Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.12.10
23:28

Ей слушайте на какво попаднах:

You`re so deep in the closet you find Christmas presents in it.

Бухахахахаха :) Няма да правя предположения, че ще е много offensive, ама все пак много ме кефи :) Цял ден се смея

10.12.10
23:31

Filthier than fingering your sister, and finding your Dads wedding ring…

11.12.10
10:24

Честит първи сняг! :D Леле, 20 санта сняг... :D

fire.is.my.nature

11.12.10
11:09

Къде го видяхте този сняг :D :)

11.12.10
11:13

И аз се чудя - тук няма :)

11.12.10
11:42

Дано да е кратка зимата ,, че много е мразя :D Искам да е топлооо—ЛЯТООО :D

Петко К. - беше споменал някъде като питах за слушалки Pioneer CL-30 -> наистина много добри отзиви прочетох за тях , обаче са ги спряли от производство (така разбрах аз) :( Нещо до 50лева последно да ми препоръчате ? - с възможно най-добро качество на звука и басовете да са на високо ниво (дълбооокии хуубави басове) .

11.12.10
11:50

Тук е 20-25 сантимерта!Не е спирало да вали от снощи от 11:00 часа. :D

11.12.10
16:39

Някой има ли представа колко тежи един средноголям грейпфрут без кората и ципите?

един странен въпрос : Как е по-полезно да изядеш 10 белтъка ( примерно ) наведнъж или да ги ядеш по два през 15минути ?

11.12.10
16:45

Може ли някой да ми препоръча програма за обработка на видео файлове, която да чете обаче  MOV file, но програмата да дава възможност за изрязване на част от клипа и записването му в друг формат.

11.12.10
16:53

Хахах как се наредихме с въпросите.... Дано ни огрее :D

11.12.10
17:02

Хора откъде си купувате прясна риба в София?

11.12.10
17:06

казано от Aquiles на 11.12.10, 17:02:

Аз си вземам от един рибен магазин, който е много близо до пазара Димитър Петков. Цените са добри и рибата е прясна.

11.12.10
17:10

казано от Atom на 11.12.10, 16:53:

Хахах как се наредихме с въпросите.... Дано ни огрее :D

Все някой ще помогне Силве.
А за грейпфрута - тежи средно между 200-300 гр.

:) ;)

11.12.10
17:18

Много благодаря! Стягам режима, Карпи, и се дразня като не знам нещо колко тежи.
Между другото, мисля да си плагиатствам от твоето меню :)

11.12.10
17:45

казано от karpi на 11.12.10, 17:06:

казано от Aquiles на 11.12.10, 17:02:

Аз си вземам от един рибен магазин, който е много близо до пазара Димитър Петков. Цените са добри и рибата е прясна.

Аз живея горе долу там живея. Можеш ли да кажеш къде по точно се намира този магазин?

11.12.10
18:27

казано от Aquiles на 11.12.10, 17:45:

Аз живея горе долу там живея. Можеш ли да кажеш къде по точно се намира този магазин?

Намира се на бул. “Ал. Стамболийски”. В началото на пазара Д. Петков, ако го знаеш. Там минават трамваи 10 и 8. Даже имат спирка и той е срещу тях.
Между другото в другия край на пазара, който свършва до ул. “Пиротска”, там пък върви трамвай 22, също има рибен магазин.

11.12.10
19:33

Дават за Лидата по Btv :X

11.12.10
19:40

казано от korpusito на 11.12.10, 19:33:

Дават за Лидата по Btv :X

Да бъдеш здрав, или да бъдеш слаб. Ебати логиката изкара.

11.12.10
19:42

Хахах, да, това ми хареса, но както винаги малко преувеличават - то не може без и те да добавят нещо. А майка ми, за да не остане безучастна ми каза “Виждаш ли какво става? Това е от хапчетата, които си поръчвате от интернет!!!”. На нея пък се смях още повече.

11.12.10
21:51

Ей така ще е кеф да си правя кардиото.

11.12.10
21:57

Ей Торес проваля отбора!Футболист с такава “класа” не може да си позволи такива грешки, каквито направи днеска.Който е гледал мача, знае за какво говоря.Не се провали само на този мач, а и на много други този сезон.Пишлеменце...

GO

11.12.10
22:47

Абе Кристиянчооо,що остави Миметооо бе? (shake)

12.12.10
00:29

От това по-добро няма да стане.

12.12.10
10:59

Аве няма ли да връщат разделите с вносителите, супер скука е без тях :(

не знам какво сте си писали на миналите страници ама тоя Кристиянчо аз ли съм ? :D

12.12.10
14:14

Има ли начин да инсталирам 32-битова програма на уин 7 64 бит? Изписва, че тази версия не е compatible и ми казва да си взема  64-битовата, което няма как да стане. Става дума за Оптимик.

Пробвах и Cutting 3, ама нещо не мога да се ориентирам добре в нея.

12.12.10
19:25

За обработка на видео virtual dub…

казано от junkhead на 12.12.10, 14:14:

Има ли начин да инсталирам 32-битова програма на уин 7 64 бит? Изписва, че тази версия не е compatible и ми казва да си взема  64-битовата, което няма как да стане. Става дума за Оптимик. Пробвах и Cutting 3, ама нещо не мога да се ориентирам добре в нея.

Може, но е необходимо да я стартираш в 32-битов режим. Програмите, които поддържат 64, обикновено имат две икони за пускане.

12.12.10
20:34

Тази няма. Не ще и това е. Опитах (не се ебавайте) да изсталирам Virtual PC с уин ХП, ама не ще да стартира. Нямам идея.

Иначе пробвах Smart2DCutting, страшна е, ама е демо.

