04.10.10
09:41
Бих помолил, ако някой ги е ползвал/ползва да сподели впечатленията си от продукта. Ще помоля също така да не коментираме цената на продукта и да се предлагат алтернативи, защото освен горепосочените и амините от хидролизиран суроватъчен излоат на Ultimate, друго не ме влече.
Темата беше редактирана от Стоянчо на 09.10.10 13:55.
Много добре! Има ли ги налични, че в сайта не ги намирам, т.е. сайта не ми зарежда продуктите на Гаспари. де сте ги дянали продуктите на гаспари бре? :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.10.10 14:06.
След 1 кг Пептопро, не останах очарован, не знам със 120 гр на НАУ дали ще е по-добър ‘’експеримента’‘.
Като цяло май хидролизирания уей е по-добре от казеина, така си мисля аз,а и доста други хора.
Скоро и Poliquin си изказа негативното мнение за цялата истерия с Анакондите и хидроказеините, ами просто не работят така, както очаквахме ...
Мнението беше редактирано от karlo на 04.10.10 18:31.
04.10.10
18:26
karlo дай линк да видим къде Poliquin плюе по анакондите.
Аз пък защо не намерих НИТО едно ревю на анаконда протокала, където да има снимк преди-след...
След 1 кг Пептопро, не останах очарован, не знам със 120 гр на НАУ дали ще е по-добър ‘’експеримента’‘.
Като цяло май хидролизирания уей е по-добре от казеина, така си мисля аз,а и доста други хора.
Значи взимам твърдо Гаспари.
Гаспаритата изглеждат яки, бих пробвал и аз.Колко грама е една таблетка ?
Скоро ми изпадна един А-бомб за 50 лв и го взех, като почна да тренирам ще споделя как е.Здъвках няколко таблетки пробно, подозрително не горчаха като бцаа ...
Мнението беше редактирано от karlo на 04.10.10 22:13.
05.10.10
06:38
А защо на Gaspari Amino Max 8000 са разработени само за европейският пазар?
Малко странно ми звучи това.
Гаспаритата изглеждат яки, бих пробвал и аз.Колко грама е една таблетка ?
Май 4 тбл са 8гр. т.е. по 2гр таблетката.
А защо на Gaspari Amino Max 8000 са разработени само за европейският пазар?
Малко странно ми звучи това.
Ами предполагам по подобие на Юнивърсъл 2700.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.10.10 07:54.
91.0% Hydrolyzed Lactalbumin from Whey Protein
Enhanced with Extra l-leucine and l-taurine
Promotes Increases in Size, Strength and Endurance
Over 8 grams of amino acids per serving
How to use Gaspari AminoMax 8000:
As a dietary supplement, consume four (4) tablets before training and
then another four (4) tablets after training.
05.10.10
08:58
цена ?
къде ги има?
за сега ги виждам само в англииски сайтове - 25-30 GBP
05.10.10
09:33
Колеги - оставете ги тези аминокиселини - хидролизиран лакталбумин :)
Не сте ли чували за ALRI - Huma pro. BEST OF THE BEST!
Само, че цената те кара да хлъцваш. :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.10.10 09:34.
какво му има н хидролизиранич лакталбумин? предайджестет уей протеин с по-бързо усвояване.идеален за след тренировка.а като гледам цената в предатор-а 32 евро/700гр амини си е голяма оферта :)
05.10.10
10:15
tra^la^la - не ме разбра. Gaspari Aminomax 8000 - са супер, но ако говорим за най-най-най добрите аминокиселини ALRI HUMA PRO for the win!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.10.10 10:16.
05.10.10
10:23
fitness1.bg/gaspari-aminomax/
прав си,не те бях разбрал.
72лв за 700гр амини звучи повече от добре :):)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 05.10.10 10:25.
05.10.10
10:26
цената е супер спор няма
Днес-утре ги взимам! Писна ми от липса на качествени амини на пазара... Май тенденцията се затвърждава - всички хвърлят усилията си в разработка на предтренировъчни, напомпващи и т.н. продукти, а важни добавки като амините заминаха на много заден план.
05.10.10
10:36
някои може ли да постне точното съдържание?
05.10.10
10:37
А Стоянчо хвърли едно око тука - silabg.com/bg/5062-BODY-ATTACK-Body-Attack-Ultra-Amino-325Tabs-.html
А Стоянчо хвърли едно око тука - silabg.com/bg/5062-BODY-ATTACK-Body-Attack-Ultra-Amino-325Tabs-.html
Аз затова написах в първия пост да не се предлагат алтернативи, защото залагам само на по-големите имена (не че е кой зне каква гаранция, но пък тия Боди Атак ги чувам за пръв път в живота си). Мерси все пак!
Хайде така да преформуирам - ако някой се сеща за амини на друга голяма марка (изолат хидролизат), нека ги сподели.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.10.10 13:21.
05.10.10
13:45
Ultimate amino gold - Хидроизолат
Ultimate extreme amino - Изолат
Ultimate amino 2002 - Изолат
Нещо и от мен да не остана по-назад :D
05.10.10
13:49
silabg.com/bg/4083-TESTOPLEX-BLUE-BASICS-Mass-Amino-Professionel-325-tabs-.html
пак фирма която не си чувал:)
silabg.com/bg/4083-TESTOPLEX-BLUE-BASICS-Mass-Amino-Professionel-325-tabs-.html
пак фирма която не си чувал:)
E, Testoplex съм чувал де ;)
Ultimate amino gold - Хидроизолат
Ultimate extreme amino - Изолат
Ultimate amino 2002 - ИзолатНещо и от мен да не остана по-назад :D
Така, така, тези съм ги посочил в първия си пост :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.10.10 16:06.
05.10.10
17:55
Хахаха сега видях, че си споменал фирмата. Ами за това се сетих. Амино голд съм ги пробвал преди време и съм останал само с добри впечатления от тях - приемах ги вместо протеин.
На Ultimate изолатните са много добри, имат и дъвчащи с вкус на какао, пробвал съм и двата вида.
Надявам се после да споделиш ефекта от Гаспарито! Като се има предвид, че имаш опит с амининките, мнението ти ще значи много!
Взех си Гаспари аминомакс 8000… Хора, това чудо няма преглъщане :D
Стривай и на линии :D
@dobata - днес за пръв път пия от тях преди и след тренировка по 4тбл. Без никакви други добавки (т.е. без да пия протеин). Щом не се чувствам като парцал след тренировка (това е моя критерий), значи са ОК :). Все пак ще споделя по-подробно (може в тази тема) след известно време как ги възприемам. Принципно тренирам сутрин на гладно, тогава се усеща най-много и реално ще мога да изразя първо по-пряко впеатление.
@korpusito - абе направо венозно! :D
07.10.10
21:59
Айде мистър Ралев, чакаме отзиви, че и аз съм им хвърлил око ;)
Доволен съм от действието им при тренировки на гладно. Приемам ги без да пия протеин, т.е. около тренирорвката друго не пия. След месец, ако се сетя за темата, ще “драсна” общо впечатление. Ще експериементирам с количеството амини приети на ден.