Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.02.11
23:04

казано от kristiancho на 09.02.11, 21:50:

...  свикнал съм да се измъквам от мъжкия интерес.. :D :D

Мдаааа, и аз така! (giggle) Ама някой път ме сварват неподготвена...(makeup) (giggle)
Глей ся, викаш, имаш най-хубавото тяло...убуу, моа да се съглася, (след обстоен преглед), ама на втория етаж има ли някой? (giggle) :P
Щото аз първо това гледам...
А пък като за начало, ще ти предам няколко урока по български език, че положението малко зле... (giggle) :P

09.02.11
23:09

Спокойно, бе младежииииии, не се бутайте, ще има за всички...

...мед! :D :D :D :D :D :D

Бе аз що не взема да си напрая един кастинг, м? Ко ша кайти? (giggle)

09.02.11
23:14

Ако не си някой зъбат хипопотам - може ! :D

HE

09.02.11
23:15

Пращай меда, а аз ще помагам за кастинга :D
п.п. Кандидатирам се само за мед, че за останалото са ме взели :D

09.02.11
23:16

Mи...викам,че не съм, бе да го ева! (giggle) Малко съм дърта, ма още държа фронта! :D :D :D

09.02.11
23:21

казано от head_hunter на 09.02.11, 23:15:

Това го разбрахме отдавна, не изпускаш случай да го подчертаеш! :P Спокойно, нема да те барам! (handshake)
В друга посока са насочени въжделенията ми...(giggle)
Колкото до кастинга - ти го организирай, пък аз ще ти платя в мед! ;) Имам вкъщи мноо харен, смес от липа и кориандър, купуваме го от едно село, страхотен е медът, ще ти хареса! :P
Сега даже, понеже съм болна, пийвам чайче лайка с този мед. ;)

HE

09.02.11
23:29

казано от Синдел на 09.02.11, 23:21:

казано от head_hunter на 09.02.11, 23:15:

Това го разбрахме отдавна, не изпускаш случай да го подчертаеш! :P Спокойно, нема да те барам! (handshake)
В друга посока са насочени въжделенията ми...(giggle)
Колкото до кастинга - ти го организирай, пък аз ще ти платя в мед! ;) Имам вкъщи мноо харен, смес от липа и кориандър, купуваме го от едно село, страхотен е медът, ще ти хареса! :P
Сега даже, понеже съм болна, пийвам чайче лайка с този мед. ;)

Вече съм спокоен (whew)
И понеже ще даваш мед - ще организираме кастинг, а спечелиля ще трябва да те изпоти доста /за протокола - с лечебна цел/ :D

09.02.11
23:32

За тая вечер вече е късно да се класира който и да е (изпотяването ще дойде от Фервекса :D ), ама ще го мислим тоя кастинг в най-скоро време. (giggle)
Айде, пичове, лека нощ от мен, беше ми забавно да си полафим! ;)

BU

09.02.11
23:35

Синдел,разгоненка си нещо.Откъде си? :Д

09.02.11
23:35

казано от tra^la^la на 09.02.11, 22:59:

казано от Maynard на 09.02.11, 22:19:

^А в тролея?

ама чакай ся ... говорим за ситуация - вадиш го и започваш да галиш питона или пъхаш ръка в джоба и се заиграваш докато гледаш лелката 3 седалки пред теб ... :D

Първото.

BU

09.02.11
23:36

уау,33 години.Сигурен съм,че младееш за възрастта си,обаче. :}}

BU

09.02.11
23:37

Maynard,пич,имаш проблеми някакви.Така се почва,после ще искаш да те хващат докато мастурбираш,после ще искаш да се промъкваш и да им се празниш на главите незабелязано...спри се докато е време.

10.02.11
00:10

казано от Синдел на 09.02.11, 23:32:

За тая вечер вече е късно да се класира който и да е (изпотяването ще дойде от Фервекса :D ), ама ще го мислим тоя кастинг в най-скоро време. (giggle)

Пенко, не ми казвай, че и този форум си налазил...

10.02.11
07:37

казано от DeadManWalking на 09.02.11, 23:37:

Maynard,пич,имаш проблеми някакви.Така се почва,после ще искаш да те хващат докато мастурбираш,после ще искаш да се промъкваш и да им се празниш на главите незабелязано...спри се докато е време.

Тролея беше празен. :)
Още не съм достоен за клуба на младите ексхибиционисти. :D

Какво значи

Бивш гюлетласкач !
Бивш силач !

