Това е за тук 🙂 че и нова страница - със здраве да си я ползваш !
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.02.19 21:49.
06.02.2019г.
Храна:
- таратор, пилешка пържола от бут, 50г бразилски орех;
- една палачинка с шоколад, от катарските сладки (скандално вкусни, не се издържа!);
- кюфте, зеленчук някакъв;
Вода - 1л, кафета - 3;
Трябваше и днес да почина, отокът спада, глезенът почти е придобил нормална форма, ама ще ида в петък на доктор.
Ами не ти е много добре глезена, по добре да отидеш, предполагам ще ти каже да почивах и да се въздържаш от дейности за дълъг период от време. Аз имах частично разкъсани връзки и си мислех че е шега работа, обаче ми отне 3 месеца до пълно възтановяване. А пък ако преждевременно започне да се товари става лошо. Иначе за глезена почти няма какво да ти каже, консервативно лечение и евентуално кинезитерапия.
Ще отида в петък. Надявам се да не му трябват месеци. Засега нямам намерение да танцувам преди да ме види лекар, но аз не съм спирала да се движа, включително след като паднах...станах и продължих да вървя.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.02.19 19:43.
Това е добър знак и означава, че си най-леката степен и ще мине бързо. При мен нормалното ходене беше трудно, почти невъзможно. Но за танците ще отнеме време.
Утре ще съм на доктор. Просто не си заслужава да лишавам уважаемата публика от това:
Кракът ми е отлично - няма счупвания, скъсвания и други фатални последици, навехнат е неприятно, но нищо кой знае какво. Мога да клякам и да дърпам тяга, почивка от танците още седмица.
08.02.2019г.
Храна:
- три пълнозърнести бисквити;
- пилешко в пармезан, зелена салата;
- катарските сладки (трябва да свършат вече!);
- пилешки дюнер - пиле и зеленчук;
Вода - 1.5л, кафета - 3.
Отбелязвам нисък калориен прием през уикенда, но за сметка на това с високи въглехидрати. Не ми се тренираше изобщо, така че се наспах и двата дни. В неделя направихме симпатична семейна разходка в разкопания за ремонт Северен парк - махнали са военните катерушки, с които съм отраснала и това разби сърцето ми 😥 Реорганизирали са наличната фитнес площадка, добавили са супер симпатични розови лостове, които вероятно с цвета си ме предизвикаха да се метна - отбелязвам 7, 5, 4, 4, много стегнати и чисти набирания с подхват. Даже сама се изненадах от първата серия - седмичка без кой знае каква загрявка и без напъваме, на 1-2 повторения от отказа - доста задоволително, вероятно ключът е в розЕвия лост 😂😂😂
Днес нямаше как да тренирам, надявам се утре, даже ще жертвам масажа! На работа беше същински кошмар, теглят ме от четири страни, но успях да отметна най-гадното. Жертвах яденето - до 16:00 (от около 20:00 на предния ден) не бях яла нищо - 3 кафета и 1 литър доста концентриран чай от джинджифил и канела, но после изядох един суров бар + едно кисело мляко Ел Би, а една колега ми донесе едно баунти, защото ме съжали заради заточението ми в залата. До последно игнорирайте баунти, ама накрая се изнервих 😂😂😂
Към яденето добавям пуешко, броколи, краставица, скир с боровинка и оризов чипс с бяла глазура.
Забележителните ми катарски чаши 😂😂😂
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.02.19 20:05.
12.02.2019г.
Храна:
- свински врат, таратор;
- кашкавал, наденички, три чаши бяло вино (ей, тъй като стане...отидох за малко до старите колеги...прибрах се ... в 2:00);
Вода - 1.5л, кафета - 3;
Тренировка 18:
През 15/10/10 секунди:
10х2 х мъртва тяга@55кг;
10х2 х лежанка@35кг;
10х3 х руски суинг@24кг.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 10:59.
13.02.2019г.
Храна:
- свинска вратна, зеленчуци на скара;
- оризов чипс с глазура;
-
Вода - 1.5л, кафета - 1;
От вчерашните три чаши бяло вино и лягането в 2-3 часа....днес съм парцал. Имах ужасно много работа, а толкова трудно се съсредоточаваха до обяд.
Забравих да отбележа, че вчера установих, че не мога да клякам от все още наличната болка в глезена, затова си правих тягата.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.02.19 18:59.
14.02.2019г.
