Зоб

Темата е заключена.
LE

28.09.10
20:27

Искам да попитам мнението ви, вчера тренера в фитнеса ми спомена да взимам по 3 таблетки преди закуска, и 3 преди вечеря  maethandienone (indonesia). Та въпроса ми е, разбрах че това е анабол, спомена че тряя 2 месеца да го взимам и после да го спра, гоня сила и издържливост което е свързано и с бъдеща работа, а след 2 месеца и физически изпити имам на които в момента немога да ги изкарам. От 1 седмица съм на фитнес под контрол на инструктора. Какво ще кажете за този продукт?

28.09.10
20:31

Малко късно си се сетил за изпитите...

КК

28.09.10
20:32

Определено тази тема заслужава да бъде преместена като “Важна”.
Как така си тренирал цяла седмица без зоб ? Напълно загубено време, трябвало е да почнеш напрао седмица преди да стъпиш във фитнеса.

LE

28.09.10
20:35

казано от Панайот Мочев на 28.09.10, 20:31:

Малко късно си се сетил за изпитите...

Ами така се случиха нещата че получих информация за тях която с късмет и познанство я узнах. Бе притесняваме  за тия хапове. Да не вземе да трупясам след 3 месеца или да хвана рак че.... бе живее ми се още :D

28.09.10
21:07

Бързо отивай в gohard.org и помоли хората да ти направят една хубава схема.Това “3 преди закуска и 3 преди вечеря” звучи много претупано.Също така не забравяй за PCT !!И без това си ги почнал,поне направи нещата както трябва!

П.П. В този форум не се обсъждат такива неща,затова очаквай темата да бъде заключена много скоро.

Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 28.09.10 21:19.

28.09.10
22:37

Знаеш ли пич какьвто трениращиа такьв и тренера. :D

Мнението беше редактирано от vatman на 28.09.10 22:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1