27.09.10
22:54
имали значение дали рибеното масло е от сладководни или соленоводни източници и кои марки са най-чисти от към потенциално замърсяване с тежки метали ?
28.09.10
07:35
наи-доброто е от есетровите риби
Също така можеш да се спреш на по-концетрирани версии, те са изчистени от всякакви тежки метали.
Например?
не съм попадал на омега 3 хр. добавки от есетрови риби,а кутийки с черен хайвер излизат твърде солено и в крайна сметка отново остава въпроса за тежките метали
Също така можеш да се спреш на по-концетрирани версии, те са изчистени от всякакви тежки метали.
също ще питам - Например?
28.09.10
21:12
healthstore.bg/Ultra-Omega-3-Fish-Oil-90-drajeta.html?keyword=omega
Това е най-доброто на пазара, най-концентрираното и най-чистото.Питай маниака Бай Миле от Спайдърспорт, относно рибеното масло високомазнинните маниаци знаят най-добре :D
28.09.10
21:27
Това е най-доброто на пазара, най-концентрираното и най-чистото.Питай маниака Бай Миле от Спайдърспорт, относно рибеното масло високомазнинните маниаци знаят най-добре :D
Бай Миле до болка познат :) :) То там освен глюкозамин и рибено друго е забранено да се обсъжда дори.
06.10.10
15:05
НҍКОИ УТОЧНЕНИЯ:
Рибеното масло се добива задължително от дълбоководни океански риби - сьомга, тон, херинга и др. Те съдържат най-много от ценните ЕРА и DHA (омега-3 мастни киселини).
Съществуват подозрения, че маслото може да бъде замърсено с хлорирани въглеводороди (PCB) или тежки метали - живак или олово.
За да се разсеят подобни съмнения хубавите масла се подлагат на т.н. молекулярна дестилация. (Търсете го на етикета)
Посоченото по-горе масло е такова, но цената си я бива.
Ще ви предложа по-добър вариант, това:
iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323?at=0?rcode=XIX862
за 8.30 долара или това:
iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cholesterol-Free-500-Softgels/18104?at=0?rcode=XIX862
за 18.77 долара. И двете са молекулярно дестилирани, като доставката на пакета (до 1360 г) струва 4 долара.
Използването на код XIX862 ви гарантира отстъпка от 5 долара при първа поръчка.
Пристигат за 8-9 дни в пощата , без мито, без ДДС!
Аз имам до сега над 30 поръчки...(не само рибено масло...)
НҍКОИ УТОЧНЕНИЯ:
Използването на код XIX862 ви гарантира отстъпка от 5 долара при първа поръчка.
Уточни, че на теб ти носи печалба, а не отстъпка на този, който ползва линка.
Коректния линк е този:
iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323
и естествено няма разлика в цената.
Има места в мрежата, в които пускането на такива линкове (без да е обяснено какви са) не се толерира изобщо.
07.10.10
00:40
Естествено че тва не е наи доброто ,даже не и от наи добрите.А тея бай Милета и сулъо и пулъо май само си рекламират квото са вкарали за да го продадат в магазините си.
Ако наистина търсиш качество купуваи от чужди онлаин магазини течно рибено масло от 30$ нагоре ,те са и дестилирани и с вискока концентрация
06.05.11
20:20
Решението да си набавиш омега 3 и други есенциални мастни киселини в чист вариант не е от замърсените с тежки метали и живак риби, а от натурални източници като морски зърнастец и др. Аз съм пил такъв продукт.