Кой от фитнесите около Симеоново ще ми препоръчате? (World Class, JK, Макси, Царско село....)

25.09.10
23:11

Привет!

Скоро се местя в Симеоново и си търся фитнес в района.

Доколкото знам в самия квартал няма никакъв фитнес.
В района съм набелязал:
- World Class
- Царско Село
- Макси
- JK

малко по-отдалечен е The Gym
има и един приятен фитнес на Г.М. Димитров, зад Студентски Град. не съм сигурен как се казва.

В повечето не съм бил...  като имам повече време през седмицата ще мина да им хвърля по едно око.
Ценовия клас на всичките е що годе еднакъв, така че това няма да е от значение при избора.

Ако сте тренирали в някой от посочените фитнеси, или пък се сещате за някой друг в района ще очаквам отзивите ви:))

Предварително благодаря:))

26.09.10
09:26

Аз до последно тренирах в JK. Подновявайки тренировките отново бих отишла там. Има огромно изобилие от уреди, машини и тежести. Като минус бих посочила паркирането, което става доста трудно ако отидеш в пиков час.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1