09.10.10
11:27
Така, днес испих последните 2 хапа оеп, та реших да се помъча да направя ревю, знам, че няма да е добро, но все пак ми е първо :D
Пиех Окси-то, обикновенно 2 хапа сутрин на гладно, 1 следобед, но ако имах кардио следобед/или кардио тренировка след силова, 1 сутрин 2 следобед. Последните 10 дена пиех 2 хапа сутрин на гладно, като следобед позлвах джак3д при силова. Мога да кажа резултатите, след общо 40 дена чистене, 30 от който приемах окси.
Разбира се да почнем от талията..
Начално тегло - 100, сега съм 94,3.
В началото беше 104-105, като поне 2-3 бяха според мен задържана вода. Сега съм 94 талия. Има още доста работа, но предполагам, че под 86-5 трудно ще падна.
Ръка - 38, сега е 36 и нещо
Гръден кош - 120, може би беше 117-8 но се мерих сам. Сега е 115.
Бедро - в началото беше 62-3 сантиметра, сега е 60-61.
Гъза - 111, сега е 104.
Ще започна от цената, че понеже е най-лесно :)
ЦЕНА- Взех го за 80 лева, с отстъпка, но винаги може и по-евтино, предвид, че сме в България пак бива цената. 9/10
ТЕРМОГЕНЕН ЕФЕКТ - Наистина, рядко усещах, това което повечето хора усещат, а именно затопляне по отделните части на тялото.По корема главно беше, това затопляне и както казах наистина много рядко се получаваше. Това, което усещам от него е изтръпване по ръцете и краката, направо измръзват :) Потях се повече от обикновенно, но това нищо не значи. 9/10
ЕНЕРГИЯ - Тук, вече ще дам 10/10, просто винаги като го приема, след 25-30 минути, бях готов да расцепа педалите на велоергометъра. Доста добре действа психически, много ме надъхваше всеки път, с едно-две изключения.
ИЗДРЪЖЛИВОСТ - Ами, то чесно казано на велоергометъра няма кой знае какви проблеми с издръжливоста, но ми беше повече от нормално, в началото хийта беше по 16-17 минути, като увеличавах всяка седмица, вчера ми беше 28 минути. 9/10 Незнам и енергията и издръжливоста, дали не трябва да ги броим в едно, ама айде..
АПЕТИТ - Хмм, тук наистина окси-то не работеше добре при мен. На моменти бях много гладен, чийтвах често. 8/10
ЗАГУБАТА НА МАЗНИНИ, И ЗАГУБАТА НА МУСКУЛ- от 6-7-те килограма, които свалих, най много 1-2 да са били вода, от 98 до 94,3 доста бавно падаше. Мисля си, че поне 3 килограма мазно съм загубил, но и мускул си пада, което е нормално. Приемах МНОГО бцаа, и поне 180 грама протеин на ден, и въпреки това, си пада мускул. Може би, това че като стана се въртя в леглото 20-30 минути също е оказало ефект за катаболните реакции, но не вярвам. Тук незнам оценка трябва ли да сложа, но ако ще сложа може би е 10/10.
Крайна оценка - 9/10. След няколко месеца ще пробвам друг бърнер и може би ще опитам да ги сравня.
Знам, че ревюто не е добро, но какво да се прави първо е, не ме редете много :D :D :D
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.10.10 17:27.
09.10.10
11:30
Екстра, продуктът просто си работи, спор няма. Енергията, апетита, потенето, всичко е индивидуално, но просто си сваляш и тва е!
09.10.10
17:02
Значи за загуба на мускул 10-ка ще се замисля дали да си го взема пролетта :D :D :D
09.10.10
17:24
Хареса ми ревюто :) Но сякаш имам какво да се желае :) Като гледам, изглежда несравним с Л-Карнитина :)
Абе не съм свалил толкова мускул, сега ръцете са ми спаднали ясно, ама все пак ми бяха много тлъсти, сега се подава вена. Ти гледай да имаш по 2гр. протеин на килограм, малко бцаа преди и след кардио и ще пада по по-малко мускул. Всеки решава кога да прави кардио също, хийта на гладно все пак е доста рисковано.
И на мен ми харесва ревюто. Надявам се и при мен да има такъв добър ефект. Имам въпрос: може ли да се направят 2 цикъла с ОЕП един след труд? Или е по-добре да направя един цикъл с ОЕП и после още един с Мелтдаун?
Колко са макисмалния брой цикли един след друг с ОЕП?
х2 да си вземиш рекриейт след оксито, а след това поне 1-2 месеца почивка. Тази статия може да ти е от полза.
