Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

еми и аз като клякам се навеждам напред виждам, че на клипа го правят и като се изправя тялото се изправя.. не виждам как може да има грешно и правилно след като не си помагаш с нищо ?!

Отново ти казвам че нищо не съм казал за навеждането :) Говоря ти за колената и пръстите.На 1;16 и 1;50 се вижда че колената му не минават пред пръстите.Когато дойде следващата тренировка за крака пробвай го така ако не го правиш по този начин и ще видиш че е друго натоварването и по трудно.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 19.10.10 17:05.

19.10.10
17:03

И кво, нещо против 14 годишните ли имаш?Да не ти пращам хора от ЖК ЗАПАД ПАЗАРДЖИК.Както казваш ти “Ши са глубяваме” :D.Шегувам се бе :P

Кристиянчо, ядеш като лостаджиите :) :) :D

CI

19.10.10
17:20

Аз ако изям 7 вафлия боровец ши ми се скрие пресата :D

браво Марто наблюдателен си ! .... ест., че нямам нищо против просто ми стана странно... 7 вафли ми дойдоха много инжекционно :D през часовете едното ми колено подскачаше от енергията :D ем аз съм си лостаджия ;дд и да попитам Венци ти на лежанката спускаш ли бавно и контролирано и после да изтласкваш както е по учебник ?! същото е и тука не винаги се гледат учебниците и писанията в тях.. може и да е по-трудно не отричам ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.10.10 17:30.

Добре въпросът се изясни.Благодаря че поспорихме :D

19.10.10
18:19

и да попитам Венци ти на лежанката спускаш ли бавно и контролирано и после да изтласкваш както е по учебник ?!

Е ти какво правиш?

еми последната серия може да се каже, че няма негативна част.. ако правим всичко ‘’като хората’’ тия дето вдигат 150 ще вдигат 100 ... тия дето вдигат 100 ще вдигат 60кг : ))

19.10.10
18:26

И какво като вдигат 60, а не 100? Ще страда само егото, мускулът ще печели. Не гледай какво правят хората около теб, обикновено това, което се прави масово, не е правилно и е грешен път. Не говоря само за фитнес, а за всяко нещо в живота :)

И не се отнасяй с пренебрежение към по-малките, и ти си дете още.

абее не си прав според мен.. взимам пример от батките във фитнеса и може би не трябва но специално на лежанката я изпълняват грешно но гърдите им са огромни и това не се дължи само на това което взимат ! колкото до по-малките всеки разбра надявам се, че това беше шега :) тук говоря за почти лиспваща негативна част при лежанката и големите мускули така да се каже ( гръб,гърди и крака ) за малките правя доста силна негативна част и ефекта е страхотен : ))

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.10.10 18:31.

AZ

19.10.10
18:30

Как така последната серя няма негативна част?Ти държиш щангата изометрично ли? :D

19.10.10
18:31

казано от Ventsi- на 19.10.10, 16:22:

Ето клипче : http://www.youtube.com/watch?v=huVujjfzphI на 1;16 и 1;50 се вижда правилната техника.Не съм казал че си помагаш като се навеждаш.Отново ти казвам извинявай ако съм те засегнал нещо просто исках да разбера как клякаш и да ти кажа как е правилно :) Ти си избираш вече да ли за теб е правилно или не :)

http://www.youtube.com/watch?v=dbxxs1PErLQ&feature=related

Това някаква шега ли е?
Точно това са грешните изпълнения - 1.16 - 1.50 ..до края на 2-рата минута са все грешки.
Неслучайно, коментатора казва че това навеждане е great risk, а частта с тези изпълния е озаглавена common mistakes.

казано от az100yan на 19.10.10, 18:30:

Как така последната серя няма негативна част?Ти държиш щангата изометрично ли? :D

не спускам бавно.. много добре разбра какво имах предвид

С7АЛК3Р - наля още масло в огъня ...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.10.10 18:35.

AZ

19.10.10
18:38

Не,всъщност не бях разбрал.Както и да е.Ти сам знаеш какви тренировки ти се отразяват добре,щом ги чувстваш так,значи са ок.
Но просто искам да те посъветвам в никакъв случай да не гледаш батките във фитнеса.Просто повечето са на зоб или са били,а и тренират от години,а плюс това и лъжат и то много.Ако те тренираха правилно,то нямаше половината да са с травми и болежки къде ли не.

За последен път казвам че не съм казал нищо за НАВЕЖДАНЕТО ! Говоря за колената , пръстите и гъза !

19.10.10
19:35

Точно на лега си доста смел за да нямаш негативна част :D

19.10.10
23:20

За бутане от лег аз пускам да не кажа бавно но контролирано това се прави с цел наи малкото за да избегнеш травма.За клека аз го спрях сега се мьча на преден.Когато си оправих бутането от лег загубих между 15 и 20 кила някаде но сега дигам правилно.Вчера един се мьчеше в залата кадето ходя да бута от лег и в сьщото време приателя му да прави трапец забавляват ме такива. ;)

20 Октомври 2010

Почивка ( или Корем )
няма да описвам тренировката... корем правих, прасец, че и предмишници за да навъртя прилично времетраене във фитнеса :D

ХРАНЕНЕ

Храненето също няма да описвам квото има тва’ ядох

CI

20.10.10
18:19

бахти якия ден :D

о така си беше :)