Храна:
- скир, авокадо, моцарела;
Вода - 1л, кафета - 3;
Тренировка 19:
През 10 секунди:
10х2 х набиране с успореден хват;
10х2 х раменна преса@2х9кг;
Тренировката ми беше скандална. Бяха заети и трап бара, и лежанката, и рак-стойката, от любимите ми мъжаги, които идват в залата и не престават да дрънкат. Понеже ме боли още глезена и не мога да клякам, бях решила да правя тяга с трап бара, обаче...един трениращ тъкмо си слагаше колана, а на мен не ми се разправяше в и без друго краткото време, което имах. Прецених, че да направя набиранията и раменната преса плюс малко нещо за корем е по-добре от нищо, така че това направих, но не се почувствах удовлетворена, но пък все пак не съм капо.
Аз не съм фен на Св. Валентин, но пък, ако обичаш и си обичан всеки друг ден, не пречи този да е малко по-апетитно повод за празник. Така че....нека се обичаме и проявяваме нежност, загриженост и внимание всеки ден, включително и днес:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 10:59.
Уикенда в Черни Осъм (освен по турнета, ходим и просто да пийнем и хапнем, и да се разходим...извън София 😂😂😂), без тренировки, ядох нетипично много за мен, но двете сутрини имаше домашна баница и палачинки, и принцеси със сирене и яйца....имаше си месце, зеленчук, павлак, шкембе, боб, пърленики, една бира и бял ром ( съчетанието на вида на храната с белия ром е комично, знам ).
Понеделник нямаше как да се тренира с това недоспиване уикенда (едната вечер си легнах в 5, другата в 3…). Вторник ми е ден за масаж, но изглежда това ще се промени, защото новата масажистка не ми харесва изобщо.
Та, днес стигнах до залата.
20.02.2019г.
Храна:
- спаначена суфле, кебапче;
- оризов чипс, две мънички парченца пица с шунка и зелени чушки;
- пилешки крилца на фурна, моркови;
Вода - 1л, кафета - 3;
Тренировка 20:
През 10 секунди:
10х2 х преден клек@30кг;
10х2 х раменна преса с успореден хват@2х9кг;
Престраших се да клекна, нямах проблеми, умишлено върнах тежестта на 30, така свалих 15те на 10 секунди и беше много добре. Набиранията още ме мъчат, но нямам какво да правя, освен да чакам хватът да се заздрави. Пресата беше супер.
Две Игри на асоциации, с моята съотборничка и двата пъти разцепихме 😂
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 11:00.
Четвъртък (21.02) имах ужасяваща мускулна треска на дупето и бедрата, така че щеше да е грешка да тренирам.
Петък (22.02) си беше ден за масаж. 😍 Работих до 19:30 и си тръгнах от офиса адски изцедена, повече такова нещо няма да си позволя, но исках да помогна на колега да изчистим едно проучване заради одит... Вкъщи ме чакаха с пица и индийски филм 😍 С Десо гледахме филма до 2 часа, което не ми попречи днес да се събудя в 08:30 като кукуряк 😍 Дамко малко болен последните дни, надявам се да не стане нещо сериозно, ама не ни беше сюрпризирал повече от 8 месеца 😍 Но тихо!!!!
23.02.2019г.
Храна:
- кроасан с пуешко и топено сирене, половин с шоколад, сладолед;
- кайма, синьо сирене, моцарела, моркови, краставици, оризовки, едно зелено кенче кола;
Кафета - 2, вода - 1,2 л;
Тренировка 21:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
12х3 х руски суинг@24кг;
Върнах малко тежестта, за да смъкна на 10 секунди почивката, защото ми се струва, че на 55кг тяга губя идеята на подходите. Получи се страшно добре. На лежанката просто нямаше Десо да ме пази и затова предпочетох 30кг, за да мога да вадя и връщам сама, без да се кривя, беше добре, но тежестта ми е 32.5. Абе, много хубава тренировка 😍
24.02.2019г.
Храна:
- просени топчета, омлет с магданоз, карфиол;
Вода - 1л, кафета - 1 (с кокосово масло и джинджифил);
Тренировка 22:
През 10 секунди:
12х2 х преден клек@30кг;
Отлична тренировка. Предният клек ме изцеди подобаващо, на набиранията съм доста далече от увеличаване броя на подходите 😂 Раменната преса се движи прилично, на деветия подход пушнах, така че и тук няма да увелича подходите сега, а ще запазя тежестта, но до една-две тренировки вероятно ще вдигна подходите на 12.