Ревюто ми харесва.
Днес си пих първата капсула от ОЕП и съм доволна. Потих се стабилно. Кардиото беше екстра - мотивация, енергия, бързина.
Имам един въпрос: някъде четох, че след 1 седмица употреба на Оксито трябва един ден почивка. Много внимателно прочетох инструкциите на шишенцето и никъде не пише такова нещо. Вярно ли е това? Да го спазвам ли или не?
- видях, че в темата не е писано скоро, но мисля, че това е най-доброто място за моя въпрос.
Все тая според мен, но може и да пропуснеш един път.. Аз си го пиех всеки ден. До колкото си спомням го пиех така: Ако тренирам 3-4 капсули, ако не тренирам, 1-2.
Аз смятам да си го пия според описанието на шишенцето. Може да направя почивка от 1 ден на втората седмица. Ще видя как ще се чувствам.
Днес ми е втори ден откакто пия ОЕП и усещам гадене. Не е нещо супер дразнещо и неприятно, но не е и добре. Вчера като си лягах ми се гадеше, днес по време на кардиото като че ли щях да върна поръчката, а сега след като хапнах малко ми гори (не на стомаха, а горе в гърлото) и ми се гади. Някой друг да е усетил такова нещо?
Мнението беше редактирано от Jewelz на 30.05.11 15:36.
Нарочно пиша ново мнение, а не редактирам стария си пост.
След като направя един ден пауза, как да продължа приемането не ОЕП? Да започна от 1 капсула на ден или да си продължа от там, където съм спряла?
казано от Jewelz на 30.05.11, 15:34:
Днес ми е втори ден откакто пия ОЕП и усещам гадене. Не е нещо супер дразнещо и неприятно, но не е и добре. Вчера като си лягах ми се гадеше, днес по време на кардиото като че ли щях да върна поръчката, а сега след като хапнах малко ми гори (не на стомаха, а горе в гърлото) и ми се гади. Някой друг да е усетил такова нещо?
Гаденето при мен е сутрин, паренето го усещам в стомаха по-скоро - и аз така, след като хапна, по време на спринтовете и аз съм пред повръщане. Пия го точно две седмици вече.
@Jewelz - пий го сутрин след обилна закуска, първата седмица, за да свикнеш с Гераниума.
02.06.11
19:44
Комбинацията с алфа т-2 топи мазнини без даже да се движеш ! Преди дни мислех да пусна ревю за стака ,но поради естеството на работата ми не ми остава много време да пиша.Накратко казано за 70 дена(долу-горе) при балансирана диета свалих 12-13 кг(микс вода,мускул и сланина),успях да си запазя мерките прилични,като само в областта на таза,корема и задника свалих драстично.Освен протеин, Бцаа и витамини нищо друго не съм пил.Потях се докато седях понякога даже на 15-16 градуса (нощем).Продукта си работи перфе и при комбинация с диета и кардио,резултатите няма да закъснеят!
Вече съм 6-ти ден на ОЕП, гаденето изчезна - беше само първите 2 дни. А и се съмнявам, че може да е от едно готвено ядене, което хапнах тогава.
Пия го преди закуска, както е написано на шишенцето. Чувствам се чудесно. Нямам проблеми със съня или каквото и да било. Потя се много обилно.
Днес ще ми е трети ден на 1 сутрин + 1 следобед. Скоро мисля да увелича на 2 сутрин + 1 следобед.
Наистина се чудя дали да правя почивка (на 10тия ден, примерно). И след този 1 ден почивка - да започна от 1 капсула, или да продължа от където съм спряла?
Все още ми е рано да кажа дали действа, все пак не е минало много време, откакто го пия. В неделя смятам да се премеря (кантар + сантиметър), да видим какво ще излезе. :)
Айде, колеги, успех!
23.06.11
16:01
Пия Oxy от началото на март(по време на 4 седмична почивка пих reduction am/pm) за 15 седмици съм свалил 15 кг естествено с НВД и 4 тренировки(повечето с пътека след тежестите)+2/3 мача на седмица и когато имам време някъв друг спорт-тенис,баскет. Изключително доволен от потискането на глада и горенето, но определено проблеми със съня и изнервеност. Другата седмица завъртам още една опаковка и приключвам с бърнерите до есента ;). Иначе почнах от 103 кг в момента съм 86-87кг при 185см.