Особенно интересно ми е 2рото .. oO :D

10.02.11
09:32

казано от DeadManWalking на 09.02.11, 23:35:

Синдел,разгоненка си нещо.Откъде си? :Д

Моляя??? Аз съм била разгонена? :D :D :D :D :D
Не знам само, защо изчетох сума ти простотии за литри семенна течност, питони в трамваи,баране на дървото и какво ли още не! (giggle) Чак се изчервих! (blush) Шшшш, я се осъзнай малко! :D :P Това първо.
Второ - не съм на 33!!! Състари ме с цели 3 месеца!!! (punch) :D 33 ще навърша на 1.06!
И трето - да ти отговоря на въпроса (ама не виждам какво значение има), живея в София от 7г., но не съм от София! :P Happy?

10.02.11
09:36

казано от CKOTA на 10.02.11, 00:10:

казано от Синдел на 09.02.11, 23:32:

Пенко, не ми казвай, че и този форум си налазил...

Виж ся, ако те влече да ме наричаш Пенко - добре, но предвид факта, че съм жена...би ли се обръщал към мен поне с Пенка?  (wasntme) (giggle)
Нищо, че моето име е къде-къде по-хубаво! ;)

10.02.11
10:35

Синдел, стилът ти на писане ми е познат от друг форум... да не споменавам първоначалната промяна на потребителското ти име тук... за сега още имам съмнения.

10.02.11
10:38

казано от CKOTA на 10.02.11, 10:35:

Синдел, стилът ти на писане ми е познат от друг форум... да не споменавам първоначалната промяна на потребителското ти име тук... за сега още имам съмнения.

Я, кажи, кажи, че после трябва да й чупя врата :D

10.02.11
11:07

Е не виждаш ли, че пише само тука в тая тема и е с прясна регистрация : ) аз съм много мнителен към такива форумни героини...

10.02.11
12:17

Хаха, големи биячи се извъдихте.
Аз ви гарантирам, че не стои мъж зад никнейма.
Оттам нататък сами си правете изводи.

10.02.11
12:55

Такааа, мое ли ся да отговоря на нападките?
Предварително благодаря! :D
Скоте, (ух, че сладък ник имаш, да те изпапкам), направи предположение за форум и аз ще ти отговоря с “да” или “не” !
Да, регистрацията ми е отскоро и какво от това? За този форум знам по-отдавна, но сега се наканих да се регистрирам! Не пиша само в тази тема! Чета доста неща, но понеже по природа съм мързел, ме мързи и да пиша много-много.
Не се интересувам от фитнес, бодибилдинг, културизъм и прочие, но можеш да останеш изненадан колко неща знам.
Интересува ме само здравословното хранене и чета разни материали тук!
Относно регистрацията - исках ник-а да бъде само Синдел, но понеже оплетох конците (малко съм скарана с компютрите) и ми искаше да напиша някакво име - написах произволно “Искра Георгиева”, НО тъй като не обичам да се представям за друг човек, още повече с друго име, помолих да ми съдействат за промяната, много благодаря за което!
Пропускам ли нещо?
Оттам нататък си мислете каквото искате!
Не че бях длъжна да пиша всичко това, но се дразня, когато ме обвиняват в нещо, без никакви основания и доказателства!
А колкото до стила ми - да, различен е, нестандартен,провокативен, знам,че се откроявам и където и да се “появя”, правя впечатление и не оставам незабелязана...коментара за стила ми ще го приема като комплимент! :D
Други въпроси, Ваша чест?

Мнението беше редактирано от Ирка на 10.02.11 12:59.

KR

10.02.11
13:26

Синдел страхотен ник.Така съм си кръстил кучето :D (нищо лично).

, знам,че се откроявам и където и да се “появя”, правя впечатление и не оставам незабелязана

.Имате еднакъв стил :D-където и да отиде моята синдел събира погледите.Все пак сибирските хъскита са невероятна порода :D

10.02.11
13:29

Стилът ти е сладък, Синдел, аз го харесвам. Да не говорим, че не съм забелязала и една правописна грешка. Буквално нито една.
Нищо де, освен здравословното хранене, може да започнеш да се интересуваш и от фитнес, и да се разпростреш и из другите теми.
Не се връзвай на децата, само това им е в главата; реакцията им е очаквана - тук никой не те познава още. Но явно тенденцията е положителна.

10.02.11
13:45

Синдел, кака, тука само загорели пубери има :D

10.02.11
13:51

Абсолютно в реда на нещата е човек да се осъмни. Наскоро стана редовна практика разни баннати тролове правят нови регистрации и да продължават да тролват. Не обвинявам никого в нищо, а просто отбелязвам, че от първия пост да започнеш директно с лаф така, сякаш вече познаваш хората, бие точно на някои събития от близкото минало. Синдел да е каквото ще да е. Ако е поредния, две л*йна не давам, няма да се занимавам. Ако пък е това, за което се представя.. Абе, пак няма да се занимавам. Знам, че с тия пръсти на китарист (rock) и ръце на вдигач няма да ми даде да я пипам никъде. В крайна сметка просто пиша два-три реда в защита на СКОТА.

