Ся чакам Мимето да ме наругае, че съм подхванал авто мотиви в чат темата :D
K’вото и да правите, важни възли като окачване и съединител/маховик НЕ поръчвайте от БГ. Аман от турските боклуци и сериали :D
Към италЯнка съм се насочил и аз - 145-ца най-вероятно - от 1.6TS нагоре. От доста време се позаглеждам - хоби. :)
Или Астра G.
То...изискванията са банални - да не е скъпа(и за подръжка), да върви възможно най-много. :D
И да е с дупкоустойчиво окачване или поне да е евтино за сервизиране.
Моята шава още, но ако трябва да я почна сериозно с ремонтите...не си струва, хич.
Преди изписваше когато даден потребител има рожден ден. Сега има ли я тази опция?
Д3ба, не трябваше да си изпускам тренировката за крака. Твърде много енергия има в мен в момента, въобразявам си как тренирам, хвърлям неща, чупя и тичам насам-натам. Ако не валеше дъжд щях да ида да тичам.
Хмм , във връзка с тази статия http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata#axzz1BhXbdsRO ; не намерих отговора на моя въпрос : В статията пише , че кардиото трябва да се прави от 3 до 5 пъти седмично / а на мене ми казвате да го правя 3 пъти седмично ; Второ - пише , че оптималната продължителност на кардио тренировка е 30-40 минути ; но тъй като аз правя HIIT (високо интензивно интервално кардио) , тренировката ми трае 15-18 минути. ; И главния въпрос ми е : като правя HIIT (15-18мин.) , то колко пъти седмично да тренирам така ???
Благодаря ви предварително :)
@Гoshko96 - аз хиит правя след силова, че отнема малко време и в без това натовареното ежедневие.
А нормалното кардио 30-35 мин в дните , в които няма силова :)
22.01.11
11:22
Към италЯнка съм се насочил и аз - 145-ца най-вероятно - от 1.6TS нагоре. От доста време се позаглеждам - хоби. :)
Или Астра G.
То...изискванията са банални - да не е скъпа(и за подръжка), да върви възможно най-много. :D
И да е с дупкоустойчиво окачване или поне да е евтино за сервизиране.Моята шава още, но ако трябва да я почна сериозно с ремонтите...не си струва, хич.
TS не са хич евтини за подръжка /свещи и кабели/. Напоследък доста чета за Алфите и все повече ми харесват като коли.
Ти ако не се лъжа беше с Ауди и там ако почнеш с ремонтите вярно не си струва. Имам двама приятели с А4 и редовно висят в бокса. Алфите не са дупкоустойчиви, но пък компенсират с комфорт и бързина /в сравнение с немските автомобили/. За сметка на това някои части са по-евтини от туингото /дискове, накладки, носачи и т.н./. Не, че те паля ама виж линка дето емзо ми е дал преди няколко страници за цените на частите ;)
@inis9 Като твойта се оглеждам за комби - това е перфектната семейна кола :) Чувал съм от доста хора, че са много здрави машини, а и вървят много. Иначе ме запалихте с емзо да гледам и JTD :D Дори и бараките дето гледах вървяха много, а взехме за тъщата 1.4 TS 2000 г. и всъщност то ми отвори очите за Алфа. Много гледана количка.
Кажи конкретно какво те интересува, имам мой човек в сервиза в СтЗ, мога да го разпитам.
Алфите не са дупкоустойчиви, но пък компенсират с комфорт и бързина /в сравнение с немските автомобили..
Убидих се на автомобил! :D:D
може ли някой да сподели няколко бързи мисли за Хюндай ? :)
Последните няколко години правят много сериозни коли
22.01.11
12:24
Алфите не са дупкоустойчиви, но пък компенсират с комфорт и бързина /в сравнение с немските автомобили..