21 Октомври 2010

Гръб, Задно рамо

1.Набиране с тежест - 3х +20кг ( 8,8,8 повторения ) +2,5кг
2.Гребане с Т-щанга - 2х60,70кг ( 13,10 повторения ) -15кг
3.Гребане с щанга - 2х70,90кг ( 10,9 повторения )
4.Мъртва тяга - 1х137,5 кг ( 6 повторения ) +2,5кг
5.Полу овър - 1х30кг ( 10 повторения )
6.Скрипец : с неутрален хват - 1х82.5кг ( 10 повторения )
            с подхват - 1х75кг ( 12 повторения )
7.Обратен пек-дек с една ръка - 1х35кг ( 10 повторения ) +5кг
има няколко неща за казване :
1.днеска по физическо разтегнах крак и всичко над 70кг на Т-щангата ме дърпаше напред и щангата се изваждаше въпреки, че имаше кой да я настъпва и с бавно спускане 70кг дойдоха като 170кг :D
2.тягата ми дойде лесна сякаш можех и 8 бройки ама да не си насилвам късмета
3.всички упражнения бяха доста добре напревени с изкл. на Т-щангата обясних защо..
4.забелязах неприятен дисбаланс между мишница ( бицепс,трицепс ) и предмишницата смисъл предмишницата по време на тренировката днеска стана около 32см поне ( 31см е студена )! а ръката ми е 34см ( грубо казано ) и сами разбирате, че стана малко... неприятно. Ръцете са ми слаба мускулна група говоря за бицепс и трицепс и сега като ги разделих май съвсем ще увяхнат ама от тая тяга и от набиранията предмишниците се пръскат нищо, че съм с фитили

ХРАНЕНЕ

1. 7:00 - овесени ядки
2. Закуски
3. Закуски
4. 14:45 - свиснко с гъби, сандвичи
5. 16:30 - Тренировка
6. 18:00 - ориз ( 400+ грама ) , 1яйце, 4 белтъка
7. 20:00 - свинско с картофи
8. 22:00 -

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 17:55.

CI

21.10.10
17:11

Кристианчо ти като правиш скрипеца с горен хват стоиш ли постоянно изправен без да мърдаш тялото или “лягаш” :D

21.10.10
17:17

Искам да видя клип на тези набирания баце..нищо лично, за другото ти вярвам, но не и за набиранията ;)

CI

21.10.10
17:21

Че ко ве той кристиян си е машинка 20кила по-лек от мене а за гръб дърпа сигурно колкото мене :D
Аз мога да правя набирания следователно той като е 20кг по-лек няма проблем да си прави с 20кг :D

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 21.10.10 17:22.

много искате да ме гледате бе момчета... да бяха момичета нямаше да ми е странно ама от вас не съм го учаквал ! :D да се набирам с 85кг ( аз + 20кг ) не смятам, че е феноменално :)

Васко тялото няма как да не го мърдам :) но определено не правя кръст на скрипеца ! влиза си там където трябва

ПС: някой път ми убивате желанието да пиша в дневника с тва’ недоверие...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 17:31.

CI

21.10.10
17:40

Ами аз неска скрипеца го правих въобще без да мърдам тялото, като закован на чина в час по математика бях, само от ръцете дърпах. Много гадно за рамото, ама ко да се прай.

21.10.10
17:40

Еми, сложи 1 клип и няма да го има повече тва недоверие.Какво толкова ще стане като сложиш 1 клип немога да разбера?

е Васко според теб хубаво ли е да не мърдаш при полужение, че тренираш гръб не рамена ... сигурно си приличал на бавно развиващ от страни :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 17:44.

CI

21.10.10
17:48

Не знам ама лоста буквално минаваше на сантиметри от лицето ми през цялото време :D
Ако сега нямам мускулна треска, му тегля майната на тоя философ и си правя както аз си знам :D

хах на рамената нищо чудно да имаш треска ама не е тва’ идеята на скрипеца ти ако не се наведеш назад няма как лоста да ти легне на гърдите... другия път като го видиш го пребий :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 17:55.

CI

21.10.10
17:55

Нямам предвид че имам треска на рамото, говоря ти за самата става. Аз по принцип си имам проблеми с дясното рамо. Иначе човека е от групата на “старите кучета във фитнеса” и е доста уважаван, ако го пребия трябва повече да не стъпвам там :D
иначе е малка подробност че е 2 метра и е 140кг :D

ахам ее според мен да изпълняваш движение за даден мускул без да мърдаш си е чиста проба смелост... тва’ при разтваряне за средно рамо като не мърдаш, цялата тежест отива в ставата.. поне при мен е така..

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 17:58.

казано от Rikoo на 21.10.10, 17:40:

Еми, сложи 1 клип и няма да го има повече тва недоверие.Какво толкова ще стане като сложиш 1 клип немога да разбера?

Само заради това не бих сложил клип ако бях на негово място. Казваш го все едно, че е длъжен да се доказва пред теб, а всъщност въобще не е така.

ее МЕРСИ за разбирането !

21.10.10
18:38

Moже и да се набира.А искаш ли аз да ти пусна клип аз как се набирам? Ето ми данните години 45 да точно си видял 45 са кила 85 аз с 10 кила се набирам това е :D

е 95 е повече от 85 :) ... отностно годините има един ‘’дядка’’ от фитнеса с един гръб като билярдна маса... бахти

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 18:39.

21.10.10
18:59

Няма нищо чудно с набиранията,аз се набирам със 35 кг,а съм малко по-тежък от него в момента.

CI

21.10.10
19:11

дейба мутантите беееееее :D

21.10.10
19:17

Аз правя 4 кофички с моите кила и ми се откачат рамената бе хора :D.Но аз съм тъпо прасе, кво да се очаква :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1