25.02.2019г.
Храна:
- омлет от две яйца с магданоз, моркови, краставица;
- оризовки, ябълка;
- омлет от две яйца, моркови, две оризовки;
- няколко глътки бира;
-
Вода - 2.5л; кафета - 3;
Репетиция, понаболява ме глезенът...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.02.19 22:41.
26.02.2019г.
Храна:
- половин кофичка кисело мляко;
- свинска вратна, моцарела, краставица, моркови;
- оризовки;
- свинска вратна, моркови, зелен фасул, блокче бял шоколад;
Вода - 1.5л, кафета - 3;
Масажът днес добре дойде, макар само на гърба и през дрехите, ама така съм се сковала...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.02.19 21:10.
27.02.2019г.
Храна:
- кюфтета, зелен фасул, царевица, морков;
- оризовки, скир;
- два реда черен шоколад;
- пилешки бутчета, цвекло, моркови;
Вода - 2,5л; кафета - 1;
Тренировка 23:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
12х3 х руски суинг@24кг;
Много добра тренировка, мисля, че нагласих отношения та между тежестите и идеята на подходите 😂😂😂 Това, за което не ми остава време, е да се понамачкам и изолирани упражнения за корем 😂😂😂
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 11:01.
28.02.2019г.
Храна:
- пилешко бутче, моркови, сурово барче;
- вафла “Хармоника”;
- 🍕;
Вода - 2.5 л; кафета - 3;
Тренировка 24:
През 10 секунди:
- 12х2 х преден клек@30кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса@2х9кг;
Клекът ме изцеди този път, това се отрази на набиранията и пресата, и бях без Десо. Бързах за работа, нямах необходимата свобода да се вработя (не, че иначе загрявам кой знае колко и как, ама днеска беше едва ли не от съблекалнята в подходите 😂), та може затова клекът да ме е изцедил. Ама си беше пак много добра тренировка.
01.03.2019г.
Храна:
- Кокосови бонбони, две-три курабии;
- риба тон, моцарела, чушка, краставица;
- оризовки с кувертюра;
- бри, моцарела, мортадела, моркови, чушки, краставици;
- банан;
Вода - до 1л, но беше по-малко по-скоро, кафета - 3;
02.03.2019г.
Храна:
- овесена курабия;
- камамбер, моцарела, 2 варени яйца, чушка, краставица, моркови;
- просени топчета;
- 3 Guinness-а, калцоне;
Вода - до 1л , кафета - 1;
Тренировка 25:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
14х3 х руски суинг@24кг;
+ Някакво упражнение за корем с една пръчка, което видях като публикация на Залата на Юли и ми стана интересно дали ще ми се взриви коремът - не се взриви, но се напрегнАх 😁😁😁;
+ Разтягане, мачкане
Син на майка си...омлета маже с шоколад 😍
03.03.2019г.
Храна:
- 150 г сушени сини сливи;
- скир;
- свински врат, броколи, салата от бебе спанак, цвекло и моркови;
- пица “Маргарита”, две топки сладолед;
Кафета - 2, вода - 1л.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.03.19 00:15.
04.03.2019г.
Храна:
- три сушени сини сливи, оризовки;
- скир, авокадо;
- мъфини от кайма с броколи, лук и морков, авокадо;
Вода - 1.5л, кафета - 2 + 1 капучино;
Тренировка 26:
През 10 секунди:
14х2 х преден клек@30кг;
+ Упражнения за корем - онова, взривяващото корема, повдигане на крака от вис, изправяне в стойка на глава;
+ Мачкане.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 11:02.
05.03.2019г.
Храна:
- свинска вратна, морков, авокадо, бебе спанак с цвекло;
- вафла “Хармоника”, два сухара от кестеново брашно (черпиха ме, не знам какво е точно, беше вкусно);
- чаша червено вино, катък, домати, краставици, сирене, едно пилешко филе в корнфлейкс, едно кашкавален в корнфлейкс, моцарела (навън 😁);
Вода - 3+ л, кафета - 2.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.03.19 08:21.
06.03.2019г.
Храна:
- мъфини от кайма, лук, броколи, морков, суров морков;
- две вафли със стевия и кокос;
- свински бут със сушени домати, авокадо, просо с моркови и броколи;
Вода - 3+ л (предвиждам), кафета - 3 (както обикновено);
Тренировка 27:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
12х3 х руски суинг@24кг;
Добра тренировка, стегната. Обаче липсата на хронометър и липсата на Десо, едновременно, доста тежи, мозъкът ми е зает с броене 😁 С Десо е толкова по-лесно, той брои всичко 😍, аз съм заета само да бутам и дърпам 😂
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 11:02.
