Preview CodeRed na muscle meds

01.10.10
14:16

Както бях казал когато си купя тази добавка ще направя превю.Отварям го мирише приятно слагам си две дози като оптимално така пишеше в сайта ( 1-доза 4,5 гр). Трябва да ми стигне за около 30 тренировки (300 гр е ) . Слагам около 250-300 мл вода разбърквам доста добре се разтваря във вода пия го спец на мен не ми хареса този вкус но не е проблем. Изпих го 25 мин преди тренировки. 5 мин след като го изпих усетих адския прилив на енергия както и при джака не се издържа, но го усетих много по силно от джака.Отивам на тренировка ( правех гръб и рамо) след първото упражнение покачих със 5 кг работната тежест и от 8 на 10 повторени, напомпването беше на лице веднага доста добро фокуса е голям направих гърба ( 4 упражнения) продължих с още две имах много енергия адски много ама адски. Напомпах се максимално едва можех да си вдигна потника. Почнах теглич направих окол 12-15 серии напомпах и него адски добре по добра тренировка за теглич не бях правил, продължих със няколко серии за гръб и почнах рамото след това и него го  напомпах адски добре продължих с гръб още няколко сериики с леки килограми напомпах се още вече бях разбит избиха ми още повече вени усещах едно затопляне. Имах много въздух в излишък.Много съм доволен от този продукт усеща се по различен начин от джака по добър е според мен напомпването е много по голямо както и силата и фокуса.

01.10.10
15:06

Супер, колега!
Пиши едно ревю като го свършиш - промени по физиката, в силата, килограми качени и т.н. :)

01.10.10
20:27

казано от Aleksandar Marinov на 01.10.10, 15:06:

Супер, колега!
Пиши едно ревю като го свършиш - промени по физиката, в силата, килограми качени и т.н. :)

дам аз почва сега един протеин изолате с него и амино и трябва да кача.

04.10.10
08:34

Не се очудвай, продуктите на Muscle Meds са доста добре формулирани и носят завидни резултати.

04.10.10
08:55

казано от FINISH FIRST на 04.10.10, 08:34:

Не се очудвай, продуктите на Muscle Meds са доста добре формулирани и носят завидни резултати.

Да за това си заслужава цената. Днес ми е втора тренировка ще го видим как е (девил).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1