Имах предвид, че при всички случаи беше налична грамотност, което си е рядкост :D Инак поздравления де- хубаво е да четеш добре написани мнения :) И Тома Неверни повярва :D ай пийте по една бира сега : )
10.02.11
15:08
Да ви питам нещо : доспива ми се и започвам да се прозявам някъде по средата на тренировката/към края.Не е от леко трениране или мотаене,в това ви уверявам :) ,просто се случва напоследък и се чудя от какво може да е?Недостиг на въглехидрати?Дехидратация?
10.02.11
15:09
точно за тебе... ! :D
Рефлекс, генерално как си със съня? Колко време след ядене тренираш? Много неща може да са.
казано от CKOTA на 10.02.11, 15:08:
Имах предвид, че при всички случаи беше налична грамотност, което си е рядкост :D Инак поздравления де- хубаво е да четеш добре написани мнения :) И Тома Неверни повярва :D ай пийте по една бира сега : )
Благодаря! (bow)
За бирата ще се въздържа, че не пия газирано от години, пък съм и болна, но само да се оправя,ще жулна 2-3 чаши червено вино за ваше здраве, обещавам! :P
П.П. Кристиянчо, кака, имай търпение, ще кача! ;)
10.02.11
15:19
Съня ми е около 8 часа.Трнирам час и половина след хранене (200 гр. месо и около 100 гр. ориз).Мисля да пробвам с кафе да видя дали ще ми подейства,но не е постоянно решение.Кофтито е,че ми пречи на концентрацията и не мога така да дам 110% от себе си.
10.02.11
15:20
абее просто ми наби на очи, че тука си ни захапала сумати народ и всички имаме снимки иии да ме агитира някоя анонимен потребител... може да си някой 57 годишен педофил :D :D :D не се обиждай де просто и аз като Скота съм мнитеУен
@Madboy - Айде да не спорим? :)
Това е толкова характерно и фундаментално за свирещите на китара, колкото е и за трениращите да имат груба кожа и мазоли на ръцете.
казано от Синдел на 10.02.11, 14:31:
казано от Maynard на 10.02.11, 14:17:
казано от Madboy на 10.02.11, 14:07:
Пич ти имаш проблеми с кожата, това няма много общо с китарата и тн.
Напротив, изкуството иска жертви. :)
Опитай да натискаш, опъваш, гънеш и стържеш 2-5 часа стоманени жици от 0.11 до 0.42 милиметра, ден след ден, да видим как ще изглежда кожата ти.Що не пробва с пиано? :P
Аз свирих по 2-5 часа почти всеки ден, в продължение на 7 години, но пръстчетата ми са нежнички и гладички. :P ;)
Между другото, винаги съм искала да се науча да свиря на китара, но струнните инструменти ми се виждат доста по-трудни от клавишните.
Не са ме кефели никога клавирните инструменти, пък да правиш хард рок на синтезатор е като да отидеш на концерт на AC/DC с тениска на Metallica. Слушам доста разнообразна музика, но определено везните се накланят в полза на GnR, Van Halen, Deep Purple, Led Zeppelin и т.н. и бих се чувствал просто глупаво да се опитвам на клавирен инструмент да звуча като струнен. Цялата автентичност на рока се губи. Има си репутация и визия, които е направо обидно да се изкривяват така.
казано от -=REFLEX=- на 10.02.11, 15:19:
Съня ми е около 8 часа.Трнирам час и половина след хранене (200 гр. месо и около 100 гр. ориз).Мисля да пробвам с кафе да видя дали ще ми подейства,но не е постоянно решение.Кофтито е,че ми пречи на концентрацията и не мога така да дам 110% от себе си.
Много скоро е час и трийсе според мен... пробвай с 2 и 30. Инак и кафето става добре действа.
10.02.11
15:48
УОООООООООООООООООООООООООУ !
10.02.11
16:07
казано от Синдел на 10.02.11, 15:02:
head_hunter - никъде не сме се уговаряли да взимам колата ти под наем. :P Казах,че имам комби с всякакви екстри. :P Защо да се набутвам?
Между другото - честито ти придобивка! Със здраве да си я караш, много безаварийни километри и много да те слушка ( и ти нея).
На пиЯно свиря не по-зле, отколкото на трезво, ама който може - го може! (giggle)
Ти нямаше да го взимаш, но Кристиянчо почти се беше навил :D
И мед няма да има - абе живот ли е това без някое и друго бурканче мед :D
Е..ти звуча почти като мечо пух :D
Благодаря за пожеланията (d)
казано от head_hunter на 10.02.11, 16:07:
И мед няма да има - абе живот ли е това без някое и друго бурканче мед :D
T’ва ме подсеща да включа мед в режима си.
Синдел, вземи метни малко мед насам :D
Maynard, те, загрубелите ръце с мазоли по тях (особено на дясната) са характерни също и за хора с нередовен полов живот! :D
Нямам предвид теб, ся да не се обидиш? :P
Нямах представа,че свириш рок музика и в този случай синтезаторът е меко казано неуместен!
Кристиянчо,” 57 годишен педофил”...:D :D :D ,как го измисли, направо ще ме умориш!