07.03.2019г.
Храна:
- “Хармоника”;
- свински бут със сушени домати, просо с броколи и моркови, чери, моркови;
- овесена курабия;
- омлет, синьо сирене, мортадела, броколи;
Вода - 2л, кафета - 3 + 1 капучино;
Тялото ме болеше сутринта и реших да не тренирам, а да му дам почивка днес. Наложи се, поради семейни причини, да пропусна репетиция.
Надявам се утре да ми се получи тренировката, както и на един цялостен масаж уикенда, но да видим кое как ще се развие.
08.03.2019г.
Храна:
- моцарела, авокадо, просо с броколи, морков, 🍬 Фереро роше;
- 10-15 печени бадема, луканка, пастърма;
- овесена бисквита;
- дюнер;
Вода - 1.5л (+1.5л напитка с алое), кафета - 1;
Не се получи ставането сутринта, така че не съм тренирала. Сега ще трябва да се напъна събота и неделя.
09.03.2019г.
Храна:
- овесена бисквита, оризовки;
- свински врат, авокадо, броколи, моркови, чери домати;
- голям + малък Капитан + кенче кола;
- свински врат, броколи, просо;
Вода - , кафета - 1+капучино;
Тренировка 28:
През 10 секунди:
14х2 х преден клек@30кг;
+ малко упражнения за корем;
Отлична тренировка, много добре, че вчера почивах. Набиранията са се стабилизирали доста - първите 5-6 подхода са много стегнати, направо отлични, не усещам никаква тежест, хватът не компенсира, гърбът работи отлично, към 9 вече се усеща умора и ми трябва лека помощ от ръката на Десо, но скоро няма да има тази нужда. Толкова е хубаво като не броя 😍, а само мисля за упражнението 😍 Жалко, че утре ще тренирам сама 😭
А на клека май скоро ще трябва да му сложа още малко тежест и да премина в тройки 😂 Това, което ме прави несигурна в момента, е глезенът, които, не мога да отрека, се обажда като клякам.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 11:03.
10.03.2019г.
Храна:
- авокадо, омлет от едно яйце с малко гауда, маслини, чери домати;
- две мини пълнозърнести кроасанчета с масло;
- зелена салата, варени яйца, домашна баница със сирене, три трюфела с кафени зърна;
Вода - 1.5л, кафета - 1;
Тренировка 29:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
14х3 х руски суинг@24кг;
+ Колелце от коляно, л-сит от стойки за лицеви, руски туист@15кг;
Супер тренировка, макар че от вчерашната имам мускулна треска и имах опасения, че ще имам казус, но не...
Снощи изкарахме страхотна вечер (аз + Десо, Баш бар-а, ромче, Продиджи 😍), легнахме доста късно, въпреки това се събудих наспана в 9 и побягнах към залата, за да не налази неприятният за мен контингент, който ми пречи да тренирам с бъбренето, зяенето, високия смях.... Е, не успях да ги избегна. Въпреки това успях да се концентрираме и да направя много добра, стегната, тренировка, точно за каквато бях отишла.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.03.19 18:34.
11.03.2019г.
Храна:
- две варени яйца, броколи, маслини, чери домати, синьо сирене;
- банан, бонбон “Мерси” с марципан;
- моцарела, синьо сирене, маслини, броколи, чери домати, две лъжици пържен мунг, няколко лъжици кисело мляко с протеин;
Доста хард масаж на цялото тяло (понеже не знам как точно се води) - доста съм мека след масажа 😁😁😁 Беше страшно хубаво, казано на мазохистичен език 😁
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.03.19 20:41.
12.03.2019г.
Храна:
- джолан, синьо сирене, три резенчета моцарела, чери домати, броколи;
- просени топчета;
- свински врат, сладък картоф на фурна, маслини, краставица, салата от бебе спанак, цвекло и магданоз;
Вода - 2+л, кафета - 2;
Тренировка 30:
През 10 секунди:
14х2 х преден клек@30кг;
+ Колелце от коляно (х10), упражнението с пръчката (х10) къси коремни преси (х10), л-сти от стойки за лицеви (2х10сек);
Клекът беше много, ама много добре. Набиранията до седмия-осмия подход също, но за деветия и десетия ползвах лек жокер. В десетия подход на раменната преса пушнах леко.
