Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

04.01.11
00:53

секс

04.01.11
08:38

Нямам търпение да стане 17ч, да ида на гимнастика и после да готвя спаначени кюфтета :D

04.01.11
09:33

Затъмнението започна !  Става да се гледа и без очила, заради малкото филтриращи облачета :)

04.01.11
10:22

казано от river на 03.01.11, 20:57:

Сайта ми е прецакан нещо, сменям аватари, слагам/махам подписи, а нищо не ми се променя.

След направена промяна натискай F5, за да ти се рефрешне ‘екрана’.

fire.is.my.nature

04.01.11
10:27

казано от Atom на 04.01.11, 08:38:

Нямам търпение да стане 17ч, да ида на гимнастика и после да готвя спаначени кюфтета :D

Nice :D

04.01.11
11:22

казано от Martin Tomov на 03.01.11, 19:45:

Може да е коментирано някъде, но да съм го пропуснал - по какъв начин се определя кой е фитнес ентусиаст и кой не :)

Определя се по еректорите :D

казано от Aleksandar Marinov на 04.01.11, 11:22:

казано от Martin Tomov на 03.01.11, 19:45:

Може да е коментирано някъде, но да съм го пропуснал - по какъв начин се определя кой е фитнес ентусиаст и кой не :)

Определя се по еректорите :D

Korpusito като убеди ръководството да добави в опциите “летен бодибилдър” с моите слаби еректори точно се вписвам в категорията :D

04.01.11
15:35

Цели 3 часа и 15 минути никой да не е писал в спам темата и то посред бял ден! Ни въ й срам, начи!

Поправям веднага пропуска:

korpusito, не харесвам начина по който се вписваш в разни теми за щяло и нещяло. Поредното посредствено мнение даде в дневника на А.Маринов, което от своя страна доведе до една безмислена дискусия. Абе, момче ти изобщо какви постижения/резултати имаш? Защото аз съм останал с впечатление, че ти просто си убиваш времето с оспамване на интересни и значими теми във форума. Храната и тренировките са “хубави”, протеин пиеш, разни други добавки и т.н. (поне от дневника е такова впечатлението ми). Сложи някоя снимка за да ме опровергаеш, тази на профила ти стой от 10 години, което ме кара да мисля, че нямаш и един сант прогрес. :)

ПП: Не го приемай като нападка, защото би било адски простодушно. Горенаписаното се отнася за 30-40% от потребителите.

04.01.11
16:04

Ко стаа ра хора :D

Абе в тоя форум защо 1/3 от потребителите се опитват да дават тон в живота на останалите? Мине се не мине 1 седмица и в някой от дневниците започва голямото “хранене”... Това е форум, целта на форумите не е толкова далеч от “просто убиване на времето”. Не си бил сменил профилната снимка... аз си я смених, сложих една от времето, когато ми обясняваха, че имам тяло на наркоман и че заради това нямам право да раздавам акъли във форума. Та сега след като я смених, някой започна ли да гледа по-различно на мен? Ти с твоята нова снимка какъв прогрес показваш, че си успял да пуснеш по-дълъг бакенбард ли? Не само 30-40% ами и повече от хората тук бих посъветвал да не гледат на форума като на нещо повече от място, където да убият малко време. А на някои откровено мога да кажа get a life…

ПП: Не го приемай като нападка, защото би било адски простодушно.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 04.01.11 16:49.

04.01.11
16:31

казано от Martin Tomov на 04.01.11, 16:09:

Абе в тоя форум защо 1/3 от потребителите се опитват да дават тон в живота на останалите? Мине се не мине 1 седмица и в някой от дневниците започва голямото “хранене”... Това е форум, целта на форумите не е толкова далеч от “просто убиване на времето”. Не си бил сменил профилната снимка... аз си я смених, сложих една от времето, когато ми обясняваха, че имам тяло на наркоман и че заради това нямам право да раздавам акъли във форума. Та сега след като я смених, някой започна ли да гледа по-различно на мен? Ти с твоята нова снимка какъв прогрес показваш, че си успял да пуснеш по-дълъг бакенбард ли? Не само на 30-40% ами и повече от хората тук бих посъветвал да не гледат на форума като на нещо повече от място, където да убият малко време. А на някои откровено мога да кажа get a life…

ПП: Не го приемай като нападка, защото би било адски простодушно.