10.02.11
14:06

Крали Марко, твоят ник е не по-малко атрактивен! :P
Като ученичка, обожавах играта “Мортал Комбат” и много я играех, сигурно някои от вас си я спомнят. Та там в 3-ката, имаше една вещица Синдел,  която избирах за играч. Всъщност, играех предимно с женските персонажи - Соня, Милена, Китана и Синдел. Другият вариант за ник беше Китана.(giggle)
Между другото, много обичам хъскита - уникално красиви кучета, поне за мен.
inis9 , както вече споменах, по природа съм мързелив човек и във фитнес посмъртно не можеш да ме вкараш, но обичам спорта под всякаква друга форма - плуване, да карам колело, като студентка се занимавах с пешеходен и воден туризъм, спелеология и какво ли още не!
За правописните грешки - ще прозвучи самохвално, но е почти невъзможно да откриеш такива.:P С правописа на българския език винаги съм се справяла доста добре, още повече, че завърших Българска филология.
А колкото до това, че тук още никой не ме познава...малко грешиш.(giggle)

10.02.11
14:07

Пич ти имаш проблеми с кожата, това няма много общо с китарата и тн.

10.02.11
14:08

казано от emzo на 10.02.11, 13:45:

Синдел, кака, тука само загорели пубери има :D

Ти тогава к’во прайш тука, бе Емзо, мамин златен, да те изпапкам и теб...:D :D :D :D :D

KR

10.02.11
14:10

ееее ний сме от една порода значи http://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA поздравче,още от малък се чупех от часовете да играя мортала :D.

10.02.11
14:17

казано от Maynard на 10.02.11, 13:51:

Абсолютно в реда на нещата е човек да се осъмни. Наскоро стана редовна практика разни баннати тролове правят нови регистрации и да продължават да тролват. Не обвинявам никого в нищо, а просто отбелязвам, че от първия пост да започнеш директно с лаф така, сякаш вече познаваш хората, бие точно на някои събития от близкото минало. Синдел да е каквото ще да е. Ако е поредния, две л*йна не давам, няма да се занимавам. Ако пък е това, за което се представя.. Абе, пак няма да се занимавам. Знам, че с тия пръсти на китарист (rock) и ръце на вдигач няма да ми даде да я пипам никъде. В крайна сметка просто пиша два-три реда в защита на СКОТА.

Глей ся, аз винаги съм била такава - директна и се държа с хората така,сякаш ги познавам. На някои това им харесва, на други - не. Не мога да угодя на всички, а и не е нужно. Понеже тази фамилиарност наистина стряска много хора в началото, често ми се случва да създам неприятно впечатление, но когато ме опознаят - нещата се променят.
Човекът, който ме познава (от този форум) (giggle), може да потвърди, че “на живо” се държа по абсолютно същия начин, по който пиша тук! Не съм “отворена” само зад клавиатурата!
А отправените покани за секс бяха очевадна провокация и театър, не знам как някои от вас не се усетиха! :P :D :D :D

10.02.11
14:17

казано от Madboy на 10.02.11, 14:07:

Напротив, изкуството иска жертви. :)
Опитай да натискаш, опъваш, гънеш и стържеш 2-5 часа стоманени жици от 0.11 до 0.42 милиметра, ден след ден, да видим как ще изглежда кожата ти.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.02.11 14:19.

10.02.11
14:22

Ще изглежда така и без нищо да правиш ако е достатъчно суха :)

10.02.11
14:24

казано от krali_marko на 10.02.11, 14:10:

ееее ний сме от една порода значи http://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA поздравче,още от малък се чупех от часовете да играя мортала :D.

Ееее, тва парче го обожавам! Благодаря за поздрава! (bow) (handshake)
Аз не съм бягала от час, щото бях любознателно дете (giggle), но за сметка на това, след училище, като заседнем да играем, и ни чакаха с часове да станем! :D Имало е случаи, само да отворят вратата на залата и като видят, че ние сме седнали да играем, направо затваряха вратата и си тръгваха. :D :D :D Под ние, имам предвид аз и тогавашното ми гадже, да не се чудите. :P

10.02.11
14:31

казано от Maynard на 10.02.11, 14:17:

казано от Madboy на 10.02.11, 14:07:

Напротив, изкуството иска жертви. :)
Опитай да натискаш, опъваш, гънеш и стържеш 2-5 часа стоманени жици от 0.11 до 0.42 милиметра, ден след ден, да видим как ще изглежда кожата ти.