26.05.14
16:00
Тремо-какво?! Това са най-безмислените продукти наред с предтренировъчните боклуци на пазара за хранителни добавки! За пореден път реших да пробвам нещо подобно и пак се набутах. Ще поправя грешката, иначе ставам глупак. Резултат ли? 0, една голяма и кръгла 0, що се отнася до това за какво е предназначен продукта. На супер здравословна диета съм от година и половина и в момента мазнините ми са около 12%. Разчитах, че това нещо тук ще успее да ми даде тези така липсващи ми и може би пропускащи неща, с чиято помощ да бутна мазнините под 10%. Уви... За да бъда изцяло коректен, то не мога да не отчета, че имаше ефект в 2 направления:
- първите 10 дни ми изчезна всякакъв първоначален вкус в устата, сякаш езика ми беше изтръпнал и каквото и да сложих ми трябваха 5-6 дъвкания, за да му усетя вкуса.
- получих изключително здрав запек! Наложи ми се да пия зелен чай, че да се оправя! Рискът от хемороиди с тоя продукт е адски голям!
Що се отнася до съня - кви проблеми, кви 5 лева... нарочно се тествах - изпих 2 капсули вечер, точно преди да легна. Спах си като пън! Изобщо на нищо не ми подейства!
26.05.14
21:20
казано от Ivan Vasilev на 26.05.14, 16:00:
Тремо-какво?! Това са най-безмислените продукти наред с предтренировъчните боклуци на пазара за хранителни добавки! За пореден път реших да пробвам нещо подобно и пак се набутах. Ще поправя грешката, иначе ставам глупак. Резултат ли? 0, една голяма и кръгла 0, що се отнася до това за какво е предназначен продукта. На супер здравословна диета съм от година и половина и в момента мазнините ми са около 12%. Разчитах, че това нещо тук ще успее да ми даде тези така липсващи ми и може би пропускащи неща, с чиято помощ да бутна мазнините под 10%. Уви... За да бъда изцяло коректен, то не мога да не отчета, че имаше ефект в 2 направления:
- първите 10 дни ми изчезна всякакъв първоначален вкус в устата, сякаш езика ми беше изтръпнал и каквото и да сложих ми трябваха 5-6 дъвкания, за да му усетя вкуса.
- получих изключително здрав запек! Наложи ми се да пия зелен чай, че да се оправя! Рискът от хемороиди с тоя продукт е адски голям!
Що се отнася до съня - кви проблеми, кви 5 лева... нарочно се тествах - изпих 2 капсули вечер, точно преди да легна. Спах си като пън! Изобщо на нищо не ми подейства!
Вероятно визираш новият Окси елит про, който е с променено съдържание и без 1,3 ДМАА!
И като е без 1,3 ДМАА не трябва да деиства ли ? Аз лично съм пил оригиналната версия и не свалих нито грам,а както колегага съм около 11-12 % мазнини и не исках нищо свръхестествено,а да сваля до 10.Този клас добавки са най-голямата загуба на пари и повече не бих си купил нищо.Скоро ще напиша ревю и за ‘’изключително революционния’’ Compound 20,който е може би най-голямата поварня , която съм пил...
27.05.14
11:10
Твърдо съм убеден, че самата добавка не действа по абсолютно никакъв начин! По-скоро е нещо като стимул за хората, които се опитват да свалят килограми. Нещо, което на практика Ви кара да си спазвате качественото хранене и режим на тренировка (гълтайки хапчето негласно се стимулирате да сте стриктни) . Изчистването Ви се дължи изцяло на Вашите си усилия и някакъв плацебо ефект.
27.05.14
16:47
Принципно не съм привърженик на крайните заключения, просто защото нещата никога не са толкова прости, за да кажеш - това е! Аз лично съм пил продукта, миналата пролет, без да се меря и прочее, но след месец и половина (периода в който пих бърнера) показвайки се в залата в която тренирам с треньора ми, хората не спряха да сипят комплименти. Т.е. за мен е важно как изглеждам, а не колко килограма или сантиметра съм свалил. Трансформацията при мен беше огромна и впечатляваща! Да, тренирал съм здраво, но съм имал и забежки в режима защото периода на чистене съвпадна с Великден и т.н. Самият продукт, действаше на емоциите ми, защото не само имах енергия, но и огромното желание да се движа. Не знам на какво се е дължало, но определено това бе ефекта който аз лично усетих. За протокола, купих си 1,3ДММА на Праймафорс, пих го но това което усещах от Оксито го нямаше, и го подарих на друг човек. А що се отнася до това да се поставят този тип продукти под общ знаменател, съм твърдо против. Пил съм достатъчно други гадости, но нито едно от тях не мога да сравня с Окси елита. Т.е. не е само въпрос на самовнушение!