12.12.10
20:41

Ако си с Ultimate - ХP Mode (което си е чисто виртуално ХР). Може да пуснеш виртуална машина и с VMWare.
Пробва ли в режим на съвместимост с по-стара версия? Принципно няма проблеми да вървят 32 битови приложения, и аз съм с 64 битова седмица и повечето програми са ми 32 битови версии. Може проблема да и е друг, а не в 64-те бита.

GO

12.12.10
22:11

За теб та,колко други Кристиянчовци има във форума.. :D

——

ЕеееееедитТ! : абе как се казваа втората песничкаа? http://vbox7.com/play:d0db1cb7

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.12.10 22:57.

12.12.10
22:58

Хораа хора , ;D тези дни ще ида на да ми направят снимка на рентгена на раменната става ;; след това на ортопед (можеби) , защото дясното рамо е лешник :X Много е зле рамото и незнам - сигурно ще спирам временно тренировките. Даже от сега правя планове за една програма , в която да тренирам само ръце и корем :D и повечко кардио за да сваля малко мазнини , обаче пък ще замажа гърдите и гърба (па и раменете също) :X
Сам съм си виновен , хем знам че ми е ш****о рамото и пак се зорих.

13.12.10
23:02

Крайно време беше - премахват застрахователните стикери от автомобилите!! Умирам от кеф! Стига вече с тоя узаконен рекет!

HE

13.12.10
23:39

казано от FaceOff на 13.12.10, 23:02:

Крайно време беше - премахват застрахователните стикери от автомобилите!! Умирам от кеф! Стига вече с тоя узаконен рекет!

И сега само маркировката ли остава? От къде е инфото?
Днес отцених достойнствата на хубавите гуми и малолитражния двигател.
Пътувах 1.30 ч. от Дианабад до Павлово. Фандъкова бая поздрави отнесе :D
Днес се нагледах и на “тарикати” - вижда, че няма да мине на зелено и ще остане по следата на кръстовището и продължава да се бута, а по-лошо е, че овцете зад него и около него правеха същото. :D
Колко ли е хубаво да си катаджия в днешно време (devil)

13.12.10
23:41

казано от FaceOff на 13.12.10, 23:02:

Кога го казаха това и сигурно ли е ?

хед как ги оцени тея достойнства,че аз такова шоу си спретнах с тва рено че чак жал ми стана :) иначе единия армотисьор лопа и в сервиза нещо мелеха че можело да блокира колелото ама само искат пари говедата,ако пък не лъжат ще ядем жито :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 13.12.10 23:44.

13.12.10
23:45

В новините на ТВ Европа го чух преди малко. Наистина много се изкефих. Новината беше ‘От догодина...’ и ми е много интересно дали ще е от януари още.

Хеад, къде си в Павлово?

HE

14.12.10
00:03

казано от mantodeus на 13.12.10, 23:41:

хед как ги оцени тея достойнства,че аз такова шоу си спретнах с тва рено че чак жал ми стана :) иначе единия армотисьор лопа и в сервиза нещо мелеха че можело да блокира колелото ама само искат пари говедата,ако пък не лъжат ще ядем жито :)

Ами аз мойто съм споменавал, че е рециклирано вече :D
Иначе по:
- разход на гориво - напълних му резервоара като се прибрах в квартала и на касата чак ми стана хубаво ;)
- гуми, спирачен път и устойчивост - на няколко пъти го засилвах /на празни участъци/ и нямаше поднасяне, влачене и т.н.
- натегнаха ми ръчната и в няколко завоя го пробвах да видя задницата как се държи - не мърда, но това го отдавам на новите гуми.
- Рени има невероятно парно - спирах го на няколко пъти щото вътре не се диша.

На теб амортесьора ли ти е заминал или тампона с лагера - ако е тампона с лагера те съветвам да го смениш. Евтинки идват, но зависи за работа колко ще те одерат. Ако амортесьора е изпуснал - смени ги. Газовите идват с 50-тина лева по-скъпи, но си заслужава. Ако ти е тръгнал амортесьора и не го направиш се приготви на пролет за стабилен ремонт по предницата. Според мен не бива да си играеш точно с това :D Иначе ти стискам палци да е тампончето на макферсона и лагерчето в него, но ако ядовете са от него сменяй и двата. Мен предишния “майстор” ме убеди да се смени само единия и след това на баланса на предницата имах разлика 5 см. във височината (swear)

казано от FaceOff на 13.12.10, 23:45:

Хеад, къде си в Павлово?

На кръговото улицата в ляво от кооперацията на Хр. Стоичков - има едни не много нови кооперации :)

14.12.10
01:15

Не ми се сменят армотисьори, защото преди 6-7 месеца имаше ремонт и предните 2 бяха сменени с газови - в началото бяха супер.Иначе ще го закарам на друго място да го видят и дано мина по-леко.Трябвало е да смениш и двата,затова се ядосвам понеже всичко е x2,понеже в 90% от случайте ако смениш само единия евтиното излиза скъпо.За жалост така са тия рендета - слаби предници ...

Какви гуми си сложил и ако не те бърка може да кажеш с колко олекна за тях :) ? Аз не ги смених зимните и сега малко поднася като набия спирачките или подам по-рязко на ниска предавка,но от друга страна си правих експеримента на непочистен и леко позаледен участък с плашещи завой :) Ръчната много радва,ако ти кове както при мен те разбирам напълно >:)

HE

14.12.10
10:00

Debica сложих и съм много доволен.
Понеже витаги като сменям гуми и гледам dot-a и по-трудничко си намерих, че на повечето гумаджийници бяха от миналата или по-миналата година, а аз все пак искам нови гуми. Някъде съм 260 лв. излезнаха 4-те.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1