20.09.10
16:16
Здр,24г, стаж 7 месеца в залата, до сега съм пил протеини от самото начало без да спирам всеки ден по 30-60г, от няколко месеца по време на тренировка по 20г БЦАА и юни месец имам 1 опаковкa Size ON, а август 1 опаковка Syntrax Fyre.След като есента започна, аз искам да качвам мускулна маса и в съчетание с обилно хранене ще приемам и разни добавки. В момента карам на протеини и БЦАА, но от октомври съм решил да започна Гриин Маг за 2 месеца и нз с какво да го съчетая. Имам okolo 500г БЦАА на ActivLab, а скоро трябва да купувам и протеини. Мисля да си купя една кофа 1800г Бест Боди Нутришън 100% Казеин, тъй като мога да го взема сега на мнг изгодна цена. Него ще пия преди лягане по 30г и трябва да стигне за точно 2 месеца. Какъв друг протеин да купя, изолат или матрица за сутрешната доза?А може би гейнър, за да спестя овеса сутрин, който ми е доста противен? Мислите ли,че мога да добавя още нещо за по добър ефект?
Щом е само за сутрин, Синтата е добре. Много стабилно засища, а и има добър профил. А ако искаш цена/количество/качество, Матрикс е най-добре сякаш.
Дали да пиеш суроватка или матрица сутрин, зависи от това кога закусваш с ‘твърда’ храна. Ако закусваш половин час след пудрата то пий суроватка, ако след 2 часа примерно, пий матрица. Аз пия матрица, или смесвам 1/2 доза суроватка с 1/2 казеин (или по цяла доза) защото преди 10-11 часа не мога да хапна нищо друго. Може и гейнър сутрин, но гледай да е от тези с 50/50 съдържание на въглехидрати/протеин, а не 70/30 или и по-малко.
Мнението беше редактирано от FaceOff на 21.09.10 07:10.