Аз миналия път тренирах няколко пъти във фитнеса до книжарницата...забравих му името. :D
Да, така е...но аз исках да направя само няколко тренировки, а и не можах да намеря другия фитнес където ми обяснява. :D
Мнението беше редактирано от Андриан К на 23.12.10 18:48.
Той е на същата улица. :D (В другия край.)
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 23.12.10 18:48.
24.12.10
11:15
Вчера си взех ей този шейкър - страхотно решение.
При другите шейкъри си носех отделно млякото и протеина, а сега мога да ги нося в един съд и то без да ги смесвам (party)
Ще постна после какво стакче си направих ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.12.10 11:17.
казано от Едуардо на 24.12.10, 11:19:
Колко жълтици е този шейкър ?
Има от 20 има и от 30лв
А какъв е проблема ако стоят смесени протеина бцаа и водата 30-40мин ?
24.12.10
11:53
казано от Едуардо на 24.12.10, 11:19:
Колко жълтици е този шейкър ?
25 левчета, но като съм на работа ми е сложно да влача кутии с протеин и амино.
24.12.10
13:09
Весели празници на всички!
Смятам да си поръчам добавки от силабг (кре-алкалин,БЦАА,бета-аланин,л-цитрулин малат и анимал пак,не знам дали има значение какво ще поръчвам де..).Но ми трябват за март месец.Проблем ли ще е ако сега ги поръчам заради намаленията,а ги отворя чак март ?Може ли да се развалят до тогава?
Весели празници на всички !!! :)
24.12.10
13:36
абе Пичуи да знаете некой сайт за онлайн покупка на телефонии и да е по реномиран ( известен,сигурен,точен... ) ? :)
24.12.10
13:47
Знам,няколко точни сайта но телефончетата са си скъпи! Е вече зависи,колко ще отделяш...
Абе хора,сега се чудя дали да не си взема да пия кофеин (тренирам футбол),а към март съм решил да си вземам доста други неща.Какво мислите,кофеина може ли да ми помогне?А може ли да ми навреди с нещо (сърцебиене??)? :)
казано от Зангадор99 на 24.12.10, 13:47:
Знам,няколко точни сайта...
Винаги ме е удивлявала способността на някои хора да слагат запетаи на най-невероятни места. :D
Зангадор99, нищо лично, не се сърди. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.12.10 16:19.
(party) проблема с логването ми остранен най-накрая !
Биг брадър ис уочинг нау :D
За 1 път момиче ме зарязва, щото ще ходя на прасе и горкото прасенце и не съм бил хуманист :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ама свинското е на 1 място, sorry на вс женски :D
казано от Madboy на 24.12.10, 16:37:
За 1 път момиче ме зарязва, щото ще ходя на прасе и горкото прасенце и не съм бил хуманист :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Представям си заглавието в градския жътл вестник:
”Местна манекенка зарязва трибоец заради прасе!”
А отдолу с по-ситен шрифт:
”Вегетарианци бойкотират Коледа.”
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.12.10 17:08.
казано от Madboy на 24.12.10, 16:37:
аз зарязах жена, деца, куче, котка и отидох да ловувам за седмица ... напълних си фризера с месо и поне го знам какво е било още докато е мърдало ... “хуманист” означава да си човеколюбец (произлиза от human) - за прасета не става дума ;)
24.12.10
17:55
казано от emzo на 24.12.10, 16:13:
Оле колко мъка има тук :D
Хед, шейкъра откъде да си го взема бе ?
Силата. Видях като ходих да пазарувам, а иначе точех лиги по него отдавна :D
Като минат празниците се почва здравото бъркане на шейкове и аз искам за лятото да ставам здрав :D
24.12.10
17:59
тъй де като знаете напишете и имената им :D :D :D (за GSM сайтовете говоря )
24.12.10
18:12
До тоя момент съм изял сигурно около 5000 калории. ;) Сигурно до края на деня ще ги докарам 8 хилки ;) Направо се чудя на стомаха ми къде го побира това ;)
@Хед - плажно билдърче такова :D
@Стоянчо, какъв беше онзи Сеат дето му се чудеше ?
казано от head_hunter на 24.12.10, 17:55:
...
Като минат празниците се почва здравото бъркане на шейкове и аз искам за лятото да ставам здрав :D
И аз от другия месец започвам да свалям тлъстинки/мазнинки :D Малко по-сериозно да подходя към тренировките , защото напоследък съм ги занемарил, хапвам си повечеко , по-малко съм активен , а всичко това не е на добре :X А и здравословни усложнявания имам (изкълчих глезена оня ден и още се възстановявам; раменната става е много зле ...) . Първата ми работа ще е да сваля мазнините около корема и да развия добре коремните мускули , докато работя по въпроса с рамото
Мнението беше редактирано от George на 24.12.10 20:32.
@ head Чакаме да пуснеш тема: “ПротеЙн за ММ” :D
@ Gosko96 “усложнявания” :D :D :D Ще ме утрепете рано сутрин :P
Ай Весела Коледа на всички :)
Оф дебааа, мразя свинско.... безвкусно, сухо, жилаво, много мазно и ми става лошо от него...........