер. Казеин протеин също може да си вземиш. Jack3d е много добър продукт.

19.09.10
08:05

защото тази година искам да пробвам кретинова матрица , а от Джак 3д също не съм доволен

19.09.10
08:14

PreSurge

VA

19.09.10
08:18

Щом не е усетил два от най-силните азотни бустъри, малък е шанса да усети и ПреСърджа...

Пресърджа ми се струва,че ще е същото ако като джакета :) Предложих на един познат да си го вземе с идеята да се пробва нещо различно от но експлоуд и т.н...ГАРАНТИРАНО се покачва мускулна маса и сила - ама другия път :)

19.09.10
08:43

силно се насочи вниманието ми към продуктите на Мъсъл Медс ,някой от форума да ги е ползвал

VA

19.09.10
08:46

Друго си е АЕН 7кг чиста мускулна маса за 40 дни :D

19.09.10
16:39

Аз също не усетих изобщо “No- Explode-a” след което реших да пробвам “Hot Blood” на Scitec и бях повече от доволен!

19.09.10
16:49

казано от f0rever str0ng на 19.09.10, 16:39:

Аз също не усетих изобщо “No- Explode-a” след което реших да пробвам “Hot Blood” на Scitec и бях повече от доволен!

+1 :)

08.10.10
18:33

нещата малко се промениха и парите,които ще мога да отделя за добавки ще са по-малко затова ще се спра само на протеин и креатинова матрица:

Грийн Маг - защото ще ми стигне за най - дълго време
Протеин - ще изчакам намаленията по Коледа и ще избере тогава

: )

08.10.10
18:39

Много хора сгрешиха като теб с Green Mag-a.
Ако търсиш креатинова матрица - пробвай Size On и старата и новата версия си ги бива. Също така MAN Clout не е хич лош като състав. Личният ми допир с поне 10 човека, които са пробвали Green Mag и са тотално разочаровани от него ме кара да не го препоръчвам на никого.
Хора не търсете това “което стига за най-дълго”, а търсете НАЙ-работещото! Изгодното и евтиното много често излиза скъпо (защото ефекта е минимален)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.10.10 18:41.

казано от Aleksandar Marinov на 08.10.10, 18:39:

Много хора сгрешиха като теб с Green Mag-a.
Ако търсиш креатинова матрица - пробвай Size On и старата и новата версия си ги бива. Също така MAN Clout не е хич лош като състав. Личният ми допир с поне 10 човека, които са пробвали Green Mag и са тотално разочаровани от него ме кара да не го препоръчвам на никого.
Хора не търсете това “което стига за най-дълго”, а търсете НАЙ-работещото! Изгодното и евтиното много често излиза скъпо (защото ефекта е минимален)

Айде изброй ги ако обичаш поименно, защото за него има както недоволни, така и доволни.

08.10.10
18:51

ЕГН-тата на хората не искаш ли? Поне 5 човека са от този форум и са си го казвали сами много пъти. Имах си аз , баш ти да не скочиш да защитаваш марката :)
Има си фенове на различни марки. Аз предпочитам Гаспари пред Контролед и това е.

И аз съм на мнение, че Сайз Он е добър, но да даваш мнение за конкурентен продукт по такъв начин е смешно.От ГМ има както много недоволни, така и много доволни.

08.10.10
18:59

В такъв случай  мисля ,че 2 кутии САЙЗ и една кутия протеин 2.3кг - ще ме изкарат за близо 2 месеца ?

08.10.10
19:01

Абсолютно.

08.10.10
19:11

казано от brusakch на 08.10.10, 18:59:

В такъв случай  мисля ,че 2 кутии САЙЗ и една кутия протеин 2.3кг - ще ме изкарат за близо 2 месеца ?

Size On-a даже и за повече ще стигне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1