Аре оставете го намира човека бре. Знае как се прави бизнес и печелят пари дори и по-време на криза. Завиждате ли му ;)?
Втори, като него няма. Добре че сам си вярва, а това кара и другите да му повярват.
П.П. - Последните месеци, като прочета няколко реда от новите му статии и се отказвам да ги довърша, защото не понасям егото и самохвалството му. Честно страшно дразни, като гледам няма да се подобри, а по зле ще става. Жалко, а има какво да се научи от него.
12.10.10
04:54
По нищо не го различавам от тия врачки по телевизора, малоумни смс за отслабване, влюбване предсказване, телефонни измамници и т.н. екстри по тия земи. Същите приказки същото промотиране същото его.
Всички от гореизброените разчитат на балъци за направа на успешен бизнес и излизане от кризата.
12.10.10
07:26
Аре оставете го намира човека бре. Знае как се прави бизнес и печелят пари дори и по-време на криза. Завиждате ли му ;)?
Втори, като него няма. Добре че сам си вярва, а това кара и другите да му повярват.П.П. - Последните месеци, като прочета няколко реда от новите му статии и се отказвам да ги довърша, защото не понасям егото и самохвалството му. Честно страшно дразни, като гледам няма да се подобри, а по зле ще става. Жалко, а има какво да се научи от него.
Човека се има за най-голямият звяр в бранша. Всяка следваща статия става все по-пъстра и изпълнена със АЗ АЗ АЗ :) Взе да ме напушва на смях като чета коментарите от тийновете - Ох, белчо ти си НАЙ-ГОЛЕМИЯТ, най-разбиращият, най-добрият и така нататък. Да , ама я пробвайте да пуснете НЕгативен коментар и да видите, че няма да види бял свят. Жалка работа!
Недай си боже някой да попита как се пие определен продукт - веднага следва - Ооо, ама ти не си го купил от мен! Ай въри питай там откъдето си го купил или използвай МЕГА УНИКАЛНАТА УСЛУГА суплиментарен план, дай 50 лв и аз ще ти кажа как се пие добавката (в 90% от случаите същият прием като ПО ЕТИКЕТ :D )
Егати егото, майна.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.10.10 07:28.
12.10.10
09:39
Госпожата по Информатика ми писа 2-ойка,защото казах на едно момче как се пише думата Windows..
Още малко и отивам да тренирам..
12.10.10
15:02
Госпожата по Информатика ми писа 2-ойка,защото казах на едно момче как се пише думата Windows..
Някога писаха единица за подсказване :)
12.10.10
15:16
Подсказване е силна дума,макар че има истина. ;)
Аз щях да си извадя 5+ ако не ми беше взела листа,бяхме 6 човека,на нас двамата ги взе,защото той ме пита,аз отговорих,на други двама,защото преписваха задачите,останаха и двама,които хванаха шестици без зор..
Баси змията,цяла нощ седях да чертая по чертане и да уча по информатика,цял ден проспах в училище и накрая ми се направи на интересна госпожата.. (envy)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.10.10 15:18.
12.10.10
16:08
STREET FITNESS MANIA ! ! ! (rock)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.10.10 16:08.
Подсказване е силна дума,макар че има истина. ;)
Трябва се радваш,че не учиш преди 20 години. Пред мен даскалката нареди на съученик: “дай си бележника! Единица (лош едно) за подсказване.”
12.10.10
16:20
трябва да въведът и ТЪП 0 ... пък и лош 1 си е екзотично наще ще се цупят на 2ка не на 1ца.. .значи знам щом подсказвам нали :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.10.10 16:20.
12.10.10
16:44
.значи знам щом подсказвам нали :D
Всъшност, подсказването изобщо не означава, че знаеш нещо.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 12.10.10 16:48.
12.10.10
16:51
!? Ако подскажеш вярно ,защо да не означава
И двамата сте прави.
12.10.10
17:01
kristiancho взе, че ме изпревари. :D
Малко е написано, като тея реклами на Кашпировски и т.н. едно време по телевизията :D
Аз се развеселих, а въпросното четиво го препоръчвам на някой, който към момента си мисли, че е тъп - не е така щом не се е разписал там с “Аз вярвам”, а ако се е разписал - сори прав си и аз не мога да ти помогна :D
Едно време бях с добри впечатления от него, но нещо се счупи, комерсиализира се и знам ли - сега все едно за друг човек става дума. И преди години беше самонадеян, изкара корфит-а и взе да се мисли за някакъв вид Гуру :D Даже скоро попадах на негови стари писания тук.