Хубав коментар и към него искам да добавя това ,,Stop taking it so personally. You’re an amateur,,

Какъв наклон на живота давам?! Писна ми да отварям тема интересна за мен и да виждам една страница само безмислени коментари. Има няколко човека, които пускат постоянно коментари нямащи нищо общо с темата, а по-скоро приличащи на отяждане на разглезена госпожичка. Снимката е показател за някакъв прогрес, какъвто аз не виждам. В случая става въпрос за билдър => искам да видя нещо др. освен писания.

04.01.11
17:14

казано от Thrash на 03.01.11, 23:03:

Представям си блестящо чиста, изкрящо бяла стая с маса по средата, на която е вързана паникьосана жертва, а от вратата се задава касапин с бяла престилка, бели ръкавици и бели панталони. Всичко е толкова бяло, нито следа от петънце несъвършенство в заслепяващо наситения цвят. Спокоен и усмихнат, не бърза за никъде. Прави нещо, което му доставя удоволствие. И го прави адски добре. Приближава се към жертвата на масата и докато звуците на света около тях бавно затихват, Дует на Цветята от операта Лакме зазвучава. Сцената на нашите герои, както и целия свят зад тях, извън вниманието им в момента, се движи на забавен кадър и докато касапина накълцва живия човек на масата, без упойка и в съзнание, плътни и наситено червени капки кръв опръскват пода, стените, престилката, лицето, тавана дори на лирическия герой.

Сетих се за Декстър.
В един от епизодите Деб слушаше Шопен мисля, заради главния водещ на ФБР. :) Та той казваше, че предизвиква ярост. Или нещо от сорта.

04.01.11
20:03

В предния сезон. Ма той Лънди й предложи на Деб да се заслушва повече в такива композиции именно да се поуспокои, че квато е натурата на персонажа й.. :)

казано от Радостин Радев на 04.01.11, 15:45:

korpusito, не харесвам начина по който се вписваш в разни теми за щяло и нещяло. Поредното посредствено мнение даде в дневника на А.Маринов, което от своя страна доведе до една безмислена дискусия. Абе, момче ти изобщо какви постижения/резултати имаш? Защото аз съм останал с впечатление, че ти просто си убиваш времето с оспамване на интересни и значими теми във форума. Храната и тренировките са “хубави”, протеин пиеш, разни други добавки и т.н. (поне от дневника е такова впечатлението ми). Сложи някоя снимка за да ме опровергаеш, тази на профила ти стой от 10 години, което ме кара да мисля, че нямаш и един сант прогрес. :)

ПП: Не го приемай като нападка, защото би било адски простодушно. Горенаписаното се отнася за 30-40% от потребителите.

Не, че защитавам корпусито, дори не го познавам, никога не сме общували (виртуално, камоли лично), но човека, който се вписва за щяло и нещяло си точно ти. Почти всичките ти мнения са пълни безсмислици, които мен лично ме дразнят адски много (не само твойте, по принцип мненията, които не са по темата или са пълна безсмислица/невярни). Правиш се на големия разбирач, обясняваш как нямало никакво значение къв хляб ядеш, колко пъти ядеш и т.н. Е за теб сигурно няма (то си ти личи), но това не значи, че трябва да го ръсиш във всяка 2 тема и да заблуждаваш хората. Големия трибоец, на теб какви са ти постиженията, че нещо не съм наясно? Разбирам да имаш постиженията на DeadManWalking (пример давам, но не е само той), да парадираш с тях(макар, че той не го прави, както и повечето хора с достойни за уважение постижения) и да раздаваш акъл насам натам. Сега ще ме питаш мойте постижения и резултати какви са. Ами не са кой знае какво, но нито парадирам с тях, нито се правя на големия разбирач, коментирайки всяка нова тема, без да ми пука дали това което пиша е вярно. Драскам си от време на време в дневника и това е. Рядко коментирам и то само, когато съм сигурен в думите си. И все пак да кажа, нищо лично, просто няма какво да правя в момента, пък и не съм в особено добро настроение. Дано не приемеш коментара ми твърде навътре, нито се познаваме, нито нищо :)

04.01.11
20:36

А не може ли просто да наблюдавате, без да си давате “обективните мнения” без някой да ви ги е искал? Това се отнася за всеки от дискусията.