Времето сутринта ме отказа, макар че станах навреме. Отидох след работа...толкова не обичам да тренирам по това време 😔 Но въпреки това оценявам тренировката като добра.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.03.19 20:05.
13.03.2019г.
Храна:
- две малки парченца домашна точена баница;
- омлет от три яйца;
- 5 мини мини мини кифлички с кимион и кокос;
- 50 г бразилски орех, половин свинска вратна;
- две малки парчета пица с телешко и кисели краставички;
Вода - 4л (3х1300мл 😁 - с новото ми шише постигаме скандални неща), кафета - 3;
Днес никакъв зеленчук, обаче обядвах в парка с колега и не си взех краставицата, която носех. Малко и тестото в повече от обикновено, но на работа имаше рожден ден и почерпката беше със забележителни домашни творби 😍
Засилена треска в бедрата, д-то и гърба, всичко е наред 😁
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.03.19 23:11.
14.03.2019г.
Храна:
- свински врат, моцарела, краставица;
- 1 голяма бира;
- свински флейки, оризовки;
Вода - 4л, кафета - 3;
Тренировка 31:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
15х3 х руски суинг@24кг;
Много хубава тренировка.
Вечерта по план трябваше да съм на репетиция, обаче с един колега ходихме да ме учи да играя билярд...и изобщо не разбрах как изпуснах часа на репетицията 😂😂😂😂 Някой път разговорът като тръгне...
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.03.19 19:15.
Няма какво важно да се отчете в тези четири дни, храната е ок, не много, само събота ми беше по-скандален денят - сладолед, кроасани, две големи вечерта...легнах си в 6 сутринта 😀
Трябваше да тренирам в събота, обаче плановете яко се объркаха и просто решихме да се мотаем.
Утре заминаваме за Париж, на много мечтан концерт 😍😍😍 До другия уикенд не планирам трениране.
Прибрахме се в София. Концертът, за който отидохме, беше фантастичен, даже в най-смелите си мечти относно това, не съм си представяла, че ще бъде така...клубът, сцената, сценичното поведение...изпълненията - топ от начало до край...
Изкарахме първия ден и останалите вечери (без концертната) с много стар и добър мой приятел, което беше страхотно....
Счупихме се от ходене - между 25 000 и 30 000 крачки на ден, като в единия ден надскочих 30 000. Изкарахме наистина невероятни 4 дена - ходене, пикничета, кафененца...
Едно момче предложи брак на едно момиче, докато се разхождахме покрай Сена, много сладичко.
Бяха прекрасни ергенски дни, но по едно време, вчера, детето позалипсва и на двама ни 😂
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.03.19 08:08.
Парижката афера ми развали ритъма, но уикенда се завлякох до залата. Преди това - спорадични набирания вкъщи.
Събота не тренирах по схемата си, а си чистих техниката на набиранията - 8, 5, 4 и няколко тройки. След това посуингвах с 32ката. Получи се нещо от рода на 6-7 серии х 10-12 повторения, което ми се стори доста добре, имах и качествен контрол, който потвърди.
15.04.2019г.
Храна:
- салата от леща, малка биричка;
- моцарела, синьо сирене, бирени пръчки, краставици, чери, 1/2 кен Гинес;
Вода - не повече от 1л, кафета - 3;
Тренировка 32:
През 10 секунди (вече сама си меря):
10х2 х преден клек@30кг;
10х2 х раменна преса с успореден хват.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.04.19 06:02.
15.06.2019г.
Тренировка:
През 10 секунди:
12х2 х преден клек@30кг;
10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг;
16.06.2019г.
Тренировка:
През 10 секунди:
12х2 х мъртва тяга@50кг;
12х2 х лежанка@30кг;
12х2 х руски суинга@32кг;
Точно 50кг.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.06.19 11:14.
казано от karfi4ka на 17.06.19, 14:10:
До работа сложиха лостове...
Признай си, че момчетото зад теб те е повдигнало, за да се хванеш, не може да си стигнала до лоста сама 😄
казано от Блажка на 17.06.19, 14:42:
казано от karfi4ka на 17.06.19, 14:10:
До работа сложиха лостове...
Признай си, че момчетото зад теб те е повдигнало, за да се хванеш, не може да си стигнала до лоста сама 😄
Признавам без бой! Вдигна ме!
18.06.2019г.
Тренировка:
През 10 секунди:
12х2 х преден клек@30кг;
10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг;
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече