Фитнес зала в Троян?

24.09.10
08:34

Някой по-запознат може ли да ме упъти към фитнес зала в Троян, която да работи събота сутрин...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.11.15 15:23.

24.09.10
11:26

Зле е положението в Троян, но има къде.

Хотел “Шато-Монтан”, такса 2 лв.
Хотел “Къпина” - такса 4 лв (най-западналата и смотана зала и най-скъпата, не отивай там)
Хотел “Троян-Плаза” - такса 3.50лв
Фитнес център Аполон - такса 2лв.

Всичките отварят към 8-9 часа максимум.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 24.09.10 11:27.

АН

24.09.10
16:17

Той Славко тогава привършва тренировките. ;Д

26.09.10
18:26

хахаха...да да първата тога ва я приключвам...ама с тая троянски сливова...не бе, майтапя се...не съм прекалявал, опитах си 50-60гр., с много сланина за мезе:)
Залата, в която тренирах беше тази в хотел Троян плаза...ами ОК е...чиста е, има си всичко, разделена е така на по-малки помещения...щяха в Аполон да ме водят, ама там ходели хора с лоша репутация...е така ми казаха, което силно ме заинтригува, но...все пак съм гост-уважих домакина, който така се притесняваше за мен:)
Другия път като идвам, ще пиша по от рано и може да се запретнем с някой съфорумец:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1