04.01.11
20:55

Аз пък не мога да си обясня защо някой измарват знанията в областта на фитнеса единствено и само по трупнатите сантиметри?! Човек може да знае и без да качва по Хсм всяка година на баничката си!

04.01.11
20:59

Така е, Стоянчо!Но всеки би повярвал на думите на някой, който има резултати, отколкото на такъв, който няма.

04.01.11
21:22

казано от Андриан К на 04.01.11, 20:59:

Така е, Стоянчо!Но всеки би повярвал на думите на някой, който има резултати, отколкото на такъв, който няма.

Добре, аз също се съгласявам с теб, но не трябва да се подценяват познанията на хора, които нямат толкова впечатляващи резултати.

04.01.11
22:02

казано от Стоянчо на 04.01.11, 21:22:

Добре, аз също се съгласявам с теб, но не трябва да се подценяват познанията на хора, които нямат толкова впечатляващи резултати.

Да, и това е така.

04.01.11
22:20

В тази връзка тънък пример:
Влизаш в магазин за добавки с два щанда, съответно с двама различни продавачи зад тях.На единия се усмихва добре подготвено теоритично, хилаво момче, а на другия тихо си седи нацепен пич от залата с горе-долу двойна по обем структура от тази на първия и също толкова готина симетрия.
Към кой от тях ще се насочите за съвет ?

Мнението беше редактирано от maximilian на 04.01.11 22:27.

HE

04.01.11
22:57

казано от maximilian на 04.01.11, 22:20:

Влизаш в магазин за добавки с два щанда, съответно с двама различни продавачи зад тях.На единия се усмихва добре подготвено теоритично, хилаво момче, а на другия тихо си седи нацепен пич от залата с горе-долу двойна по обем структура от тази на първия и също толкова готина симетрия.

Естествено, че от по-подготвения. Преди години като беше много ограничено предлагането на добавки и общо взето имаше на 2-3 места такива “нацепени” си мълчаха или мънкаха като .....

Момчета в старата зала имаше глигани дето едвам влизаха през вратата и трябваше да се навеждат да ме чуят, но като станеше въпрос “Взел съм си нещо и как да го пия” сядаха кротко и слушаха, а по-тъпите си и записваха. В старата зала едно момче ми лепна прякор “Доктор Дулитъл” защото аз единствено съм говорел с “животните”. Имам много такива огромни приятели и ако попиташ някой от тях за съвет ще изръси нещо дето ще те кара да се хилиш много или ако съм с тях ще се обърне и ще каже “Питай докторчето”.
Размери ли? Бил голям, бил съм и малък, но знанията са си константа! Признак на нисък интелект е да предценяваш някого по външния вид, а не по начина на разсъждение. Аз лично отдавна спрях да давам съвети тук - защо да си губя времето и да обяснявам на някой баламурник нещо? Така или иначе няма да ме послуша! Да си чешам пръстите мога навсякъде, а в действителност тук съм заради една шепа хора, които уважавам. Да рязък съм понякога с доста хора, но съм свикнал да отдавам на всеки заслуженото.

п.п. Тука в интернет ли гледате кой, колко голям е? В интернет пространството всички са здрави, хубави и богати :D
Не ставайте смешни. Голям може да е човек и без всякъкви знания и причини много. Най-добре ще е да гледате в логиката на човек, а не в някъква снимка, закачена някъде си.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.01.11 23:00.

04.01.11
23:51

- Къде си тръгнал с тая пушка?
- Да гръмна жената.

Гениално!

05.01.11
07:09

казано от head_hunter на 04.01.11, 22:57:

казано от maximilian на 04.01.11, 22:20:

Естествено, че от по-подготвения. Преди години като беше много ограничено предлагането на добавки и общо взето имаше на 2-3 места такива “нацепени” си мълчаха или мънкаха като .....

