износена става

25.09.10
15:59

Здравейте,имам проблем и се надявам да ми помогнете.Моят приятел има проблем с рамото.Казаха му че има износена става и се налага операция.Биха му някакви инжекции обаче не помагат,още го боли.Това се получи преди 2 год. когато правеше ремонд на един апартамент.Беше спрял да ходи на фитнес още преди това.Сега иска пак да тръгне обаче го боли и не става.Той иначе е здравичък и е още млад и това с операцията е много гадно.Моля ви да ми препоръчате някой спортен ортопед много добър.Давам си имейла q.88@abv.bg.Моля ви пишете,че не мога да го гледам така.

Темата беше редактирана от mi6el88 на 26.09.10 10:14.

27.09.10
12:38

И какво по-точно е станало с рамото му при този ремонт?

04.10.10
10:27

Започна да го боли страшно много и от тогава я движи много трудно.Като започне да вдига тежести умира от болка.Ако знаеш някой лекар пиши.

04.10.10
11:36

Много объркано е написано обяснението @ мишел ...
искаш да кажеш,че от две години като започне да вдига тежко и умира от болка ?!
До сега сто пъти е трябвало да посетите и други ортопеди ,физио и кинезитерапевти ,щом положението е такова ,въпреки това как може такова безхаберие за здравето толкова дълго време понякога се чудя наистина !

ВН

04.10.10
14:35

Преди всичко нека прочете тези статии:
1. Ставно-мускулни травми и контузии
2. Проблемното рамо

Ако иска да тренира, непременно трябва да се обърне към кондиционен треньор, който да го научи как функционално да използва рамото си при бутане/дърпане и съпротивление. Най-добрият избор би бил треньор-кинезитерапевт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1