10.10.10
16:18
Аз съм поизостанал малко с поръчката от САЩ. Обмитяват ли се поръчките ?
Някои да, а други не. От вкарването на тая глупост с митата нямам една обмитена поръчка. Обикновенно поръчвам няколко малки неща до около 1.5 - 2 кг. и не съм имал проблеми, но дори и с митото и транспорта пак излиза по-евтино. От прияатели дето са се полакомили да направят голями поръчки съм чул, че вече всичко става на едно гише /получаване, плащане и оформяне на документи/. В началото беше голямата простотия, но сега май са пооправили нещата.
Ако толкова те плаши разправията по митниците - поръчвай от евро сайтове. Там мито и такси нямаш, а да не говориме, че има някои с доста тънка доставка за големи кг., като се комбинираш с няколко човека и си разделите доставката - излиза почти същото като от щатите. Разрови се малко из темичките и ще видиш за какво става въпрос. Аз винаги съм почвал с един-два поръчани продукта в началото, просто за да видя как ще минат нещата.
Организирайте се по градове бе хора. Пуснете си тема за поръчка и ще се съберете повече хора от очакваното. Такава тема не мисля, че е в разрез с правилата, а е от помощ за потребителите. Като мине успешно поръчката - темата се заключва и следващата се отваря. По спомени няколко човека от форума си направиха обща поръчка на промоция от един от евро сайтовете.
10.10.10
16:41
Защо снимките които качих в галерията ми не се виждат :@
Хед, знаеш ли някое тулче за формат на флашка- с уина не става порбвах разни неща лоу левел формат и не завършва... вече 99% съм я отписал тая флашка, но все пак може да знаеш нещо?
10.10.10
18:55
Ако някой каже защо аджеба снимките в галерията ми не се виждат го черпа една топла вода :D
Трябва ми работа!Имам 4 свободни дни седмично и ги пропилявам.Някой ако има някви предложения, дочул е нещо и т.н ще съм благодарен да драсне.(Не че не търся по сайтовете, просто и тук да кажа :D ).
Никога няма да разбера манията на българина за сеир. Фикс идеята да се радвате на олигофрени и палячовци. Оня глупак Брус Ли ви е един пример. Е няма що, големи из Вбокс-а имена. Докато дишам, акъла ми няма да го побере това. Има няма се намери някой по-умен, който вместо да се бие в гърдите че е идиот пред всички, само се прави на такъв - пише глупости и чака да види какво ще стане. И успява, всички му се връзват и му се кефят, “щото е луд ве бате”.
Много странна вечер. Щях с 1 приятел да ходим при едни майни да пушим трева и бързахме, тоя келеш си изгуби тела. Почнах да му го звъня да го намерим по пътя, някой го гепил. После тоя му звъняхме най-накрая дигна и каза да му се обадим след 1 час. Така 2-3 пъти накрая решихме да идем към тях. По пътя фр-то си купи баунти, и като го хвърля в боклука хварли и 10 лева.. после се върнахме светках му с телефона ми бърка в казана и извади 10те лва. След това като се връщахме минахме през едни банички и гледахме как 2ма пияници се псуват..Баси киното майна. Доста странна вечер от доста време.. lol
мн диво :D :D :D :D :D
едит:още картинки—>
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.10.10 11:14.
11.10.10
15:19
Летяли си два крокодила,единия се казвал Пешо,а другия завил на дясно..
Срещнали се с две гарги и ги попитали за часа,те извадили водомер и отвърнали,че денят е вторник..
Каква е поуката? :D :D :D
11.10.10
15:49
МУуууууууууввВ.....
...та кой си ти ако сам да си помогнеш не опиташ,
неповторима болка щом не искаш да изпиташ...
11.10.10
16:23
българския вариант на NO PAIN NO GAIN :D
Поздравче за всички! :) Утре летя за Амстердам.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.10.10 16:30.
11.10.10
16:56
Приятно прекарване тогава :) Да пробваш от кексчетата им .
Летяли си два крокодила,единия се казвал Пешо,а другия завил на дясно..
Срещнали се с две гарги и ги попитали за часа,те извадили водомер и отвърнали,че денят е вторник..
Каква е поуката? :D :D :D
(Поуката е: не яж халва ако нямаш цветен телевизор :D)
Летели си 4 гарги, едната свила на ляво, другата свила на дясно, третата свила джойнт, а четвъртата свила ролекс.
11.10.10
17:40
Браво бе,сладур! :D
Един тарикат си печатал пари,печатал 70-левки..
