Корем как ?

03.10.10
10:53

Здравейте!Извинявам се предварително,ако съм объркал раздела!Искам да ми кажете как да стопя мазнините около корема,ефикасно и бързо,но да не свалям килограми много от другите мускулни групи !До сега цяло лято въртях колело с найлони на корема,но имам чуството ,че няма кой знай какъв ефект!Искам да стопя мазнините и да оформя корема!Сега идва зима и ще е по трудно,но имам желанието да направя каквото е нужно!Кажете някоя ваша ефикасна тренировка или съвет!Правих до сега 5 упражнения по 15-20 повторения в рамките на 2 мин всички упражнения с пауза между тях около 10 секунди!После като свърша тези 5 упражнения почивам 2 мин. и пак !

1. С тея найлони губиш вода не мазнини т.е. пълни глупости си са това с найлони и анцузи само и само да се потиш няма файда
2. Имаш Плочки просто не се виждат което значи, че трябва да си оправиш храненето
3. Не промениш ли храненето колкото и коремни даправиш ... се тая

03.10.10
10:58

Това с найлоните нищо не помага ;) Щом са ти останали само на корема пробвай с много строго НВД и много кардио + тежки силови тренировки.Гледай белтъка да ти е 200+, ако искаш да пада възможно най-малко мускулна маса. Като правиш по 15-20 повторения, най-много да ти падне силата според мен, тренирай тежко с 6-8 повторения. Освен това както казваш, зима или лято важното е желание да има, пък мазнините ще се стопят ;)

03.10.10
12:35

Ами там е работата,че аз не се занимвам само с фитнес и незнам дали ще мога да правя толкова изтощителни тренировки!Занимавам се с футбол от малак и трудно мога да правя тежки кардиота!Аз сега зимата смятам да кача още малко,но и в сплита ще вкарам някоя кардио тренировка  да топя мазнините!Аз по принцип не бягам много,защото съм вратар,но сега зимата съм решил да бягам с футболистите,защото и издръжливоста почва да ми куца!Мисля,че и бягането ще помогне!Незнам да ви кажа не съм много наясно и не съм много мераклия на тия НВД И ВВД сега съм предимно на ВВД И ВМД ,но зимата мисля да я направа ВВД ИЛИ НВД И НМД :) Кажете ся как да го напраа тоя корем,защото аз ям много здраво мазнии и т.н,но не се мазня толкова даже съм си много исчистен!Явно метаболизма ми е доста бърз!

03.10.10
13:02

Значи си оправи храненето ;)

03.10.10
13:50

То хубаво го опраа ама не ги чаткам!Как да го опраа не ги разбирам много,много!Аз попитах за някоя хитрина която да приложа,като някво упражнения някви серии нещо да права !

1.виждаш един лост
2.хращаш се с надхват на ширината на раменете
3.започва да си повдигаш краката без да мърдаш кръста и да се клатиш
4.ММ на пресата ти е готова
5.остава да си оправиш храненето за да видят и другите че имаш плочки

03.10.10
18:35

Е това исках да чуя!Смятам сега от другата седмица да го пооправя!Като почна,че прищипах нерв на гърба от едно гребане с щанга и почивах 1 =2 седмици!

01.11.10
17:58

Здравейте,на 15 години съм,тренирам през ден за корем първи и втори ред плочки са ми развити идеално ,но до трети така и не мога да стигна.Кажете ми ефикасни упражнения моля!

оправи си яденето.. щом няма никак плочки отдолу сигурно и отгоре не са кой знае колко по-добри : )

01.11.10
18:15

казано от kristiancho на 01.11.10, 18:05:

оправи си яденето.. щом няма никак плочки отдолу сигурно и отгоре не са кой знае колко по-добри : )

Какво ще рече това ако може по-ясно да го кажеш - да ям повече плодове и зеленчуци или повече месо

Мнението беше редактирано от petarpro на 01.11.10 18:17.

01.11.10
18:17

качеството е лошо ама...

повече месо, яйца, сирене ... правилни въглехидрати ( ориз,картофи ) да не ядеш боклуци ( освен ако си с чудовищен ген и те не ти пречат )

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.11.10 18:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1