Аз па закусвам мръве с хляб, обядвам същото следобедна закуска мръве с лЕб вечеря мрЪве с мноУ леб :D
30.01.11
19:28
казано от mazster на 30.01.11, 15:48:
http://www.youtube.com/user/badjovw#p/u/1/ffg5bUfMuBQ
тва’ истина ли е ... ;дд
Този е трибоец, ама как му викахаа, май чЕнгела.
И е кат. 75 май.
Мнението беше редактирано от Madboy на 30.01.11 19:35.
Оф, човече. Ква е тая техника?
Аз да бях 16 пъти да съм се контузил. пфф
30.01.11
19:53
Техниката е ужасссссс
казано от martinski на 30.01.11, 19:20:
Хахахаха Бънди счупи лоста на скрипеца :D :D :D :D :D :D
Дам :D голяма шматка е
казано от Madboy на 30.01.11, 19:35:
Този е трибоец, ама как му викахаа, май чЕнгела.
Точно така! Ченгела му викат.
30.01.11
22:03
на състезание ще му се зачете ли опита... ?
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.01.11 22:03.
До колкото знам клека му е силен, лежанката не! Най-добре някой от Пловдив да каже...
казано от Стоянчо на 30.01.11, 21:18:
Любопитно ми е, колко вдига от лег този ченгел, а и с колко кляка.
Предполагам малко, просто си е тягаджия и това му е силно движение.
казано от kristiancho на 30.01.11, 22:03:
на състезание ще му се зачете ли опита... ?
Защо да не се зачете ? Щом щангата е вдигната и заключена и съответно пусната контролирано се зачита.
СЪСТЕЗАНИЕТО ПО ЛЕГ НА СКОТ МЕНДЕЛСОН - НА ЖИВО !
http://www.tvoop.com/channel/900-scot-mendelson
Може ли някой да ми намери песента на Scooter - Hello (Good to be back) с високо качество 320kbps mp3 :( Ще ви бъда много благодарен :)
Някой има ли опит от запознанства във фитнеса с момичета :Д ? Ако да ,нека сподели,защото не мога да се сетя какво да кажа в залата ками ли на момиче не става ,,Как е помпаш ли ?’’ :Д
31.01.11
10:44
между другото ако й го кажеш това тя може леко да се изуми после да се засмее което си е точка за тебе ще излезеш няква шматка в нейните очи което ще й се стори мило... веднъж имаше 2 момичета във фитнеса и аз .. и трябваше някой да настъпи щангата отзад, защото правех мечка като ронито и отивам аз и викам ‘’Ще дойдеш ли да ми стъпиш на щангата’’ и 0,001 сек след това осъзнах как е прозвучало :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 10:45.
Мойта реплика е : “Ще ми помогнеш ли да кача тоя лост на стойката за клек” :D :D :D :D :D :D :D
31.01.11
10:47
казано от korpusito на 31.01.11, 10:44:
Мойта реплика е : “Ще ми помогнеш ли да кача тоя лост на стойката за клек” :D :D :D :D :D :D :D
ще го пробвам само да дойде некой маце :D :D
Твърде ниски нива на тестостерон.
На мен ми е по - чудно защо има и такива мъже....:P
31.01.11
12:57
защото мъжете могат... а защот мъжете не могат ( в голяма частност не искат ) да готвят... защотот жените го правят... в природата има равновесие
31.01.11
13:05
казано от FaceOff на 31.01.11, 12:48:
Някой знае ли защо жените не могат да паркират??? 8-)
Има една любопитна теория, че хората са запазили някои качества от зората на развитието си до днес. Мъжът е ловец, той прекарва повечето време извън пещерата, затова трябва да е силен и издържлив (за да убие и носи храна), трябва да се ориентира добре (за да проследява плячката и да действа на голяма територия), и да е сръчен (за да борави с оръжия и да оцелява извън дома). Жената стои предимно в пещерата - прави няколко неща едновременно (за разлика от мъжа), има несравнимо по-добро периферно зрение (за да наблюдава храната, децата и други неща успоредно) и несравнимо по-добри комуникативни способности (за да общува с деца на всякаква възраст).
