Прием на Казейн с протейн ???

29.09.10
20:36

Здравейте !!! Наскоро дойде време за пазар и си взех казейн на ОН и протейн на All American EFX NF Pro.Та имам въпрос свързан с приема им. Интересува ме как да приемам казейна (освен обичайния вечерен прием): 1) Сутрин на гладно протейн и казейн 50/50, следва закуска и 1,5 - 2 часа след това тренировка и веднага след нея отново протейн с казейн 50/50. 2) Сутрин на гладно протейн след 1,5-2 часа тренировка и веднага след нея протейн с казейн. Кой от двата варянта мислите че е по удачен ? Очаквам мненията ви за които предварително ви благодаря. ПО-ЗДРАВИ

29.09.10
21:22

Сутрин на гладно само суроватка, по същия начин и след тренировка. Казеинът го пий вечер преди лягане и някъде между храненията.

30.09.10
12:49

Благодаря ти !!! Значи 2 часа преди тренировка не е уместно да се пие и казеин...

30.09.10
17:07

По-добре 150 грама месо :)

30.09.10
17:12

:) Добра идея ще го имам в предвид :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1