травма на капачката

06.03.05
22:02

Темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=44489#44489

Еми  да кажем че сам претарпял операция на капачката (зашиха ми я) > Колко жреме след тжа ше мога да помпам ? :))

07.03.05
01:58

Ммм вече да не се биеш с малчоганите  :lol:
Хирурга не ти ли каза колко време ще трае възтановяването?
Предполагам месец...

07.03.05
18:21

[quote author=“perlsite”]Ммм вече да не се биеш с малчоганите  :lol:
Хирурга не ти ли каза колко време ще трае възтановяването?
Предполагам месец...

Няма какво да предполагаш, да пита лекарите и толкова, от много предположения току виж останал без коляно.

08.03.05
10:12

Еми пичове, то възтановяването досега ми е три месеца и месец след операцята хирурга още не ми е казал щото още ходя с шината ама ми каза на каакво се дължи това.

08.03.05
15:52

[quote author=“tsukero”]Еми пичове, то възтановяването досега ми е три месеца и месец след операцята хирурга още не ми е казал щото още ходя с шината ама ми каза на каакво се дължи това.

еми.... ПИТАЙ ГО! :) Няма да те набие я. :lol:

Недей си игра с форума, ами си върши сериозно работата. Тук не може никой да ти помогне така както трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1