28.10.10
07:58
Поздрав: http://vbox7.com/play:1a0495ab -страхотна песен :)
казано от CircleOfPain на 28.10.10, 07:58:
Ей плагиат ! Има ми я поне на 3 места в дневника !
http://vbox7.com/play:579a2187 - страаааашна ! :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 28.10.10 10:58.
28.10.10
17:36
Ами за нас останалите няма ли поздрав? :D
28.10.10
18:00
Добре тогава...почувствах се обиден затова и аз ше поздравя само металите!!! :D :D :D
ахахахаххаахахахахахахахахахахахахахахахахахаххааххааххахаахахахахахаххаха , Гога.... не не не не не не хахахах :D :D :D :D :D
28.10.10
19:25
казано от Madboy на 28.10.10, 10:44:
казано от CircleOfPain на 28.10.10, 07:58:
Ей плагиат ! Има ми я поне на 3 места в дневника !
Е не съм я взел от там, аз не влизам в дневника ти често :D
Пуснаха я в залата вчера и се сетих :D
межу другото ме накара да се замисля за смъртта и какво има след това... Трудно ми е да си представя как тялото ми ще огасне, мозъчната ми дейност ще стихне, няма да изпитвам нищо и просто съзнанието ми ще се изпари :D
Колкото до прераждането-според мене е малка вероятността, както и с ада/рая защото според мене всички сме биологични индивиди и мозъка и съзнанието са ни създадени за да оцеляваме, когато умрем просто изгасват така да се каже :D
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 28.10.10 19:27.
А може би просто има неща, за които мозъка ти не е достатъчно отворен. Преди 100 години кой изобщо си е представял телевизор? Ходи му кажи на Бандита Джоузи Уейлс, че след години ще има една кутия, която ще издава звук, показва изображения и т.н. Все едно сега да ти кажа, че внуците ти ще ходят с анти-гравитационни автомобили на работа., или че техните внуци ще ходят до магазина на Марс да си купуват креатинови матрици? :)
Нищо не твърдя и нищо не отхвърлям.
п.п. И сега един въпрос, който от много, много време ме мъчи. Да допуснем, че ада и рая са реалност, съществуват и са факт. Ако убиваш, крадеш, прелюбодйстваш и т.н., един вид си опозиция на Господа и си анархичен сатанист, когато умреш и отидеш в ада, не трябва ли да сте приятели с Мефистофел? Защо ще те мъчи вовеки, та ти цял живот си посветил да му угаждаш на задника?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.10.10 19:58.
28.10.10
20:11
Момчета, бързо помагайте..какво да прая като заради момиче немога да отида на тренировка :( Супер ми са ходи, а утре като пропусна ми става 2ри нетренировъчен :( сад съм вече ********* :D казвайте по-свободно мислещите :D
—————
Aз какво писах по-назаде ?
Следващия път заключвам така любимата ви тема за 24 часа.
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 28.10.10 20:25.
Казваме, тренирам 1-2 пъти в седмицата ‘щото ми се ходи на други места. Ся вари я чукай.
28.10.10
20:15
Преди даскало - уча, след даскало тренирам (или се занимавам с нея) и тренировката остава на сън :D Зема да послушам Траш(последното изречение) :D
Аз бих отишъл на тренировката, ако знае какво значи за мен ще ме разбере.
Ем... ако няма да има тренировка, поне ще правиш кардио със мацката във леглото.
28.10.10
20:20
Аз не съм толкова вманиачен, бих избрал момичето ако държа на нея. Все пак не ми е проблем да тренирам в събота и неделя когато имам повече време. Все 1 час ще ме остави тогава :D
И през седмицата все 1-2 пъти се намира по 1 час да тренираш ;)
казано от Андриан К на 28.10.10, 20:29:
Всеки си решава колко сериозно да се отнася.
Решението се крие в думата даскало. Няма да ходиш и си готов. Хем сутринта ще се наспиш, няма да учиш, след това ще тренираш, след това ще ходиш да чукаш приятелката ти. По-добре деня ти няма как да мине.
28.10.10
21:07
И накрая кво прая с живота си !? :D Бахти умното предложение...ае може да ги редувам - 1 ден тя(момичето), 1 ден тя(щангата) :D
А какво ще направиш ако испуснеш един ден от училище? Така или иначе 80-90 % от нещата, който те учат (или по-скоро се опитват да те научат) да ги научиш са безполезни.
29.10.10
03:08
В ден за практика си има доста неща,които си заслужава да знаеш,за да не скляпаш после на ееееееееееей тооооооооолкавиии парцали.. :@ (swear) - (giggle)
Има и компромисен вариант - намирате си някоя много тежка девойка и комбинирате нежна със силова част :D
Абе компромиси с щангата не се правят :D
Сегашната се научи, ама преди нея доста изгоряха :x За питащия - научи я отсега, че ако вземе да се задържи ще започне да ти се качва на главата и накрая може съвсем да ти ги забрани тренировките :D
Аз не бих си зарязала тренировките, заради някой мъж. Ако той иска да е с мен, ще трябва да разбере, колко са важни за мен и няма да ме кара да избирам. През седмицата тренировки, работа, четене, а събота и неделя е време за срещи и разпускане. Ако не може да ме разбере и ме накара да избирам значи не е за мен и ще го зарежа ;).
Да се смея ли, да плача ли :D За да избереш щангата пред момичето, или тя не е гуд инъф или всички сте социопати ноу-лайфъри, без да се обиждате естествено ;)
нещо не мога да разбера такава дилема ... има време за всичко, но не бих върнал жена, особенно заради щанга - господ ще ме накаже :)))
29.10.10
07:34
Е тамън се бях отчаял, ама се отказа че има и здравомислещи хора в тоя форум :D
29.10.10
07:45
Мацката или щангата. Предцени кое ще ти докара повече кеф на теб...
Аз съм си социопат по рождение :D
Все пак, като може да имате и двете, що трябва да избирате? ;)
Факт... макар че аз явно все на кифли попадам и “не разбирали” какво правя в тая зала... луди хора...
29.10.10
08:51
Хем не искат да ходиш на зала хем после пищят като замажеш пресата :D
То не става от въздуха
“В Русия всичко което се сглобява с ключ под 24 се смята за нанотехнология.”
xaxaxa :D :D :D :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече