03.10.10
10:53
Здравейте!Извинявам се предварително,ако съм объркал раздела!Искам да ми кажете как да стопя мазнините около корема,ефикасно и бързо,но да не свалям килограми много от другите мускулни групи !До сега цяло лято въртях колело с найлони на корема,но имам чуството ,че няма кой знай какъв ефект!Искам да стопя мазнините и да оформя корема!Сега идва зима и ще е по трудно,но имам желанието да направя каквото е нужно!Кажете някоя ваша ефикасна тренировка или съвет!Правих до сега 5 упражнения по 15-20 повторения в рамките на 2 мин всички упражнения с пауза между тях около 10 секунди!После като свърша тези 5 упражнения почивам 2 мин. и пак !
03.10.10
10:57
1. С тея найлони губиш вода не мазнини т.е. пълни глупости си са това с найлони и анцузи само и само да се потиш няма файда
2. Имаш Плочки просто не се виждат което значи, че трябва да си оправиш храненето
3. Не промениш ли храненето колкото и коремни даправиш ... се тая
Това с найлоните нищо не помага ;) Щом са ти останали само на корема пробвай с много строго НВД и много кардио + тежки силови тренировки.Гледай белтъка да ти е 200+, ако искаш да пада възможно най-малко мускулна маса. Като правиш по 15-20 повторения, най-много да ти падне силата според мен, тренирай тежко с 6-8 повторения. Освен това както казваш, зима или лято важното е желание да има, пък мазнините ще се стопят ;)
Ами там е работата,че аз не се занимвам само с фитнес и незнам дали ще мога да правя толкова изтощителни тренировки!Занимавам се с футбол от малак и трудно мога да правя тежки кардиота!Аз сега зимата смятам да кача още малко,но и в сплита ще вкарам някоя кардио тренировка да топя мазнините!Аз по принцип не бягам много,защото съм вратар,но сега зимата съм решил да бягам с футболистите,защото и издръжливоста почва да ми куца!Мисля,че и бягането ще помогне!Незнам да ви кажа не съм много наясно и не съм много мераклия на тия НВД И ВВД сега съм предимно на ВВД И ВМД ,но зимата мисля да я направа ВВД ИЛИ НВД И НМД :) Кажете ся как да го напраа тоя корем,защото аз ям много здраво мазнии и т.н,но не се мазня толкова даже съм си много исчистен!Явно метаболизма ми е доста бърз!
То хубаво го опраа ама не ги чаткам!Как да го опраа не ги разбирам много,много!Аз попитах за някоя хитрина която да приложа,като някво упражнения някви серии нещо да права !
03.10.10
17:34
1.виждаш един лост
2.хращаш се с надхват на ширината на раменете
3.започва да си повдигаш краката без да мърдаш кръста и да се клатиш
4.ММ на пресата ти е готова
5.остава да си оправиш храненето за да видят и другите че имаш плочки
Е това исках да чуя!Смятам сега от другата седмица да го пооправя!Като почна,че прищипах нерв на гърба от едно гребане с щанга и почивах 1 =2 седмици!
Здравейте,на 15 години съм,тренирам през ден за корем първи и втори ред плочки са ми развити идеално ,но до трети така и не мога да стигна.Кажете ми ефикасни упражнения моля!
01.11.10
18:05
оправи си яденето.. щом няма никак плочки отдолу сигурно и отгоре не са кой знае колко по-добри : )
казано от kristiancho на 01.11.10, 18:05:
оправи си яденето.. щом няма никак плочки отдолу сигурно и отгоре не са кой знае колко по-добри : )
Какво ще рече това ако може по-ясно да го кажеш - да ям повече плодове и зеленчуци или повече месо
Мнението беше редактирано от petarpro на 01.11.10 18:17.
01.11.10
18:42
повече месо, яйца, сирене ... правилни въглехидрати ( ориз,картофи ) да не ядеш боклуци ( освен ако си с чудовищен ген и те не ти пречат )
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.11.10 18:43.