LEAN WEIGHT GAINER ???

HS

06.03.05
17:31

LEAN WEIGHT GAINER на JC?

Описание: LEAN WEIGHT GAINER LEAN WEIGHT GAINER е един продукт разработен специално за спортисти целящи повишаване на чистата мускулна маса и сила. Съставен е от най-ценните протеини - суроватъчен и яй- чен, които са 53 g на 100 g доза. Въглехидратния компонент който е 45 g на 100 g продукт е достатъчен за да набави само нужните калории за мускулния растеж. Последния е стимулиран и от добавката на L - GLUTAMINE и ценните аминокиселини с разклонена верига (ВСААs). Това прави LEAN WEIGHT GAINER желания продукт на висококвалифицираните и напреднали спортисти. Подходящ е за предсъстезателния етап на спортна подготовка, както и за обемните микроцикли с по-тежки тренировки включвани през състезателния период, при по-голям интервал между състезанията. Стимулира метаболизма при диети провеждани през състезателния период. Съдържа само 0.5 g мазнини на 100 g продукт. Не съдържа холестерол.

Дозировка: За интензивно трениращи препоръчваме доза от 100 g смесена с чаша вода или обезмаслено мляко. За най-добри резултати консумирайте 2 дози дневно, като едната да е след тренировка.

Колко пари струва това?Някой пил ли го е?Eфект?

MI

06.03.05
19:39

Аз съм го пил .Мисля че цената му беше 12 лева за 0,5 кг.Ефект има ,само ако се храниш както трябва и се възтановяваш правилно.С него можеш да качваш чисто мускулна маса.
успех.
поздрави

HS

06.03.05
19:47

art_of_pain
Храня си се много стабилно нужните количества белтъци и въглехидрати.Това ще го пия само след тренировка по 100 грама.

MI

06.03.05
20:20

Браво.После кажи колко кила качи , след употребата на този гейнър(Но кажи също така , дали си качил и мазнини).
по-здрави

06.03.05
21:02

как мога да се сдобия с този геинер...някои ако знае в Варна каде се продава?мерси предварително и извиняваите че се отклоних от темата

PS

17.03.05
10:51

И аз изпих на скоро една опаковчица. Не е зле на вкус ме може би имаше ефект, ама аз го пиех с Про голд по 100гр на ден и още 30 от тоя. За 2седмици две килца отгоре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1