Хахахаха нИдей рИва - мога да ти оправя настроението със сравнение между немски и френски автомобили :D
Хахахаха нИдей рИва - мога да ти оправя настроението със сравнение между немски и френски автомобили :D
Хаха, ма и французите ли правели автомобили?? :D;D
http://vbox7.com/play:8dfb6314
http://vbox7.com/play:0efa8b60
http://vbox7.com/play:a47dd7e2
:D :D :D Влизам в my.globul.bg да си проверявам фактурата - 40 страници фактура (rofl) :D 25 само интернет (колко съм влизал) , останалите смс-и и повиквания :D Готиното е ,че интернета си ми е неограничен , макар че е бавничък :P
Не не не , на Globul Generation 12,90лв/месец > 2000минути и 2000смс-а на месец към всички в мрежата на глобул и 25мб трафик на максимално достижима скорост, а след като ги свършиш, скоростта пада ... :D Иначе ти с какво андроидче си :P
Излъгах се по лентата горе :D Уау , ХД 2 ,,, това ми беше телефона мечта :D Баща ми беше се навил веднъж да ми го купува , обаче се наложи парите да се дадат за друго ... Иначе е страшно добро телефонче :)
Аз плащам 2.50 на месец, за да си влизам в facebook и youtube през часовете, в даскало :D
22.01.11
18:28
днеска ходих да гледам женски волей... учаквах високи и стройни момичета а през цялото време гледах 90% ниски дебели ‘’волейболистки’’ с татуси на големите си мазни прасци :D живота е толкова странен...
Кажи конкретно какво те интересува, имам мой човек в сервиза в СтЗ, мога да го разпитам.
Нищо специално,просто като марка как е,защото един авер е луднал по тях и ми стана интересно :D
струват ли си парите.здрави ли са т.н.
@inis9 Като твойта се оглеждам за комби - това е перфектната семейна кола :) Чувал съм от доста хора, че са много здрави машини, а и вървят много. Иначе ме запалихте с емзо да гледам и JTD :D Дори и бараките дето гледах вървяха много, а взехме за тъщата 1.4 TS 2000 г. и всъщност то ми отвори очите за Алфа. Много гледана количка.
Значи, Хед, наистина е перфектната семейна кола, с няколко уговорки...най - важната - да не е CDI преди фейслифта, а той е 2003, мисля.
Ако е модел като моята - 2,5 турбодизел - двигателят е един от най - издържливите, но не е икономичен, с помпа Бош е - не взимай модел с Лукас, и аз съм просто влюбена в тази кола. Най - добре, ако е Ц-класа с този мотор, да бъде фейслифтовата след 97. Произвеждат ги до 1999, мисля. Има си разлика с оборудването, моята е базовият модел Класик, което не е най - хубавото, но колата тогава ме грабна. Гледай за Елеганс, те са най - лъскавки, хром, махагон, лайснички. Авангардът е със спортно окачване и е по - нисък, аз за себе си бях категорична, че не искам Авангард.
Ако ще вземаш по - стара, като моята, задължително да е с ASR. Моята няма и аз изобщо не мислех, че е толкова важно. Казах си, че задволанното устройство е по - важно, а съм карала и доста баракуди, та един Мерцедес ли ще ми се опъне :D….Не знам дали ще ми повярваш, но тази кола при намалено сцепление не иска да тръгне, върти гуми на първа, на втора и на трета. Трябва да държиш 1000 оборота, ако искаш да тръгнеш нанякъде : ))))) А аз съм с чисто нови гуми! На хлъзгав път, с наклон нагоре, няма да тръгне никак - само назад : ))))))
Та - задължително ASR, e, най - добре ESP, но на тези няма, щото са по - стари. Ако е CDI мотор, обаче, с ESP, съм сигурна, че ще се държи отлично. Хубаво е да има REST функция, но не е болка за умиране без нея. ABS имат всички стандартно.
За Алфата си прав, не са й ниски цените на частите, но са нормално скъпи. Е, един термостат е 120 лв.(ЕДИТ: 60, както ме коригира emzo), но то и за моята е толкова...
Мнението беше редактирано от Инис на 22.01.11 20:23.
Излъгах се по лентата горе :D Уау , ХД 2 ,,, това ми беше телефона мечта :D Баща ми беше се навил веднъж да ми го купува , обаче се наложи парите да се дадат за друго ... Иначе е страшно добро телефонче :)
Много ми е голям на мен, иначе е готин :D Телефона де :D
martinski
Аз плащам 2.50 на месец, за да си влизам в facebook и youtube през часовете, в даскало
А така , а на мен този пакет ми е включен в абонаментната програма (не точно този пакет де , а този от 5.00 дет е - 25мб на макс скорост) Аз интернета в даскало редовно го ползвам за пищови - примерно дадат ни по време на час по литература да пишем съчинение на някаква тема , каквото мога да измисля сам пиша го , каквото не - чуквам в гуглето през тела темата и преписвам :P Така съм се отървавал от двойките 5 пъти :D Въобще телефона е най-големия ми пищов. На класната по английски - граматики , неправилни глаголи - всичко от тела и след това 6 ;P
@KorPUSSyTo - разбрах че е за телефона :D :D Споко :D :D
Мнението беше редактирано от George на 22.01.11 19:16.
