казано от Миsh0 на 19.01.11, 22:45:
Аз пък много се кефя на забраната за пушенето.
И аз !
19.01.11
23:49
Вече и аз се радвам много - не се дразня от цигарите като ходя да пия кафе някъде :D
20.01.11
05:22
казано от veronique на 19.01.11, 18:38:
DeadMan, пичките ли се дърпат, или ти се дистанцираш от тях ? :)
Може да не са адекватните за теб пички.
Знае ли се:))
Не са адекватни за мен,но ме възбуждат.Млади сме,к’во пречи на няколко неангажиращи игрички?Наборките ми търсят любовта на живота си още от гимназията. :/
Лично аз :) мисля да потърся работа след висшето в Швеция или Норвегия,хаха.Имам глад за чужди моми.
казано от CKOTA на 19.01.11, 23:58:
:D
От както има опция на форумо сички станаате псевдо трибойци :D :D :D :D
(Шегувам се разбира се. )
Мнението беше редактирано от Madboy на 20.01.11 05:28.
20.01.11
08:19
казано от DeadManWalking на 20.01.11, 05:22:
Лично аз :) мисля да потърся работа след висшето в Швеция или Норвегия,хаха.Имам глад за чужди моми.
Вярвай ми в Швеция и Норвегия ще предпочетеш кравите пред момите :D
Винаги съм твърдял, че Българките са най-хубавите жени (inlove)
ти си пиши в дневника, да не ти пращаме хора от Дружба :D
Толкова ми е малък квартала, че няма да ме намерите на картата :P
Ами така е позабравям. Напоследък вися повече по сайтове и форуми за коли.
И днес ще ходя да оглеждам някъкви кочини. Ще е голямо приключение да се намери кола :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.01.11 08:22.
20.01.11
08:52
Тръгваш да пътуваш из Европа и когато кравите започнат да ти харесват повече от жените значи си в Швейцария... :D, когато овцете са повече от хората - Шотландия.
Мнението беше редактирано от maximilian на 20.01.11 10:15.
20.01.11
11:49
Dead, НЯМА ДА СМЕСВАШ КРЪВТА!!!!!
:))))
казано от Madboy на 20.01.11, 05:27:
:D
От както има опция на форумо сички станаате псевдо трибойци :D :D :D :D
(Шегувам се разбира се. )
Тия са някакви долни имитатори за мен!!! :D
казано от head_hunter на 20.01.11, 08:19:
И днес ще ходя да оглеждам някъкви кочини. Ще е голямо приключение да се намери кола :D
Хах аз не съм от там, но съм чул, че има много бойци :D
Успех с избирането/намирането на читава кола. Да се поФалиш после : )
Бате изтрещяваш... бие те пубертета :D
ПП Предаването на Звезди по Зи-Рок КЪРТИ!!!
казано от head_hunter на 20.01.11, 08:19:
казано от DeadManWalking на 20.01.11, 05:22:
Вярвай ми в Швеция и Норвегия ще предпочетеш кравите пред момите :D
Винаги съм твърдял, че Българките са най-хубавите жени (inlove)казано от CKOTA на 19.01.11, 23:58:
Само свиркай, ще ги издавим в оная локва при тях :D:D
казано от CKOTA на 20.01.11, 21:57:
Бате изтрещяваш... бие те пубертета :D
ПП Предаването на Звезди по Зи-Рок КЪРТИ!!!
Аз освен предаването с Теодор Ангелов по Скат нищо друго не гледам :D.Ех преди гледах Къци...
20.01.11
22:10
Вучков не гледаш ли бе???????????????? Щото аз го гледам всеки Вторник
казано от Радостин Радев на 20.01.11, 22:10:
Вучков не гледаш ли бе???????????????? Щото аз го гледам всеки Вторник
Под нивото на интелигентност ми е :P
Я ми намерете една акустична китара с найлонови струни само за един запис, после я връщам веднага. И наем ще платя.
Аз междудругото, не се ебавам и аз като, Thrash ще помоля някой, ако има кларинет и не му трябва да ми го отпусне за 5-10 дена и ще се уточним съответно за пари и т.н.
20.01.11
23:16
казано от FaceOff на 20.01.11, 21:58:
Шшшшт тихо бре аз се опитвам да ги лъжа, че да ги водиме на планина :D
Малък квартал, но пък силен ;)
Днес гледах най-големите кочини в София. Ума ми не го побира - как може човек да се отнася така с колата си.
Само да спомена, че най-хубавото нещо дето гледах беше с пукнато предно стъкло, скърцащи скорости, скърцане в задната част на колата, следи от градушка, разкривена задна броня /явно мощен удар е понасяла кочинката и не са могли да я изправят като хората/, натиснат калник, изтръгната задна чистачка и теч на две места от двигателя :D Най-кофти колата беше със забележки във всеки един детайл, като казвам всеки един е действително така /купе, салон и двигател/ буквално нямаше нищо здраво и пича гордо я беше обявил за 1900 :D. Само една не гледах дето беше обявена за 950 лв. просто на фона на тея нямаше смисъл да си губя времето :D
След известно време пак ще пробвам да намеря нещо - като ги върнат тея за скрап.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.01.11 23:17.
