Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.01.11
17:43

Ще направиш удар в бизнеса с цветни метали. :)))

01.01.11
19:34

интересен поглед върху нещата аххаха :D :D :D

За много години, bb-team! (party)

От баницата ми се падна... годеж... (blush)
На приятелката ми - пари. Смятам, че всичко ще е ОК при това положение! (giggle)

01.01.11
20:19

казано от veronique на 01.01.11, 15:22:

За много години!
Бъдете усмихнати ;)

Какво ви се падна от баницата?

на мен: любов, околосветско пътешествие и пари.
(а-Дано-Но-Надали) :))

Пчелите. Смисъл кошери.

01.01.11
20:52

Честита нова година !! живи и здрави и все по-голями щанги :)

02.01.11
02:26

Как се редактира заглавие на тема?

Честита Нова Година :)

02.01.11
04:52

Има ли луди? :D
5;00 AM.

02.01.11
11:01

казано от Allegra на 02.01.11, 02:26:

Ако искаш да редактираш заглавието на дневника си трябва да отидеш на 1-та страница на първия си пост и да избереш бутона редактирай и след това може да го промениш.

Обяснението стана малко объркано. Дано си ме разбрала :). Винаги ми е било по-лесно да покажа как става дадено нещо отколкото да обяснявам :).

02.01.11
13:20

казано от karpi на 02.01.11, 11:01:

...Винаги ми е било по-лесно да покажа как става дадено нещо отколкото да обяснявам :).

Аз пък в такива случаи имам една програма , с която заснемам видео клип и след това пращам видеото на човека :) Или пък най-лесно с screenshot-ове :d

02.01.11
17:28

казано от karpi на 02.01.11, 11:01:

казано от Allegra на 02.01.11, 02:26:

Ако искаш да редактираш заглавието на дневника си трябва да отидеш на 1-та страница на първия си пост и да избереш бутона редактирай и след това може да го промениш.

Обяснението стана малко объркано. Дано си ме разбрала :). Винаги ми е било по-лесно да покажа как става дадено нещо отколкото да обяснявам :).

Благодаря Карпи! Всичко разбрах :)

02.01.11
18:20

Днеска носих и цепих дърва. Носих ябълки и вода. Никъв проблем. Изядох са цело тенджере със спагети и ми се приспа.. блааа

Мнението беше редактирано от TheRunawy на 02.01.11 18:21.

02.01.11
19:16

Моля някой от модераторите ако погледне този пост да помогне. Не мога да си флезна в акаунта. Пиша име и парола и не флиза. После пиша е-майл и парола и пак не иска. Когато натисна в лентата горе на “shapie” и флезна ме приема, но после след натискането на “форум”, “фитнес”, “хранене” или каквото и да било ме изхвърля автоматично от акаунта. Пробвах да пиша писмо, но щом не съм флезнал в акаунта не ми позволява. Гадно е много, нито мога да редактирам, нито да цитирам, нито да пиша писма, абе общо взето 50%, та и повече от екстрите на сайта за мен са “забранени”.

02.01.11
19:56

river, и аз имам същия проблем.

02.01.11
20:42

Пробва ли да изтриеш бисквитите? При мен така се оправи

02.01.11
22:18

Да “Флезне” в акаунта си никой не може ;)

02.01.11
22:19

Как се трият ?

02.01.11
22:21

АААА, ВЛЕЗНА, ВЛЕЗНА. Стига ме ебавахте ся за някаква си грешка тука. Има хора, които не знаят да си напишат името, а са на 30 години.

02.01.11
23:17

Да. И ровят по кофите.
u?

03.01.11
00:46

ЧНГ :) Да сте живи и ЗДРАВИ!

http://www.youtube.com/watch?v=2ygqj3RbHFU

Мнението беше редактирано от VEGATA на 03.01.11 01:01.

03.01.11
06:48

@Trash , :D :D ХАхахаха , как ме разсмя рано сутринта :Д ... “и ровят по кофите” (rofl) xD Айдее аз отивам на даскалоо :D

03.01.11
09:44

За много години.

