08.10.10
18:09
Може ли да се направи хубаво тяло само от лицеви опори, коремни преси и клякания?Под хубаво тяло имам предвид нещо подобно
http://us.123rf.com/400wm/400/400/dotshock/dotshock1006/dotshock100601000/7329030-young-healthy-good-looking-macho-man-model-athlete-at-hotel-indoor-pool.jpg
Или Брад Пит в Боен клуб например.
В момента съм зает да ходя на фитнес.Висок съм 185 тежа 80кг.Имам мазнини (не много, но крият плочките), които смятам да изчистя със ски тренажор по 15 минути след тренировка.
Как да си направя програмата?3 пъти в седмицата лицеви, корем и клякания?
Има ли смисъл да пия добавки докато тренирам по този начин, защото имам останали креатин, протеин и амино
И храненето пак ли е същото като при фитнеса?
Пак казвам, че за фитнес време нямам никакво в момента, а лостове няма къде тренирам.Идеята е тренировката да се прави сутрин към 6 часа.Ще има ли проблем, че не съм захранен както трябва или да я правя вечер?
Темата беше редактирана от licevioporii на 08.10.10 18:12.
08.10.10
18:12
като тоя пич на снимката... някой ходят с години на фитнес за тяло като неговото ти искаш с няква аеробика да стане... не може... няма смисъл от добавки натоварването от тези упражнения ще ти е недостатъчно след седмица две сигурно..