Лост..

28.09.10
21:59

Здравейте.Нов съм във форума затова от сега се извинявам ако не съм я пуснал на правилното място  темата.Реших,че немога да се гледам в огледалото такъв мазен.Не съм дебел,но мазен.Искам преди да почна да ходя на зала да ходя на лостове,но искам да ви попитам как мога да си направя у нас уред за кофички и набиране.Ако може да ми предложите всички възможни уреди от интернет ако мога да си ги закупя или сам да си ги направя (по евтиничко да излезе).И също искам да ви попитам ако мина на хранителен режим.Бягам всеки ден и правя кофички и набиранки за вначалото също и коремни преси дали ще се изчистя малко.И ако може да ми кажете на какви храни да наблегна примерно да ми кажете ваш успешен хранителен режим за сваляне на мазнините.Благодаря ви много пичове ! :)

29.09.10
06:03

Най-важният въпрос “дали ще изчистя малко”.
Да ако направиш промените за които говориш - ще изчистиш.
Ако искаш започни с по една промяна на седмица:
Намали сладките неща (ако ядеш такива) махни белия хляб. Хапвай по 5-6 пъти на ден
Иначе успоредка вкъщи малко трудно (не че е невъзможно) ... май с два стола понякога ставаха нещата, но по-добре “на зала”!!!

29.09.10
07:13

Можеш да си направиш лост за набиране.Трябва ти тръба ф28/30(1метър дълга),две парчета профил квадрат 40х40(25см. дължина),малко шина 3мм. дебела и 40мм. широка.Заварява се тръбата за парчетата на буквата “П”,шината я заваряваш в другия край на кръст,и правиш дупки с дрелката за да можеш да я хванеш на стената(над вратата).Биеш дупки за дюбели(в железарията обясни за какво са ти,за да ти дадът каквото трябва)навиваш видите и почваш да се набираш.
Успоредката и тя става да се направи.Малко по сложно е,но пак ти трябва профил 40х40мм. и тръба.Една дъска най-много 2см. дебела и 30см. широка.
Потърси снимки из нета и се пробвай.
Успех!

29.09.10
09:23

казано от Filipbs на 28.09.10, 21:59:

Здравейте.Нов съм във форума затова от сега се извинявам ако не съм я пуснал на правилното място  темата.Реших,че немога да се гледам в огледалото такъв мазен.Не съм дебел,но мазен.Искам преди да почна да ходя на зала да ходя на лостове,но искам да ви попитам как мога да си направя у нас уред за кофички и набиране.Ако може да ми предложите всички възможни уреди от интернет ако мога да си ги закупя или сам да си ги направя (по евтиничко да излезе).И също искам да ви попитам ако мина на хранителен режим.Бягам всеки ден и правя кофички и набиранки за вначалото също и коремни преси дали ще се изчистя малко.И ако може да ми кажете на какви храни да наблегна примерно да ми кажете ваш успешен хранителен режим за сваляне на мазнините.Благодаря ви много пичове ! :)

Преди всичко се храни редовно (6-7 пъти на ден), ограничи до минимум - сладко, газирано, алкохол, тестени изделия и т.н. Бягането е добре дошло и продължавай да го правиш , всичко си иска постоянство, за това и не се отказвай, успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1