татоировки

06.03.05
09:34

възможно ли е при започване на тренировки татоировката да се развали (да се разкриви или някаква друга повреда) :?:

06.03.05
10:21

Да, за разваляне, зависи от вида татуировка.
Ако е от “доживотните” няма да имаш проблеми, докато КАЧВАШ маса, виж ако свалях ще се деформира много лошо.
Те за това повечето хората си ги правят на младини, за да може като качат кг да не им се деформира, само ще е поопъне.

07.03.05
08:37

да става въпрос за ‘доживотна’ татоировка на един приятел, който е решил да се захваща с фитнес.обаче е малко тлъстичак и при свалянето може да се увреди(ръка 36 см без никви тренировки :shock: )

X_

07.03.05
10:49

:lol: кажи на твоят приятел да не се притеснява за татуировките си,кожата притежава уникалното свойство да се разтяга и свива така,че не е проблем да тренира  :D

07.03.05
18:19

Абе може и да се скапе татуировката, ама ако аз бях със сланини със само 36 ръка, хич и нямаше да ме сърби за татуировката... :lol:

13.03.05
00:23

Еми аз в момента съм 36-36.5 ръка, мазен, къде 20% съм по една таблица, и съм почти доволен от размера, така че, tpd, зависи си от целите на човека.
А за татуировките съм чувал че когато сваляш кила (особено ако е рязко) се деформират, а когато качваш най-много да се разтегне и да стане с малко по-голяма. Но не знам колко е вярно това нещо

WO

13.03.05
13:36

абе хора, вижте на слави татуировките - направил ги е като слабичък и сега като е качил и изглеждат не на място(в смисъл не са в центъра на рамото, където са били преди.....), но самите картинки не са пострадали

14.03.05
08:58

E те самите картинки няма как да пострадат освен да се поизкривят малко :wink:

®N

17.03.05
00:41

Разваля се и ако смъкнеш много кила и като наддадеш много. Все пак зависи къде е татуировката де.

17.03.05
22:32

offtopic:
а за какъв чеп с извинение са ви тези татуировки ? ще и се радвате малко, после ще я забравите и това е ... а може и след време да ви дразни  :?

21.03.05
15:21

Не знам.Аз нямам и нямам намерение да си права(но знае ли човек на какъв акъл ще дойде).Питах за 1 приятел  :D

04.05.05
17:50

татуировката е вид изразяване...начин да помниш,начин да имаш нещо скъпо винаги с теб където и да си!Викингите са използвали своите татуси-Рунически за защита,сила,смелост!Африканските племена са ги използвали за да плашат противниците си....и тн!
Мисълта ми е не дали да си направим татуировка,а дали я заслужаваме!По принцип аз скоро ще си завърша гърба...скоро,скоро след това лято се почва основния мотив...но не съм фен на татоси които се виждат,когато носиш къс ръкав!Така ако искаш се губи и момента на провокация,могат да те анализира всеки....Ако имаш Сърп и Чук на предмишницата,ходи обяснявай ,че не си комунист :wink:
а за разтягането!не,не и пак не...стига да качваш постепенно!При рязко качване (20-30 кила за 2-3 месеца) мисля,че татоса ти е последния проблем..туп-туп,туп-туп,туп-туп ако схващаш! :lol:

04.05.05
22:10

Еми аз свалих вече доста килограми, но татуса не ми е мръднал. Но си зависи и къде е. Моя е отзад на тила и колкото и да е то там няма какво да се сваля и си е перфектно.
А за тва, че ще ми писне - за тва си го направих отзад за да не го виждам и да не ми писва. Пък и никой не го вижда само лятото и то ако съм с вързана коса иначе няма начин :D

DM

11.05.05
00:29

АЗ съм целия в таттоос и нищо не се е скапало или изкривило, стига паника, яз сам качвал и смъквал ама нищо не се промрня

16.08.05
21:33

m0nst3r хаха за кой стаа въпрос бе кой е тоз мазничкия знам ли го  :lol: иначе съм съгласен с другите  :D :D

16.09.05
16:25

[quote author=“M0nst3R”]възможно ли е при започване на тренировки татоировката да се развали (да се разкриви или някаква друга повреда) :?:

Пише се татУировка за теб и за всички останали неграмотници :evil:  :evil:  :evil:

CE

16.09.05
19:40

[quote author=“DJ MADMAN”]АЗ съм целия в таттоос

Можеш ли да ми покажеш снимка с татуировките ти ако не представлява проблем. Аз съм много зарибена имам 3 татуировки.
Ето линк с едната другите не мога да си ги снимам сама, защото са ми на гърба :)
http://mytattoos.hit.bg/Picture%20006.jpg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1