Еййй, момчета, много ме забавлявате, честно! ;)
Емзо, лигня такава, на НГ носих цял буркан мед, а даже не пожела да го опиташ, като ти предложих! (punch)
Ако говориш сериозно и наистина искаш - ще ти донеса, нямаш грижи! :P Знаеш къде да ме намериш! (giggle) :P
10.02.11
17:50
http://www.vbox7.com/play:70747a88 cool .Особенно ако гледам NBA мога да прибягам до този номер :D
Възможно ли е всички страници за Europass да не се отварят, включително официалните? Да не би това да е част от Зверски Глобален Замисъл За Изработване На Борислав или пък вече сме на равна нога с Китай и Куба по отношение на интернета? :)
А ако някой има комплекта документи за Europass CV и езиков паспорт - хелпа - моля да ми го изпрати :)
10.02.11
18:36
ми незнам не са ли на 57 години педофилите (think) :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.02.11 18:36.
10.02.11
19:24
хухухухуаххх.. абе хора крака в една игра вирус ли се води или не ?! и ако засече вирус антивирусната значи ли на 100%, че има вирус ?!
10.02.11
19:43
bb-flirtche.org :D
Темата е станала интересна :D
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 10.02.11 19:44.
10.02.11
20:27
казано от fire.is.my.nature на 10.02.11, 19:43:
Скоро ще се изплющят виртуално :D
Трябва и виртуалния секс да го включиме в правилата :D
10.02.11
20:38
Даже ще е полезно, нека , истиснкият ще изхаби повече тестостерона на покачващите мускулна маса. :D
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 10.02.11 20:39.
10.02.11
20:50
казано от head_hunter на 10.02.11, 20:27:
казано от fire.is.my.nature на 10.02.11, 19:43:
Скоро ще се изплющят виртуално :D
Трябва и виртуалния секс да го включиме в правилата :D
като забранен или позволен ?! :D
10.02.11
22:01
казано от fire.is.my.nature на 10.02.11, 20:38:
Даже ще е полезно, нека , истиснкият ще изхаби повече тестостерона на покачващите мускулна маса. :D
Тц секса не пречи на покачването на мускулна маса. Пречи свършването преди тренировка :D
Хаа, аз пък бях убедена, че всички са наясно с тролската природа на Синдел и се базикат жестоко.. Хумор в хумора тип д-р Хаус :D
П.П. Синдел, прощавай, ако не си трол. Нямам търпение да прочета следващия ти пост :D
Оказа се, че Емзо я познава лично- тоест гарантирано не е трол
EДИТ Емзо, сега видях, че си ме питал нещо- има ли някакво значение кой е- изясни се ситуацията тука : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.02.11 22:24.
казано от Atom на 10.02.11, 22:16:
Хаа, аз пък бях убедена, че всички са наясно с тролската природа на Синдел и се базикат жестоко.. Хумор в хумора тип д-р Хаус :D
П.П. Синдел, прощавай, ако не си трол. Нямам търпение да прочета следващия ти пост :D
Опитваш се да се правиш на остроумна, но ще си останеш само с опитите!
Доволна ли си от ‘“следващиЯ” ми пост?
Айде сега да видим твоя!
казано от CKOTA на 10.02.11, 22:23:
Оказа се, че Емзо я познава лично- тоест гарантирано не е трол
EДИТ Емзо, сега видях, че си ме питал нещо- има ли някакво значение кой е- изясни се ситуацията тука : )
Всъщност, Емзо до момента не е казвал нищо! Демек, моята информация не е потвърдена!
Аз също настоявам за отговор на въпроса за форума. :P
Мнението беше редактирано от Ирка на 10.02.11 22:34.
Е, как да не е потвърдил??
Даже си е използвал снимката ти за аватар:
http://assets.bb-team.org/avatars/100/avatar_638.jpg :D
Мнението беше редактирано от 6th на 10.02.11 23:40.
10.02.11
23:47
казано от Синдел на 10.02.11, 22:30:
казано от Atom на 10.02.11, 22:16:
П.П. Синдел, прощавай, ако не си трол. Нямам търпение да прочета следващия ти пост :DОпитваш се да се правиш на остроумна, но ще си останеш само с опитите!
Доволна ли си от ‘“следващиЯ” ми пост?
Айде сега да видим твоя!
Айде почна се женския бой :D
Синдел, по - кротичко....няма нужда да подскачаш на Атом, познаваш Емзо, ОК, не знам на кого наистина му пука дали го познаваш и трол ли си или не; забавлявай си се в спам темата, но все пак не ставай агресивна. Нали си тук да си изкарваш приятно?!
Мнението беше редактирано от Инис на 10.02.11 23:50.
10.02.11
23:54
Синдел е мъж. Никоя жена няма да разбира толкова добре мъжете :D
Хе, Десо, очевидно теб поне те разбира, щом така мислиш, но това не означава, че е мъж : ))))))
11.02.11
00:01
Знае основния принцип, който да направи мъжа щастлив - секс, сръбска музика и бой :D
11.02.11
00:10
A ако нещо куца намаляме сръбското и наблягаме на боя :D
Одавна съм метнал мерак на тази пушка: http://www.youtube.com/watch?v=knx-vc4sYJ8 или на някоя друга от марката http://www.youtube.com/watch?v=hYmkfhz83f8 Проблема е само как да се доближа незабелязано до бабичката :D :D Майтап няма но за лятото ще се снабдя с една такава играчка ;)