Що не пробва с пиано? :P
Аз свирих по 2-5 часа почти всеки ден, в продължение на 7 години, но пръстчетата ми са нежнички и гладички. :P ;)
Между другото, винаги съм искала да се науча да свиря на китара, но струнните инструменти ми се виждат доста по-трудни от клавишните.

10.02.11
14:31

Синдел, чудно обяснение, дори логично. Явно моят параноичен мозък, който съзира конспирации навсякъде е сработил по този особен начин... всъщност на какво се дължи това- в един друг форум се появи жена- нов потребител. Около 30 и тя и по същия начин и там се включи в разговорите, като че познава вече всички, говори, както ти сама казваш- провокативно... оп няколко седмици по-късно тука се случва същото нещо. Наред с това разни форумни бойци постоянно правят нови никове и сипят ли сипят мъдрости и на двете места, че и се представят и за жени- в другия форум е почти ясна ситуацията- един психар има 5 ника и си пише сам. В крайна сметка се получиха прекалено много съвпадения и логиката водеше само към едно... разбира се вероятноста да греша си я имаше- е ако съм сгрешил- прощавай...  но погледнати нещата от мойта гледна точка не е, като да не изглеждат логични, а и човек никога не може да е сигурен до къде ще се простре форумната шизофрения.
Та приятно пребиваване във форума : )

ПП Стилът и правописа много бият на очи- тия неща се забелязват.

ПП 2 Това с пуберите се изтърка вече, моля ви...

ПП 3 Митя, благодаря.

HE

10.02.11
14:33

казано от Синдел на 10.02.11, 14:17:

А отправените покани за секс бяха очевадна провокация и театър, не знам как някои от вас не се усетиха! :P :D :D :D

Тц тц тц и да постъпиш така с мен ;(
Отиде ми целия бизнес план с отдаването на голфУ под наем, а вече бях замислил и реализация на спечеления мед :(
Това живота не е справедливо нещо (dull)

п.п. И аз свиря на пиЯно, но на трезво не ме бива много :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.02.11 14:35.

KR

10.02.11
14:34

заради нея си купи джойстик,че на клавиатура много кофти се играе.Между другото кога ще излиза 3 сериа на филма

Ай сложи ти снимка бе куконо ненагледна... ш’ ме избира някоя мене ... :D :D :D :D

10.02.11
15:02

казано от CKOTA на 10.02.11, 14:31:

Синдел, чудно обяснение, дори логично. Явно моят параноичен мозък, който съзира конспирации навсякъде е сработил по този особен начин... всъщност на какво се дължи това- в един друг форум се появи жена- нов потребител. Около 30 и тя и по същия начин и там се включи в разговорите, като че познава вече всички, говори, както ти сама казваш- провокативно... оп няколко седмици по-късно тука се случва същото нещо. Наред с това разни форумни бойци постоянно правят нови никове и сипят ли сипят мъдрости и на двете места, че и се представят и за жени- в другия форум е почти ясна ситуацията- един психар има 5 ника и си пише сам. В крайна сметка се получиха прекалено много съвпадения и логиката водеше само към едно... разбира се вероятноста да греша си я имаше- е ако съм сгрешил- прощавай...  но погледнати нещата от мойта гледна точка не е, като да не изглеждат логични, а и човек никога не може да е сигурен до къде ще се простре форумната шизофрения.
Та приятно пребиваване във форума : )

ПП Стилът и правописа много бият на очи- тия неща се забелязват.

ПП 2 Това с пуберите се изтърка вече, моля ви...

ПП 3 Митя, благодаря.

Ами да, разбирам те, при положение,че си попадал на такива индивиди, е нормално да си мнителен. Само че на мен винаги  са ми били странни  хората, които  се представят за такива, каквито не са. Никога и през ум не ми е минавало да го правя! В крайна сметка Емзо ви гарантира,че зад ник-а не стои мъж, а жена, някой обърна ли му внимание? Ако не на мен , то поне повярвайте на него! Мисля,че отдавна е заслужил да му имате доверие, нали?
Както и да е, надявам се,че изяснихме случая. :D
Само не разбрах какво точно имаш предвид, като казваш, че стилът и правописът бият на очи? Че пиша грамотно или...?

head_hunter - никъде не сме се уговаряли да взимам колата ти под наем. :P Казах,че имам комби с всякакви екстри. :P Защо да се набутвам?
Между другото - честито ти придобивка! Със здраве да си я караш, много безаварийни километри и много да те слушка ( и ти нея).
На пиЯно свиря не по-зле, отколкото на трезво, ама който може - го може! (giggle)

krali_marko - естествено,че с джойстик се играе много по-лесно, а кога ще излезе 3-ката на Мортал, нямам никаква представа!

Мнението беше редактирано от Ирка на 10.02.11 15:06.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1