03.01.11
16:29

Какво ще ми препоръчате за кардиото ? - да правя през ден (тренировки като днешната примерно) или 3 пъти в седмицата ?
И още нещо - да ме посъветвате как да тренирам бицепсите ? Сега (докато не оправя раменните стави) ще наблягам на бицепси , свалил съм си гирите вкъщи (защото бяха на тавана , там тренирам попринцип), Колко пъти в седмицата да ги тренирам и тях ? ; Аз смятам 3 пъти седмично - 2 пъти по-тежки тренировки - с повече килограми и по-малко повторения (до 6) , и веднъж една по-лека тренировка и то предимно изолиращи упражнения - като концентричното

03.01.11
18:03

Тоя пък...Бицепса се тренира 4 пъти седмично; гърдите и гърба 7(тоест всеки ден); краката, рамото и трицепса само по веднъж, но чат-пат можеш да ги пропускаш, защото са най-малките и грозни мускули ;)

03.01.11
18:41

:D :D Ъъъ ти бъзикаш ли се :D Всеки ден тренировки ... e , зависи от обема де , не че неможе :D Иначе казах , че докато не се оправи рамото , няма да тренирам другите мускулни групи (освен бицепс,крака и корем) , за да не се влошава състоянието на ставата. Според мен максимум 3 пъти седмично е достатъчно да се тренира бицепса :Д

03.01.11
18:58

Не се шегувам бе.TRAIN HARD, GO PRO!!!Каква е тази контузия на 14 години бе Гоше, кво толкова я напъва тая лежанка и ти като river?

BE

03.01.11
19:10

Интересна тренировка :D

03.01.11
19:11

Не е толкова виновна лежанката , колкото кофите :D Когато се учих да се качвам на успоредката и да правя кофи имах страшно много и сериозни контузии , които ... не съм ги лекувал , отминавали са си от самосебе си , а и на лега тогава пак се раздразни нещо.

Може да е коментирано някъде, но да съм го пропуснал - по какъв начин се определя кой е фитнес ентусиаст и кой не :)

03.01.11
20:03

Муахахахаха, искаш и ти да си “Бодибилдър”, нали ;) Виж си инбокса :P

Няма ли вариант да съм летен бодибилдър :D :D

03.01.11
20:19

Ограничен е избора, иначе и аз натам се бях насочил :D Ще направя предложение на администрацията :P

03.01.11
20:57

Хора, имам 2 въпроса. Какъв ми е аватара? Имам ли подпис? Сайта ми е прецакан нещо, сменям аватари, слагам/махам подписи, а нищо не ми се променя. Даже когато друг потребител смени аватара си трябва да чакам седмица та и отгоре, за да я видя новата снимка.

http://vbox7.com/play:8881992f

Хахаха, якооо!

03.01.11
22:35

казано от RogerF на 03.01.11, 21:43:

http://vbox7.com/play:8881992f

Хахаха, якооо!

Terry Crews, луд както всякога :D

03.01.11
23:03

Защо като слушам класическа музика не си представям абсолютно нищо друго, освен насилие? Брутално и нечовешко насилие. Сцена, в която всичко е заглъхнало и се чува само и единствено музиката, а на забавен кадър, усмихнат и ведър касапин кълца на парчета беззащитно момиче?

Представям си блестящо чиста, изкрящо бяла стая с маса по средата, на която е вързана паникьосана жертва, а от вратата се задава касапин с бяла престилка, бели ръкавици и бели панталони. Всичко е толкова бяло, нито следа от петънце несъвършенство в заслепяващо наситения цвят. Спокоен и усмихнат, не бърза за никъде. Прави нещо, което му доставя удоволствие. И го прави адски добре. Приближава се към жертвата на масата и докато звуците на света около тях бавно затихват, Дует на Цветята от операта Лакме зазвучава. Сцената на нашите герои, както и целия свят зад тях, извън вниманието им в момента, се движи на забавен кадър и докато касапина накълцва живия човек на масата, без упойка и в съзнание, плътни и наситено червени капки кръв опръскват пода, стените, престилката, лицето, тавана дори на лирическия герой.

Мисля, че не съм добре. Не се чувствам различно или странно, но май съм кривнал от центъра.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.01.11 23:07.

03.01.11
23:06

Thrash, my dear friend - one suggestion:
Хвани си някое момиченце :)

03.01.11
23:07

Мисля, че ми идват в повече тия subliminal messages по филмите, които гледам.

03.01.11
23:35

казано от junkhead на 03.01.11, 23:06:

Thrash, my dear friend - one suggestion:
Хвани си някое момиченце :)

Лоша идея - с тия помисли !!! :D

Траш, ако имаш навика да се самовглъбяваш, по - добре е да се опиташ да се разсейваш. Звучиш твърде много като интровертен тип, а това си е своего рода наказание. Не че е лошо, по - скоро е затормозяващо. А може да бъде и депресиращо.

03.01.11
23:37

Инис, мадамата ще го нагласи, недей подценяваш тези хора...

03.01.11
23:48

О-о-о, аз се шегувам заради описанията на стаята с масата по - горе. Не ги подценявам, от тях съм. :D
А иначе си абсолютно прав :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1