Момчета в старата зала имаше глигани дето едвам влизаха през вратата и трябваше да се навеждат да ме чуят, но като станеше въпрос “Взел съм си нещо и как да го пия” сядаха кротко и слушаха, а по-тъпите си и записваха. В старата зала едно момче ми лепна прякор “Доктор Дулитъл” защото аз единствено съм говорел с “животните”. Имам много такива огромни приятели и ако попиташ някой от тях за съвет ще изръси нещо дето ще те кара да се хилиш много или ако съм с тях ще се обърне и ще каже “Питай докторчето”.
Размери ли? Бил голям, бил съм и малък, но знанията са си константа! Признак на нисък интелект е да предценяваш някого по външния вид, а не по начина на разсъждение. Аз лично отдавна спрях да давам съвети тук - защо да си губя времето и да обяснявам на някой баламурник нещо? Така или иначе няма да ме послуша! Да си чешам пръстите мога навсякъде, а в действителност тук съм заради една шепа хора, които уважавам. Да рязък съм понякога с доста хора, но съм свикнал да отдавам на всеки заслуженото.

п.п. Тука в интернет ли гледате кой, колко голям е? В интернет пространството всички са здрави, хубави и богати :D
Не ставайте смешни. Голям може да е човек и без всякъкви знания и причини много. Най-добре ще е да гледате в логиката на човек, а не в някъква снимка, закачена някъде си.

Не се стягай, ловецо!Нямам предвид назобените химици с тъп поглед,които познаваш и тези за които повечето врати са малки.Не е това, което имам предвид.
  Случвало ми се е в подобен магазин да ми дава акъл човек, които не е влизал в зала и в същото време не е пробвал нищо от това, което предлага.Иначе е блестящ ТЕОРИТИК и всеки път ми представя нещата по блестящ начин, но как да се доверя напълно на такъв човек като просто немога да го приема като типичния човек от фитнес залата.
  Влизам в друг магазин-продавача е от “нашите” хора в залата - потил се, блъскал,пораснал или най-малкото му личи, че отделя голямо внимание на тялото си .Питам го това-онова, той казва това съм го пил и ми действа така, а онова-еди-как си.Е, вярно е при обяснението за продукта може и да не слиза до ниво клетка, като другия, но някак си ти вдъхва доверие.Отдруга страна въобще, ама въобще не е задължително да си тъп след като си голям.Отделен е въпроса,че в  повечето случаи големите теоритици са слаби практици.
  Да признак на нисък интелект е да съдиш за някого по външния вид, но в останалите сфери на живота.
  В света на фитнеса и бодибилдинга нещата седят по много по-различен начин.
  Логиката, казваш.Ами как ще ти порастнат мускулите, как ще вдигаш все по-тежко, как ще ставаш по все по-бърз и изобщо как ще намериш правилиния път да направиш тялото си такова каквото искаш без да влагаш правилна логика в това, което правиш, бе човек!
  Иначе и аз има къде другаде да си чеша пръстите на клавиатура, а тук не съм заради никой специално, но малко лаф на тема, която ми е хоби, не е излишен.
  За разлика от теб се старая да не съм рязък, защото файда няма, мисля, че човек така не е по-убедителен.
  п.п. Дори и твоите “животни” подсъзнателно са намерили правилния път, чрез влагане на логика в това, което правят за да пораснат до там, че да са им малки вратите.;)

Мнението беше редактирано от maximilian на 05.01.11 07:35.

HE

05.01.11
07:32

maximilian Общо взето сме на едно мнение, но не ме разбра. Не се паля - това си ми е нормалния начин на общуване с повечето хора :)
Акъл може да дава всеки, но трябва и ти да имаш малко, че да разбереш чий съвет е правилен ;)
Пак се връщаме на въпроса за големия, малкия и кой как дава акъл.
Не мога някък да приема съвет от някой на който спринцовката му се подава от задника - не зобя, нямам неговия тип тренировки, хранене или каквото и да било - защо да го послушам и с какво ще ми помогне? Да ще ми каже “ми това работи”, но при кой - при него или при мен и как? Тук вече трябва теория и ако аз не съм достатъчно наясно с действието на добавката какво правиме? Трябва теория поради простата причина, че практиката в нета работа не върши.
Много от най-добрите консултанти в магазините са точно момчета без фрапираща физика /Силата, Хелтстор/ да трениращи са, но не са с вид на състезатели. И обратното отиди на Пиротска и питай Жоро за нещо /ако още работи там/ :D Друго основно забавление ми е бил Любо Лежанката докато работеше в другия магазин на Пиротска /в безистена/.
Все пак търсиме разумен съвет, а не искам да се снимам с него, както казах такива големи си ги имам около мен.
Идеята ми е, че човек трябва да се вслуша във всеки даден му съвет, да помисли, да пробва и да прецени кое е най-доброто за него. Не трябва да мислиме “Тоя има егати тялото и за това неговия съвет е правилен” просто това си е ограничено мислене. Бил съм и 55 и 95 кг., но съветите са ми били едни и същи ;)

