19.09.10
07:19
Здравейте от 2 месеца не съм ходил на фитнес и съм спрял всякакви хранителни режими , тренирах за отслбване и бях отслабнал с 4 кг и нормално пак ги качих.Сега искам да сваля 5 кг за 1 седмица и да почвам релф.Тренировката ми е 4 пъти в седмицата в свободните дни само кардио. Години 21 висок съм 1.70 , 90 кг . Какво е вашето мнение трябва ли да отслабна повече ? Да използвам ли НВД ? Избрах си храните които ще използвам в НВД това са :
пилешко,риба, телешко ,белтъци от яйца , извара, кисело мляко , овесени ядки , зеленчуци и плодове . Само че не знам как да си съставя НВД ?
19.09.10
07:22
5кг за 1 седмица... отиди при някой месар да реже на парче... ако отслабнеш с 5кг за 7дена (което си е навъзможно) ще имаш здравословни проблеми ....
19.09.10
09:37
Баща ми за седмица отслабна с 5килограма като беше само на плодове (една малоумна диета на д-р Емилова, майка ми му я показа) и в резултат си ги върна за 2 седмици и изглеждаше по-пухкав :)
19.09.10
12:28
казано от tupacfan09 на 19.09.10, 07:19:
Сега искам да сваля 5 кг за 1 седмица
Ако искаш да постигнеш нещо не си давай такива малоумни срокове. Дори и да ги свалиш тези 5 кг бъди сигурен че няма да си ги свалил по здравословен начин (и едва ли тези 5кг ще са само мазнини).
20.09.10
13:04
Добре това го разбрах за месар... много остроумно от ваша страна помолих за съвет ,а не за подигравки.Съветвах се с едни приятели и те ми казаха че е невъзможно разбрах, че поне 1 месец ще се помъча.Така и не получих отговор на въпроса си относно НВД?