Animal Pac

01.10.10
14:58

исакм да попитам тия 11 хапа на веднъж ли се вземат...може ли да разделиш един пак на 2 приема ако някой е взимал или взима моля да ми даде съвет как да ги приемам и колко време..благодаря предварително....

КК

01.10.10
15:16

Само тренировъчни дни, един пакет веднага след следтренировъчното хранене.

01.10.10
15:26

на етикета пише сутрин с закуска и с обилно колич вода или с друго хранене,и след интензивна трен. но мисля че тия 11 хапа ако ги приемам всичките на веднъщ организма няма да ги всмукне и ще ги изхвирляяя....

КК

01.10.10
15:30

Да беше мислил преди да си ги вземеш ? Оо
Невъзможно е да разделиш приема на части. Най-правилната употреба на мега силни витамини е това, което ти написах, преди това си правиш сметка дали са подходящи за теб или не. Нищо няма да ти стане, пий ги така и ще видиш как ще те отпускат след тежка тренировка.

01.10.10
15:39

ок значи само след трен викаш сутрин да не ги приемам така лии или може и сутрин и след трен квото станее :Д:Д Мерси все пак брат за помощаа

01.10.10
15:47

пака се пие целия, наведнъж, след сериозно хранене (за предпочитане закуска) всеки ден! не ми е ясно кви са тези схеми да се пие само след тренировка

КК

01.10.10
15:51

Няколкократно ми го е казвал това за силните витамини един от най-добрите в България в този сектор, всеки си прави сметка на кого да вярва, но от него грешно нещо няма как да излезе ^^

01.10.10
16:26

Олеле..... как така организмът ти няма да ги “ВСМУКНЕ” ?! Пич, къде си тръгнал да си купувам едни от най-сериозните витамини - предполага се, че тренираш много тежко ? Яж ги след обилна закуска с доволно к-во вода. Гледай закуската да съдържа всички микронутриенти - 150гр овес(или 100гр ориз - преди готвене) + 4-5 цели яйца!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1