НВД ИЗГОТВЯНЕ?????

06.03.05
23:41

Здравеите искам да помоля някои по запознат от мен с НВД дами изготви 1 такава защото се нуждая много от такава !Ето и моите данни:висок сам 174см и тежа 95кг на 18 години сам!Ходя на фитнес 6 пати в седмицата и тренирам от 3 седмици с гладуване и Л_carnitine свалих 10 кг но се си мисла че не е правилно затова се обарнах кам вас дами помогнете искам да изчиста мазнините до лятото!?Много ще сам ви благодарен ако ми помогнете !можете дами пишете на pago_87@abv.bg :!:  :!:

07.03.05
12:27

Забрави за гладуването, само ще си навредиш. Попрочети в сайта за повече инфо. Опитай да си изготвиш диета сам.
Успех!

07.03.05
12:56

Е добре но никои ли неможе дами помогне с изготвянето на НВД много спешно ми трябва !Трябва да изчиста до иуни дева : :(  :( Аре моляви се ако някоои може да го направи  :(  :(  :(

07.03.05
13:08

всичко е индивидуално, не бързай, отдели цял ден за преглед на сайта и така си състави нещо самичък, не мога да пляскам клиширани диети ей така, налуи?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1