Хванали се на бас с приятели,че не може да ги развали в магазина..
Та отива си пича му в магазина,след малко се връща и приятелите му подигравателно : “Абе,Ванка,вървят ли тия пари бе?”
- “Вървят,вървят!Давам ги,а те ми ги развалят и ми връщат едно 40лева,и едно 30лева,като топъл хляб вървят,братяяя!”
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.10.10 17:43.
11.10.10
18:38
‘Неска влизаме в офиса да си взема телефона,брачеда влиза,скръстил ръце като пистолет и казва : “Не мърдай,това е обир!” с една чаровна усмивка,вътре мъж и две русалки,мъжа си цъка на компютъра,а русалките се спогледаха тъпо и направиха някаква физиономия.. :D
Та иначе,да..тая руса пичка не успя да ми обясни дали е оправен телефона или не е,повтаряше като папагал,че щом е изпускан гаранцията се разваля,та камоли като е мокрен,като го обясни няколко пъти,й оставих гаранционния лист и хукнахме към залата..
А в рейса к’ви тъпизми си разказваме,а и скечове на отче Нафарфорий правихме,то не е за пръв път де..Много пъти хората ни се чудят какво ни има,ама си мълчат,нищо не казват.. :D
11.10.10
18:38
Чудя се що за човек може да кара хората да пишат, в блога му, че му вярвали ...
http://www.belchohristov.com/9868.html
11.10.10
18:51
тва’ кат няква секта... Вярвам ви .?? .... то май-иска да прави революция тоя... Ужас много тъпо
11.10.10
19:30
kristiancho взе, че ме изпревари. :D
Малко е написано, като тея реклами на Кашпировски и т.н. едно време по телевизията :D
Аз се развеселих, а въпросното четиво го препоръчвам на някой, който към момента си мисли, че е тъп - не е така щом не се е разписал там с “Аз вярвам”, а ако се е разписал - сори прав си и аз не мога да ти помогна :D
Едно време бях с добри впечатления от него, но нещо се счупи, комерсиализира се и знам ли - сега все едно за друг човек става дума. И преди години беше самонадеян, изкара корфит-а и взе да се мисли за някакъв вид Гуру :D Даже скоро попадах на негови стари писания тук.
Здрасти!Ако искаш вярвай,ама точно преди 1 час си мислех къде си,ще водиш ли девник... :D
11.10.10
19:50
Айде аз отивам да кажа молитва в чест на бога на хранителните добавки, да напиша три пъти “Аз вярвам” и отивам да спя с тайната надежда да получа безплатен план за прием на хранителни добавки :D
Чудя се онези жалки и неуки човечета дето разработват въпросните прахчета защо се хабят да пишат на етикетите си кое и как се приема? По лесно ще е да вмъкнат “Ако се от България, моля обърнете се към ....... за уточняване приема на продукта” :D Развеселих се яко, сигурно доста време ще се хиля идиотски ако се сетя за тоя линк :D
п.п. Ще си запазя линка във фаворити - утре искам да развеселя и колегите ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.10.10 19:51.
Нещо липсват в наши дни такива песни :D
Мнението беше редактирано от emzo на 11.10.10 20:57.
Видях поста още на 2рия ден и имаше 150 заблудени овце,които се кланяха и викаха аз вярвам ... чудя се как не се подхвана тая тема от по-рано. Обаче е хитър,признавам го - хем ще си направи реклама на продуктите,които продава,хем ще им каже от кой магазин да си купят добавките (естествено че от неговия) и за финал малко самочувствие - 1000 човека ти вярват безусловно и ти го показват.Какво повече да искаш от живота .... :D
А това търсачките хващат ли го? Имам предвид някви ключови думи освен изброените вече причини?
12.10.10
03:38
Видях поста още на 2рия ден и имаше 150 заблудени овце,които се кланяха и викаха аз вярвам ...
Само балъците са повече от Китайците.
Човека сътворява чудеса и сбъдва мечти с добавките точно от неговия магазин:
“Вие ще спечелите безплатно правилно и работещо структуриран суплиментарен план за рационално и правилно консумиране и ползване на хранителни добавки, с които можете най-накрая да сътворите чудеса, за които сте мечтали! Да, мечтите стават реалност ”
П.П. http://www.belchohristov.com/9884.html
ох ще повърна (puke)
Този ли е лицето на фитнеса в българия, този ли е съвременния Кир скалата.....
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 12.10.10 03:47.