05.01.11
11:09

maximilian, не знам заглеждал ли си се в публиката от трибойски състезания и състезания по културизъм, но далеч не всички са с кой знае каква физика. А много от хората дори не тренират. Просто следят спорта и се интересуват от него. Както футбола. Имам познати, които топка не са ритали през живота си, но могат да ти разкажат историята на живота на всички футболисти от английската лига. Мисълта ми е, че на някои хора тия неща са им интересни да ги знаят и обсъждат повече, от колкото им е притрябвало да ги прилагат. Но си прав де, дори така да е, пак и аз бих се насочил към някой по як, ако ми трябва помощ за нещо, от колкото към хилката в ъгъла. Та аз от къде да знам кой е по-подготвен? Залагам на този, който е практикувал занаята повече, пък в последствие се разбира кой има какво да каже и кой няма какво да каже.

05.01.11
11:13

На търговец вяра нямам. Винаги имам едно на ум. Истината е да намериш правилния подход към мечтаната цел - САМ.

05.01.11
12:33

казано от Стоянчо на 04.01.11, 21:22:

Много точно казано, не всеки иска да е по по най :)

——————————-
Кой месец мислите ще настъпи бум на темите за отслaбване и бърнъри  ? :D

05.01.11
12:46

Към юни, точно преди плажа.

05.01.11
13:06

“В старата зала едно момче ми лепна прякор “Доктор Дулитъл” защото аз единствено съм говорел с “животните”.”

(bowdown) Заболя ме корема да се хиля :D

казано от emzo на 05.01.11, 12:33:

Май-юни... непосредствено преди морския сезон (естествено!). (party)

05.01.11
15:47

Този месец - не , от другия месец или Април най-добре , хем като се постопли ще бъда и по-активен (ходя на успоредки,лостове , баскетбол , футбол,волейбол) и най-бързо ще савля тогава , а и сега времето е едно такова и ме мързи :D

05.01.11
18:54

казано от emzo на 05.01.11, 12:33:

Хаха сезонниОТ билдер иде след 2-3 месеца :D
Аз от тия дни започвам vol.2 на изчистването (все още без добавки).

AZ

05.01.11
19:49

Искам да помоля някой модератор да изтрие този дневник,който ми се появява от профила,защото е стар:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34693
Това си ми е сегашния и искам като кликнат на Дневник хората да виждат него:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47538
Благодаря преварително!
П.п. леле като гледам тоя стария-бил съм 64 кг :D и чак ме е било срам да тренирам при “батките” :D чак не вярвам,че аз съм го писал.Освен това съм тренирал по сплит с по5-6 упражнения за голяма и 4 за малка МГ.

05.01.11
20:02

Пиши Л.С. на Митко, щото не мога да им разменя местата.
Само ти я заключих.

—————

А според мен от Февруару ще почнат тежките случаи, а другите края на Април :D

Хората съдят човека най-често по това което е постигнал. В случая става въпрос за бодибилдинг => по какво друго да съдим за него освен по тялото му. Това дали наистина си разбира човек от работата трябва сами да установим, а не да се доверяваме на сляпо на първия мускулест месар с нож. :)

ПП: Вярно ли Галин релефа е в лудница? :D

AZ

05.01.11
20:31

казано от emzo на 05.01.11, 20:02:

Пиши Л.С. на Митко, щото не мога да им разменя местата.
Само ти я заключих.

—————

А според мен от Февруару ще почнат тежките случаи, а другите края на Април :D

Благодаря,току-що му писах.

—————————————————————
Радо,последно и аз така чух :D Нещо баба си ли утрепал,не знам.Но още от сега си го представям как се подготвя за излизането и новите му клипве-тренира,зарежда камерата и точи конанския меч :D
Честно казано на мен ми беше интересен и ме е яд,че няма нови клипове.От него съм се учил как се прави упражнението “прав щанга за бицепс” :D

05.01.11
21:09

Е такъв улов не бях виждал :D

05.01.11
21:25

Мен пък ми казаха, че бил застрелян тоя Релефа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1