казано от Миsh0 на 20.01.11, 23:15:
Аз междудругото, не се ебавам и аз като, Thrash ще помоля някой, ако има кларинет и не му трябва да ми го отпусне за 5-10 дена и ще се уточним съответно за пари и т.н.
forum.muzikant.org
20.01.11
23:42
Е ако си купиш кола карана в София... Намери нещо нов внос или поне карана от грижлив собственик, другото си е чиста проба бараки. Най-лошия случай според мен е Алфа с двигател боксер карана от 19 годишен гАзар с ланец по-дебел от вратлето му на която задължително има лепенки NOS, BBS, MOMO…и затъмнени джамове. :D
казано от head_hunter на 20.01.11, 23:16:
казано от FaceOff на 20.01.11, 21:58:
Шшшшт тихо бре аз се опитвам да ги лъжа, че да ги водиме на планина :D
Малък квартал, но пък силен ;)Днес гледах най-големите кочини в София. Ума ми не го побира - как може човек да се отнася така с колата си.
Само да спомена, че най-хубавото нещо дето гледах беше с пукнато предно стъкло, скърцащи скорости, скърцане в задната част на колата, следи от градушка, разкривена задна броня /явно мощен удар е понасяла кочинката и не са могли да я изправят като хората/, натиснат калник, изтръгната задна чистачка и теч на две места от двигателя :D Най-кофти колата беше със забележки във всеки един детайл, като казвам всеки един е действително така /купе, салон и двигател/ буквално нямаше нищо здраво и пича гордо я беше обявил за 1900 :D. Само една не гледах дето беше обявена за 950 лв. просто на фона на тея нямаше смисъл да си губя времето :D
След известно време пак ще пробвам да намеря нещо - като ги върнат тея за скрап.
Ше ги качваме на Витоша викаш? :D:D
Как ти звучи Алфа 146 1.6 16кл Туин Спарк ‘97 , черна, клима, ел. пак. за малко под 3К? Четох, че таквоз си търсиш?
За около 3К може да си намериш JTD, поне 2-3 години по - ново.
Хед, защо не гледаш нов внос...
21.01.11
10:04
казано от inis9 на 21.01.11, 09:52:
За около 3К може да си намериш JTD, поне 2-3 години по - ново.
Хед, защо не гледаш нов внос...
Ами в понеделник ще гледам една такава.
Иначе дизелите са май по-добриа вариант.
Определено нов внос :D
И като ти писне JTD-то - хоп 20-30 хартиени коня :D
Aма разлика има огромна де.
Мнението беше редактирано от emzo на 21.01.11 10:10.
Сигурно е и въпрос на вкус, но аз категорично съм за дизел и вече 2-ра такава карам. Беше ми омръзнало да се занимавам с бензин, газ, центровка, свещи, палене и чат - пат замръзнал изпарител - капризи всякакви. Определено разходите на дизела са по - височки, но пък по - рядко се налага да се правят такива. Моята кошница, като я взех, имаше 2 изгорели свещи, смених й всичките 5, а една струваше 36 лв. Но докато я карам следващите години, едва ли ще ми се наложи повече да ги сменям. А беше с оригиналните си свещи от завода-производител...
Аз лично много се радвам на JTD-то, макар че моята е по - мощна и с по - дълги скорости и на трета го издухва...иначе докато зацепи турбото, Алфата е отлетяла в далечината, на комън-рейла изобщо не се усеща кога включва, като бензин е. Просто този двигател при Алфата е доста сполучлив, към 2004 има и фейслифт и на 1,9 и на 2,4, мисля. Иначе преди карах и една бензинова Алфа, боксер, и тя летеше....докато не смеси масло и бензин :D
П.П. Ако е в добро състояние, всяка ще те радва.
Мнението беше редактирано от Инис на 21.01.11 10:31.
На 146 монтират само евро2 jtd, но пак е отличен избор.
А с тия цени на газта - като пътувах за НГ в Смолянско, се оказа, че печката ми е изгорила 1:1 с газифициран автомобил. С тази разлика, че в планината като я натисна върви като лудо, а на онова му се молиш да набере :D
21.01.11
11:51
Хакери, помагайте с шибания Word :@ |(
http://img15.imageshack.us/i/59333647.png/
как да го преместя това, че да са в 2 колонки !?
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 21.01.11 11:52.
Е, да, но нея я произвеждат до 2000-2001. А на 147, мисля, вече е по - новият. То е ясно, че колкото по - нова, толкова по - добре, ама...аз съзнателно не си взех CDI, защото преди фейслифта дозите са им проблемни, а и помпата им беше Лукас, мисля, пък фейслифтовата щеше доста да ме натовари...психически :D Но това си е специфика на марката. За Алфата не важи.
А моят мотор е стар, изпитан, помпата е Бош и като гледам, ще ме надживее. Идеята е само да карам...и, за жалост, да сипвам доста нафта, понеже хич не е икономична, за разлика от комън-рейла.
А за газта - напълно споделям. Макар че, ако карах бензин, също щях да му сложа газ/метан.
21.01.11
11:59
казано от Калоян Цонев на 21.01.11, 11:51:
Хакери, помагайте с шибания Word :@
Format -> Columns… ?
21.01.11
11:59
Каква е твойта?
21.01.11
12:00
Да, да.. оправих се.. то било баси малоумната работа :D:D Мс, Коле ;)
Хед, ако мен питаш - Мерцедес C250TD от 96 г. Разход 10-11 градско, комън-рейла пада до 7-8.
И Алфата харчи 7-8.
Пф...и аз май изтропах на “търсене на друг автомобил” :(
Продължавайте по автотемата, следя ви с интерес.
6th, какво е станало с твоята? Каква е? И какво мислиш да вземеш (и на мен ми е интересна тая тема)?