И на мен ми е голям ама кефа цена няма.
Телефона бе.
inis9 - http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=46&modif=197&cat=1&subcat=19&prod=405&numenkl=1&show=1
2 години вече си работи безотказно, а това е надута цена в този сайт :)
За тия цедки ли говорим ?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs922.snc4/73566_175009032515163_100000182021597_637022_1871117_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs468.ash2/74174_175009249181808_100000182021597_637031_8205206_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs569.ash2/149146_175009272515139_100000182021597_637032_7569278_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs983.snc4/75644_175009409181792_100000182021597_637039_5459116_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs463.ash2/73694_175009495848450_100000182021597_637043_3518556_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs563.ash2/148522_175009682515098_100000182021597_637050_7912439_n.jpg
Т’ва на едно аверче, 8 месеца я търси точно такава.
Аз понеже карам от време на време фейснат C220 CDI w203 пак елеганс ..... ми тая на снимките, вози много по-добре.Имам чувството и че върви повече от CDI-то.
Аз пък с мойто JTD му правя 1 тир разстояние хем сме 1:1 като тегло :D
А, така бях разбрала за този термостат, не съм купувала лично. Иначе тази цена е доста по - приемлива :) Но и да е 120, веднъж го взимаш...Цената беше от някакъв магазин. Но както и да е...
Същата, W202, моята е по - постничка. А тази е точно такава, каквато сега бих си взела. Тази е и с климатроник, което е още по - добре. Елегансът си е Елеганс... Аз не разполагах с никакво време и се метнах на първата без забележки по ламарина, двигател и работещо турбо.
Ами да, чувала съм същото за CDI-то, не си единственият, който го казва :)))) Наистина върви много 2,5ТД. Но е по - шумничка. А возията - уф, заради това взех такава...
Е твоят приятел, ако я запродава тази красавица, нека ми я даде на мен : )))))
Мнението беше редактирано от Инис на 22.01.11 20:13.
Току що се прибирам, и на 4 ма от вашия отбор с мерцедесите се чудих как да ги изпреваря, понеже не могат да вървят по едва забележим баир, а и аз като изляза от коловоза с леката кочина - Фиеста и аз тръгвам с вратите на пред :D Бахти замръзналата работа, ужастно е !
Айде като си купувате такива бубу-та в нашия климатичен пояс си слагайте и веригите, че сте баси опасните за движението.
Мнението беше редактирано от Madboy на 22.01.11 22:30.
Айде, ако може, шофьори със стаж по - малко от 5 години да си гледат пътя! И компенсирайте липсата на стаж с внимание :D
ахахахахаха, айде кажи ми го като заради теб си изкривя ламарините , пък да видим ;) :D
22.01.11
23:20
След 5-тата година зад волана човек става безпогрешен ли?
Не, но преди това определено греши повече.
Самочувствието му се гради на база на някакъв, но не достатъчен опит. И се изразява не само в това колко бързо реагираш, а и КАК го правиш. А и човек с 2 зими шофиране зад гърба си определено има нужда да се учи още. Разбира се, ако не си съгласен, можеш да увеличиш стажа с още някоя година :D
Абе в таа поледица не е добре да реагираш “бързо” в буквалния смисъл на думата :D
Аз не твърдя, че съм Шумахер ба Инис, ама вие със задното гадното създавате предпоставки да се огъне някой вървящ :D
Те годините са си години, но човек трябва да е активен, а не просто да има книжка от 20 години- примерно.
A-a-a, не знам за задното, аз не ходя с вратите напред :D
Иначе не бих спорила за това, с предно е по - устойчива през зимата.
А за активността - за това си говорим, за активно шофиране. Иначе и аз познавам хора - и то мъже - които след 10 години притежание на книжка се учат да карат. А познавам и такива, които и след 10 години опити не са се научили.
Дюнера, дюнерааааа, леле майко дюнера, щом го стиснеш дава ти коос, тайната е в белия сос :D
A-a-a, не знам за задното, аз не ходя с вратите напред :D
Aко никога не ти се е случвало, и не си ходила на полигон в снега да видиш кога как ти реагира колата не ми претендирай за шофьор :D
(Различните автомобилни клубове редовно си организират такива )
Не, не претендирам....не съм карала на такъв полигон специално, за да си разучавам колите :D, но пък ми се е случвало да карам камион, включително през пресечен терен, дори книжката ми го позволява :D
Ако претендирах, щях да се изпъча насред някой автомобилен форум и да раздавам акъл : D