30.09.10
13:18
Здравейте, трябват ми ластици/ластик като на това момче от клипа : http://www.metacafe.com/watch/2136770/home_fitness_workout_routine_workout_1/ ( надявам се да не е реклама ). Интересувам се от закупуването им от нета или от магазин ( в Пловдив ) така, че ако може да ми дадете някакви насоки къде да ги търся.. Благодаря Ви предварително !
Вместо да даваш излишно пари, си вземи една вътрешна гума от колело - по 4-5 лева са. Съпротивлението си е сериозно и трудно се късат.
Магазин в Пловдив
В сайта има Ценоразпис на продуктите, но според мен не си струва.
Единствено в този сайт Цъкни има някаква информация за различните ластици като са посочили някви килограми за съпротивление. Даже мисля че момчето от клипа е точна онзи зеления 4,5кг. На мен лично тези ластици ми изглеждат хубави.
Преди време си купих от онези дългите по 2 метра но нямаше никва информация и както се предполага ластика се оказа супер “лесен” и за нищо не става..
Ето тук пак уж има различни съпротивления ластици но доста смешно описание са дали “червено=леко; зелено=средно; синьо=тежко; черно=много тежко” Цъкни