Та... за какво й е на една жена ориентация? А за паркирането точно това качество си трябва... ;)
Много моля да не бъда приеман съвсем на сериозно... теорията нито е моя, нито пък смятам, че е определяща. :)
казано от Кольо Пияндето на 31.01.11, 13:05:
казано от FaceOff на 31.01.11, 12:48:
Някой знае ли защо жените не могат да паркират??? 8-)
Има една любопитна теория, че хората са запазили някои качества от зората на развитието си до днес. Мъжът е ловец, той прекарва повечето време извън пещерата, затова трябва да е силен и издържлив (за да убие и носи храна), трябва да се ориентира добре (за да проследява плячката и да действа на голяма територия), и да е сръчен (за да борави с оръжия и да оцелява извън дома). Жената стои предимно в пещерата - прави няколко неща едновременно (за разлика от мъжа), има несравнимо по-добро периферно зрение (за да наблюдава храната, децата и други неща успоредно) и несравнимо по-добри комуникативни способности (за да общува с деца на всякаква възраст).
Та... за какво й е на една жена ориентация? А за паркирането точно това качество си трябва... ;)
Много моля да не бъда приеман съвсем на сериозно... теорията нито е моя, нито пък смятам, че е определяща. :)
Кольо, съвсем прав си, но има и едно много по-просто обяснение - защото все ги лъжат колко е 20 сантиметра! :D:D
31.01.11
13:15
това което каза Кольо ни го каза красивата ми бивша учителка по математика :D а това което каза FaceOff и просто гениално
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 13:15.
E т’ва мъжете лъжат за 20-те сантиметра, а жените се правят, че вярват :D
Тъй че и да ви кимат в знак на съгласие отсреща, не е гаранция, че ви вярват на...оценката.
А за това, че мъжете не могат да правят две и повече неща едновременно е така, единственото изключение е Наполеон :D
И мен не ме приемайте на сериозно, само частта за тестостерона....
31.01.11
13:18
Наполеон и Бойко Борисов... даже Бойко е по-точния пример то, защото жените правят няколко неща едновременно накрая нищо не е свършено като хората
31.01.11
13:18
казано от inis9 на 31.01.11, 13:16:
А за това, че мъжете не могат да правят две и повече неща едновременно е така...
Multitasking-ът е женски специалитет, няма спор... затова мъжете са по-добри готвачи! (sun)
Това е, защото оставяме и мъжете нещо да свършат, иначе няма основание за съществуването им...:D
Кольо, нямам нищо против мъжете да готвят по - добре, но да го правят :D
П.П. По тоя повод си спомням за един колега, който не можеше да говори по телефона и да върви едновременно.....звъннеше ли телефона, спираше на едно място...голяма забава :D
Мнението беше редактирано от Инис на 31.01.11 13:23.
31.01.11
13:25
казано от inis9 на 31.01.11, 13:19:
Това е, защото оставяме и мъжете нещо да свършат, иначе няма основание за съществуването им...:D
Вършим работа качествено... бързата работа е срам за майстора и хубавите работи стават бавно! :D
Кольо, нямам нищо против мъжете да готвят по - добре, но да го правят :D
Зависи как ще си поискаш! 8-)
31.01.11
13:34
Хохоо много добре знаем за какво сме ви ние мъжете на вас жените :D и не е да ви готвим или да ви довършваме работата
В София много студено бре... :D За 10 минути на Централна Автогара замръзнах направо. :D
Я сега ме посъветвайте, изкарах си малко парички да си взема мултивитамини Super Multi на Dymatize + CEE 200гр или Opti-Men на ON и друго предложение да имате пак примемам. :)
http://www.feelalive.com/ - Аз от доста време пия такива витамини и съм страшно доволен. От 3 месеца не съм правил пауза , сега ще направя 1 месец :D Много добри мултивитамини , супер са просто.
Аз се колебая за разтворими витамини на ISS и да ги пия по време на тренировка, скоро видях едно културистче от юношите така да прави, каза че е много доволен.
Kaч пара ?
И по-важното, таблетките гланцирани ли са ?
Мнението беше редактирано от emzo на 31.01.11 15:04.