Българите наистина много си завиждаме и като съм чел писания на този човек, как наоколо му завиждат, го разбирам, че донякъде е прав. И че мнозина наистина от завист пишат против него. Т.е. осъзнавам това. И въпреки това - определено е пълен въздух под налягане. Обещава чудеса, вярва в безлимитните си познания и чар, не Гуру ми ГУРУ с 4 главни букви, определено. Продава някакви “продукти” по 100-ина лв единия, които с малко повечко опит и четене ще си си съставиш прекрасно сам и т.н. и т.н. Откаченяк.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.10.10 17:02.
12.10.10
17:24
Още малко и отивам да тренирам..
А аз си мислех, че Аз не разбирам английски ... за един джамек ( windows ) ли цялата работа ...
12.10.10
17:38
трябва да въведът и ТЪП 0 ... пък и лош 1 си е екзотично наще ще се цупят на 2ка не на 1ца.. .значи знам щом подсказвам нали :D
Навремето имаше един преподавател в средното училище, който пишеше и “ЗЪЛ -1”, само че в тефтерчето си, а не в дневника. Така че ако изкараш -1 и после 5 то средната ти оценка е 2. Е накрая пишеше 3 по милост.
В университета по един предмет пишеха 5 по-милост, което звучи много по-добре.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 12.10.10 17:39.
12.10.10
17:43
5 по милост и 4 от омраза и ненавист ... :D
12.10.10
17:58
Кристиянчо, не уточни дали подсказва вярно. Каза, че щом подсказва значи знае нещо, а аз казвам, че изобщо не значи това.
Иначе знанията по определена тема са нещо много повече от това да подскажеш правилно.
12.10.10
18:08
е аз винаги подсказвам когато знам ! когато пишем писмен текст главата ми гърми да измислиш едно нещо и да го напишеш на 3-4ма души различно и на мен отделно малее... един протеин не са ме черпили иначе си прав не винаги подсказването означава, че знаеш :)
12.10.10
18:15
То не е ли схемата както съм на първия чин от редицата до стената, съчинника ми вади направо учебника и преписва а аз се изнасям леко напред и направо лягам върху чина и той си преписва, после и на мене помага :D
Ето една практическа полза да си “голям” :D
Да. Голям гаф е да не знаеш. Изпитват те. Някой подсказва грешно. Ти тържествено и високо пред класа обявяваш отговора. Даскалката вдига вежди и всички се търкалят по чиновете от смях. :)
12.10.10
18:21
бях го направил тоя номер ... по география беше изпитала един и го пита да каже за републики с федерално управление и аз му викам Сан Марино и той го изкрещя направо и след 2-3сек. мълчание се разбра, че това не е отговора и леш.. един пък на въпроса ‘’ напишете пътища за решаването на проблемите със здравеопазване’’ идиота написал ‘’ да направят повече асфалт’’ нали видял, че пише пътища :D:D
12.10.10
18:26
Това ми напомня на ... http://vbox7.com/play:502188bf
Просто няма как да не направите асоциация с този велик скеч :D
12.10.10
18:30
е моето не беше чак толкоз... брутално ама идеята е една и съща
12.10.10
18:36
Още малко и отивам да тренирам..А аз си мислех, че Аз не разбирам английски ... за един джамек ( windows ) ли цялата работа ...
Мхм,мани..изядох си бъзиците след т’ва от фитнес-партньора,че не знам енглиш.. :D
Здрасти. :Р Днес времето беше уж хубаво и излязох за по снимка с приятели. Какво мислите? :)
Цък тук и тук. Има и други, ама тия май повече си заслужават.
Тая първата кефи,втората я снимай на макро от 3-5см.
12.10.10
18:43
ти си Джо Инглиша ... тва’ от нашия клас Лаф
12.10.10
18:55
Недей така!
Т’ва зависи и от милиметрите.
Има някои неща, които при Макро режим не могат да се пипат, а т’ва ме нерви..
12.10.10
19:04
http://vbox7.com/play:4bca941c
12.10.10
19:53
Написал съм “всъщност” със ш...нормално,не съм спал от 26 часа.
...нормално,не съм спал от 26 часа.
Ииий,какво правите вие? Среднощни таласъми. :)
12.10.10
20:02
Ти след 6 двойки ще пееш ли да ти ..... :D
http://vbox7.com/play:a40d9674
ахаххахаха леле това ме разби :D
12.10.10
20:08
Бахти сакатия съм тръгвам си правя омлет и както взимам 4 яйца от хладилника, подредени на пирамидка в ръката ми, най-горното падна на земята върху килима... Докато летеше си викам “дали ще се счупи? мдааа определено ще се счупи..... пльок” :D :D :D
Поздравче за всички! :) Утре летя за Амстердам.
ееей Боби да звънеш за по кафенце хихи :)